• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

günaydın
hava kapalı zorla kalktım mübarek bi yağsa havanın ağırlığı da giderdi belki :)
dün ne yediğimi hatılamıyorum iyi mi akşam et pilav püre yoğurtlu semizotu yaptım canım oları istemedi sucuklu yumurta yedim onu hatırlıyorum da sabah ne yedim unuttum :))) b12 iğnesinin zamanını geçirmişim her ayın 23 ünde olacaktım güya heheheh bir ara yaptırıcam inş :)
iş yok, bebiş yok rahatsınız tabi... yatın anam yatın bu saatlere kadar:KK48:

şaka bir yana, ben de zor kalktım ve şimdi eve dönüp sıcacık yatağa giresim var:KK51:

bu arada günaydın canım:KK25:

günaydın
hava kapalı zorla kalktım mübarek bi yağsa havanın ağırlığı da giderdi belki :)
dün ne yediğimi hatılamıyorum iyi mi akşam et pilav püre yoğurtlu semizotu yaptım canım oları istemedi sucuklu yumurta yedim onu hatırlıyorum da sabah ne yedim unuttum :))) b12 iğnesinin zamanını geçirmişim her ayın 23 ünde olacaktım güya heheheh bir ara yaptırıcam inş :)
Mesajini okumadan ayni seyleri yazmisim canim igneni ihmal etme tatlim

iş yok, bebiş yok rahatsınız tabi... yatın anam yatın bu saatlere kadar:KK48:

şaka bir yana, ben de zor kalktım ve şimdi eve dönüp sıcacık yatağa giresim var:KK51:

bu arada günaydın canım:KK25:
hahahahahah saba 5 buçukta kalktım 6:20 de geri yattım aslında yatmıyorum genelde hava basık karanlık olunca yatasım geldi
iş olmaz olur mu yeter ki yapmaya kalkış hiiiç bitmez:)

Mesajini okumadan ayni seyleri yazmisim canim igneni ihmal etme tatlim
her yer kapalı demek ki aman içimiz aydınlık olsun yeter gülümmm
eşime yaptırıyorum iğneyi de unutuyorum işte not yazdım inşallah bu gün yaptıracam ilacı iğneyide göz önüne çıkarıcam :)

meraba canım
çalışıyorum saat daha 10 çeyrek ama benim fena halde eve gidesim var:KK51::KK51::KK51:
meraba canım
çalışıyorum saat daha 10 çeyrek ama benim fena halde eve gidesim var:KK51::KK51::KK51:
şimdi anladımişten kastının ne olduğunu :))
evdeyiz ama mesaili gibi çalışıyoruz :)
benimkiler öğle yemeğine geliyor öğle yediklerini akşam yemezler sürekli mutfaktayım leptobumu mutfak masasına koyuyorum demir baş oldu garibim burda :))

hahahahahah saba 5 buçukta kalktım 6:20 de geri yattım aslında yatmıyorum genelde hava basık karanlık olunca yatasım geldi
iş olmaz olur mu yeter ki yapmaya kalkış hiiiç bitmez:)
tabi canım bilmez miyim... ev hanımları cidden kronik işçi...
iyi yapmışsın canım, dinlen ki enerji gelsin..
Is yok ama bebis var bende canim hemde iki erkek
oyy masallah.. iki yiğit, bi de onlar çok hareketlidirler... benim kızım uslu ya (genelde:KK66:)
Allah kolaylık versin canım hepimize...

Günaydın kızlar,Kocaeli'de de hava kapalı ve kasvetli.Ama benim enerjim yerinde çünkü bugün evlilik yıldönümümüz :KK68:
7. yılımıza girdik çok şükür,tanışmayla beraber 12 yıldır birlikteyiz eşimle.Allah daim etsin,bize ve herkese mutluluklar versin inşallah...

tabi canım bilmez miyim... ev hanımları cidden kronik işçi...
iyi yapmışsın canım, dinlen ki enerji gelsin..

oyy masallah.. iki yiğit, bi de onlar çok hareketlidirler... benim kızım uslu ya (genelde:KK66:)
Allah kolaylık versin canım hepimize...
Evet canim cok hateketliler allah saglik versin hepimizin
cocuklarina...:nazar:
Ev isleri desen benim ev aldi basini gidiyo heryer oyuncaklarla kapli bir yanda buyuk oglumun bisikleti bir yanda kucugun yuruteci neyse saglik olsun temizlik konusuna takilmiyorum artk

Günaydın kızlar,Kocaeli'de de hava kapalı ve kasvetli.Ama benim enerjim yerinde çünkü bugün evlilik yıldönümümüz :KK68:
7. yılımıza girdik çok şükür,tanışmayla beraber 12 yıldır birlikteyiz eşimle.Allah daim etsin,bize ve herkese mutluluklar versin inşallah...
Canim benim allah mutlulugunuzu bozmasin.. hep birliklikte mutlu bir omur surun insallah

Dünkü menümü yazayım,süper gitti dün kendime söz verdiğim gibi ve sabah 83,7 gördüm.1 günde 85 de 83,7 nasıl oldu anlam da veremedim açıkçası...

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir

Öğlen
Yağsız tost

Ara
10 adet kiraz

Akşam
5 yk taze fasulye
2 yk çoban salata
1 kase yoğurt

Artık karbonhidrat puanlaması yapmadan devam ediyorum.Puan hesaplamak takıntı haline geliyor ve sinir basıyor.Sonrasında da kaçamak patlamaları yaşanıyor.
Kb ile uyumlu protein ağırlıklı minimum karbonhidratlı besleneceğim.Kb ile kendimi kasıp yaz meyvelerinden yada arada dondurma yemekten mahrum olmak istemiyorum... Öyle işte kızlar :KK69:

birde maaş alsak bari ne güzel olurdu :))
valla hakediyorsunuz...
canım Allah bir ömür birlikte ve mutlu eylesin sizi ve hepimizi...

Dünkü menümü yazayım,süper gitti dün kendime söz verdiğim gibi ve sabah 83,7 gördüm.1 günde 85 de 83,7 nasıl oldu anlam da veremedim açıkçası...

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir

Öğlen
Yağsız tost

Ara
10 adet kiraz

Akşam
5 yk taze fasulye
2 yk çoban salata
1 kase yoğurt

Artık karbonhidrat puanlaması yapmadan devam ediyorum.Puan hesaplamak takıntı haline geliyor ve sinir basıyor.Sonrasında da kaçamak patlamaları yaşanıyor.
Kb ile uyumlu protein ağırlıklı minimum karbonhidratlı besleneceğim.Kb ile kendimi kasıp yaz meyvelerinden yada arada dondurma yemekten mahrum olmak istemiyorum... Öyle işte kızlar :KK69:
harika:KK9::KK9::KK9:

evet canım ya en güzeli, kasmadan rahat rahat verelim...

Evet canim cok hateketliler allah saglik versin hepimizin
cocuklarina...:nazar:
Ev isleri desen benim ev aldi basini gidiyo heryer oyuncaklarla kapli bir yanda buyuk oglumun bisikleti bir yanda kucugun yuruteci neyse saglik olsun temizlik konusuna takilmiyorum artk
öyle canım takılsan nereye kadar? toplasan temizlesen bi saat bile öyle kalmıyor ki... rahat olacaksın, her şeyi kasmadan halledeceksin...
sanırım hayatımın sloganını, prensibini buldum... RAHAT RAHAT KASMADAN HALLEDECEKSİN:KK48:

rabbim nice huzurlu sevgi dolu sağlıkla yılları göstersin 7. yılınız kutlu olsun:KK200::KK200::KK200:

Back