- 28 Temmuz 2014
- 1.297
- 1.996
- 88
ayy cok sevindim canım ikimizde alalim yiğenlerimizi kucağımıza insaallahAllah sagsalim bebeğinizi kucaginiza alamayi nasip etsin.
ben de eylulde teyze olacam. Insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy cok sevindim canım ikimizde alalim yiğenlerimizi kucağımıza insaallahAllah sagsalim bebeğinizi kucaginiza alamayi nasip etsin.
ben de eylulde teyze olacam. Insallah.
canım hamileliğinle ilgili bi sıkıntı mı var ben kacırdım mıHoş geldin canım.Kb ye başlamak en iyisi.Bana en iyi bu diyet yaradı.Hem aç kalmadım hem kilo verdim ve çok spor yapmadım.Artık eksiere geçmenin zamanı geldi.Ramazana az kaldı,kaçamakları toparlamanın en iyi yolu kb diyeti
Menüler düzenli gelecek inşallah artık canım.Bol bol da yazmaya gayret edeceğim motivasyon için.Yeni hedefim ramazana 79 kilo ile girmek.Ramazanda da planım kb.Sahurda haşlanmış yumurta peynir tavuk vs.Yani sahuru sıfır tutup bütün puanımı iftarda kullanmayı düşünüyorum.Hep ramazanlarda kilo alırdım.bakalım bu sene ne olacak.bende heyecanla bekliyorum
insaallah canım ya ben gram gram veriyorum resmen felaket yahadi kızlar hepimiz azimle haftaya başladık bu hafta 3.er 5 er kilo verelim fazlalıkları hafifliğin tadına varalım
ayy cok sevindim canım ikimizde alalim yiğenlerimizi kucağımıza insaallah
selam miladı 2015 olan fıstık hatunlar
menümü bildireyim
sabah
2 haslanmıs yumurta
1 dilim lıght peynir
domates salatalık maydanoz
ara
1 elma
öglen
7 kaşık patates ve fasülye karısık pıyaz
4 tane ciğ köfte
ara
6 yulaflı form biskuvi
1 kasık cikolata
aksam
2 kase semizotlu yogurtlu corba ve salata
ay sorma zor oldu ama elhamdulillah kızıma yaparsam sadece bir kasıkMenun gayet guzel canim...
muhallebi leri birakmişsin
ay sorma zor oldu ama elhamdulillah kızıma yaparsam sadece bir kasık
aaaa kız sen burdamıydın adını niye değiştin şirinemmm
unuturmuyum o kadar zaman geçirdik k.k de :))
Cok gecmis olsun canim hastalik cocukta olunca zor valla dr gelince diyecek cok kelimem varda neyseçok şükür geçti canım kızım daha sıkıntılı atlattı geçen hafta doktor doktor dolaştık doktorlar anlamadılar biri dedi diş diğeri dedi boğaz enfeksiyonu özel bir hastanenin aciline gittik paranla rezil olmak buna denir ilgisiz alakasız insanlar para ödemeden çocuk doktoru muayene bile etmedi acildekiler sedyede oturmuş keyif yapıyorlar doktora diorum eşim iki hafta önce kızıl geçirdi kızımın yüzündede hafif döküntüler var boğaz enfeksiyonu dedi yolladı baya sıkıntılı bir haftadan sonra çok şükür artık ailece normale döndük...
bu arada benim kızda uyuyor ondan rahat yazıyorum uyanık olsa oda rahat bırakmıyor beni sağlıklı olsunlarda rahat vermesinler biz doğduğundan beri pek hastalık görmedik bize tecrübe oldu..
günaydın kızlarrrr
bu gün TARTI günü :)))
yarın sabah aç karnına tartılabilirsen bak bakalım ne kadar fark varEveeetttt canim. Ben sabah esimin getirdigi ekmegin o citir citir uclarini yedim ve ustune bol bol su ictim 6 da o yuzden de tartilamadim.
dunki kilomu yazacam
Evet canım,bebeğimiz düştü maalesef.Kese gelişmedi kalp atışı alamadık.Tam kürtaja girecektim ki bi sancı girdi ve kendiliğinden düştü.Şimdi toparlandım ve diyete adapte olmaya çalışıyorum.canım hamileliğinle ilgili bi sıkıntı mı var ben kacırdım mı
amin canımEvet canım,bebeğimiz düştü maalesef.Kese gelişmedi kalp atışı alamadık.Tam kürtaja girecektim ki bi sancı girdi ve kendiliğinden düştü.Şimdi toparlandım ve diyete adapte olmaya çalışıyorum.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin,oğluşuma sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
öyle ya evet, 3-4 günde 1,5 kilo aldım ben de geçen hafta.Günaydın,
Dün kbye akşama kadar güzel bir şekilde uyup akşam öyle bozdum ki anlatamam size kızlar.Nasıl pişman oldum ama anlatamam.Kaçamağın ucu kaçtığı zaman gerisi geldi.Bugün yine 2 haşlanmış yumurta ve 1 kk beyaz peynir ile başladım.Artık bozmak yok.Kendimi çok kötü hissettim yerken bile akşam.Hem kızdım hem yedim kendimle çeliştim.Neyse titredim ve kendime geldim tartıdaki rakamı görünce ... 85 le devam ediyorum yoluma Verirken çok zor alırken hemen geliyor kilolar utanmadan.
yarın sabah aç karnına tartılabilirsen bak bakalım ne kadar fark var
evet canım zaten sonuçta güzel geldi bu hafta aslında daha da verirdim de haftasonu günüm cuma da kızımın doğum günü vardı eşim de başladı 3 haftada 4 kg verdi o ve benim en az 2 katımı yiyor sinir oluyorum erkeklereCanım menülerine dikkat ediyorum da kilo vermemen için hiçbir neden yok...Nerde film kopuyor akşam yemeklerinden sonra mı? Gün üçünde güzel besleniyorsun çünkü