Miladımız--》2015

Olsun sen yürüyüşünü ihmal etme,kbyi de bırakma bir süre daha.Herkesin metabolizması farklı çalışır.Sen de veremiyormuş gibi olur birden verirsin belki şekerim.Rahat ol düşünme
Cok tesekkur ederim destegin icin canim biraz daha devam edelim kb diyetine bakalim gecen zaman bize neler getirecek daha relax olmak gerekiyor galiba dusunmeyim kilo isini biraz zaten kucugun anneler gunu etkinligi var ve ben bu etkinlikte siir okuyacagim kalabalik bir gruba onunda heyecani var oglum iki gun sonra teog sinavina girecek onun sikintisi var ayyy dusundukce kalbim pir pir ediyorr

Allah'ın izniyle herşey yolunda gider inşallah.Sen kendine sıkıntı verme bak stres bile kilo vermeyi durdurabiliyor

hosbulduk canim. benim esimin cok yeme aliskanligini asmadikca duzelecegini sanmiyorum. insan ameliyattan cikip 1.5 yagli doner yer mi kuzum ya? Simdi kizginim da kendisine hic aciyamicam:)) zatialileri az once beni kizdirip ciktilar..
askeri hastaneyi oneririm kendisine ama eminim usenip gitmeyecek.

Canim bu hafta yürüyüş yapmamayi denesen diyorum. Belki su tutuyordur vücudun.

22 yaşında 80.9 kiloyum dün tartıldım :) boyum 157 .. bu kb diyeti nedir anlayamadım :)

Yiyeyeceklerin karbonhidrat degerlerini kontrol ederek yiyoruz..Toplamda 50 puani gecmemeye çalışıyoruz canim
Istersen biraz araştırıp bize katılabilirsin yada bildiğin gibi ilerleyebilirsin hic farketmez..

Ara
2hurma 13p
Cay 0p

Ogle yemegi icin kurutulmuş sebze dolmasi icin yardım istedi kayinvalidem yaptim ama pirincli diye yemek istemedim. Ayran asi çorbası yapti bugdayli diye onuda icemedim.
Eve geldim 2 yumurtali peynirli omlet yaptim onu yedim.

Ordanda 1 puan aldim
Toplam 17.8 puan oldu
Puanlara kiyamiyorum sütlü kahveden hurmadan mahrum olmamak icin yemekleri hafif tutuyorum. Cok tok hissediyorum kendimi ve eskinin aksine cokk cay içesim oluyor neden anlamadim. Her ortamda cay içiyorum:))

Yumurtadan ohhkkk gelmek üzere ama kolay ve sıkışık durumda kurtarıcı olduğu için tercih ediyorum. Alternatif uretemezsem cok devam etmez böyle

Mantığı çözmüşsün canım :) Puanlara kıyamayıp sağlıklı şeyler tüketmek en doğrusu.Puan artırıp haftada 1 kaçamak da yapabilirsin ödül olsun diye

Yumurtadan ohhkkk gelmek üzere ama kolay ve sıkışık durumda kurtarıcı olduğu için tercih ediyorum. Alternatif uretemezsem cok devam etmez böyle
Bencede sürekli yumurta bayar.Ben sadece sabahları yiyorum.
Arada acıkırsan ton balığı yiyebilirsin.Yada peynir çeşitlerinden olabilir.

ben sadece haşlama tavuk yiyorum bu benim kurtarıcım oluyor ama dün çok fazla kaçırdım bu gün ne kadar kurtarır bilmiyorum..
fırında hindiyi neyle kapıyacağına bağlı canımişin şakası bizim burda kapama tavukla pirinçle fırında yapılır eğer öyle pirinçli bişeyse etinden yiyip salata ayran sağlıklı bir akşam yemeği olur ama ben tavuk yediğimde yanında hiç bişey tüketmiyorum ve bu haşlama gününü sadece bir gün yapıyorum şimdiye kadarda her yediğimin ertesi günü 900gr 1 kilo eksi çıktım yarın ne sonuç alıcam bende merak ediyorum..

Aynen oyle canim. Ama dun kucuk bir dolgulu cikolata yedim mesela pek sağlıklı olmadi ama kayinpederim fransadan getirmisti tadini merak edip aklimda tutacagima midemde tutayim dedim:)))
ama sınırı aşmadim
Peynir de kurtarıcı oldu benim için yumurtanın yaninda onu da yiyorum.

Ay o cay icme istegu ben de de vardi anlamadim bir gun de 15 bardak ictim yahuuuu
kizlar ben dun ve bugun kb yi biraktim.
2 gun pirinç lapasi doyeti yapip 82 lerden kurtulup tekrar kb ye devam edeceğim.
Hatta kiz kardeşim le beraber yapiyoruz

Hatta cikolatayi bugunde yesemmi diye cok düşündüm regl donemi malum tatli krizlerim tuttu.

Kb diyeti yaparken mi oluyordu sendede canim?? Cok protein agirlikli olduğu için mi bilmiyorum ha bide sade nescafe vazgecilmezim oldu Aseriyorum resmen tokta tutuyor..

selam kizlar uc dort gundur asiri yeme istegim vardi.durduramiyorum kendimi o yuzden menu paylasimi yapmadim..
Ama bugun reset attim kendime resmen bakalim kararli bir sekilde birakmadan devam etmek istiyorum..
Kizlar sizin kb diyeti aklima yatiyo aslinda ama puan hesaplamak sikici geliyo bana biraz serbest takilayim biraz
Bu arada telefondan giriyorum siteye surekli donuyo kilitleniyo cok zorlaniyorum gecmisi okuyup mesaj yazmam cok zaman aldi
Aramiza yeni arkadaslar katilmis hos geldiniz insallah hep beraber kurtuluruz kilolardan

slm kızlar.bugünki menüm
sabah 1 dilim ekmek 1 bardak şekersiz çay,1 yumurta.
öğle: vakit yoktu yiyemedim.
akşam:2 dilimekmek 4 yemek kaşığı yeşil fasulye yedim.akşam yemeğimi saat 3 te yaptım
doğrumu yaptım bilemedim

Dayanabilirsen bence iyi acikirsan sut yada yogurt tuket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…