• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

selam kızlar
k.k.
diyetiyle geçen hafta 2 şer kilo verenler vardı bu hafta ne oldu yaa size vücut direnmeye mi başladı acaba

Gunaydin kizlar sonunda dondum cok sukur bizim tatil bi hafta uzadi ama cok iyi geldi baya bi gezdim ve baya bi yedim tam uc kilo alarak geri dondum malesef ama artik ramazana kadar kacamak yok bana
Gecmisi biraz okudum miladcim geri donmene sevindim canim esine de cok gecmis olsun

Teşekkür ederim canim. Bende senin gelmene sevindim. Tatile mi çıkmıştiniz nereleri gezdin bakem:))

ben de bu gün başladım kb ye bakalım nasıl olacak
kahvaltı
1 tavada yumurta : 0,4
1kk peynir : 0
1 dilim kızarmış ekmek : 5 diyet kolikte öyle dedi ama 8 mi almalıyım fatecrette 9 dedi
1 salatalık : 3,5
toplam : 12 kb
ara türk kahvesi : 12 kb
şu saate kadar : 24 kb etti

Sabah
Peynir 0p
4 zeytin 0.4
Marul 1.2
Bunlardan salata yaptim kendime

Ogle yemeginde çirişli bulgur pilavi var. Ciris bulamadigim icin ispanak diye arattim onu 1 puan olarak hesapladim

Çiriş 1p
Çirişi ile birlikte 8 y k bulgur p. 24
Bulguru sade 8 kasik olarak hesapladim.
Tavuk haşlanmış 0p

Ogleyi 25.6 ile tamamlamış olacagim inşallah.

Teşekkür ederim canim. Bende senin gelmene sevindim. Tatile mi çıkmıştiniz nereleri gezdin bakem:))

Evet canim sen yoktun ben gittigimde almanyaya gittik esimin akrabalari var orda bir hafta kalicaktik ama akraba cok olunca ancak donebildik cocuklarda tatildeydi onun icin uzattik bizde sagolsunlar yedirdikce yedirdiler bizi bende diyetteyim diyemedim ayip olur diye onun icin aldim kilolari dondum

Evet canim sen yoktun ben gittigimde almanyaya gittik esimin akrabalari var orda bir hafta kalicaktik ama akraba cok olunca ancak donebildik cocuklarda tatildeydi onun icin uzattik bizde sagolsunlar yedirdikce yedirdiler bizi bende diyetteyim diyemedim ayip olur diye onun icin aldim kilolari dondum

Olsun canim sağlık olsun. Toparlarsin bir haftaya. Gezmek iyi gelmiştir daha motive bir halde baslarsin merak etme..

selam kızlar
k.k.
diyetiyle geçen hafta 2 şer kilo verenler vardı bu hafta ne oldu yaa size vücut direnmeye mi başladı acaba
Galiba öyle canım ama beni batıran pazar günü oldu.Kb nin dezavantajı bırakınca geri alınması kiloların.Ben bu hafta içerisinde yine 1 kilodan fazla vermiştim ama pazar günü kaçırınca ipin ucunu artıya çıktım kardan zarar ettim yani

Gunaydinlarrr kizlar kb diyetinin dördüncü günü ve ben yine yeniden gr oynamamis kilomda yav ne inatci cikti bu 72 aaa dun birde 6 kilometre hizli tempoda yürüdüm yine yok yine yok gitmiyor ama cok ilginc elimin bilekleri ayak bileklerim inceldi karnim cikti ama gobegim kucuktu benim gobegim cikti ha ha ha ayni balon gibi bir yer iniyor bir yer sisiyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ayyy kendi kendime kahkaha attim yazdiklarima galiba cildiriyorum:confused:

Gunaydinlarrr kizlar kb diyetinin dördüncü günü ve ben yine yeniden gr oynamamis kilomda yav ne inatci cikti bu 72 aaa dun birde 6 kilometre hizli tempoda yürüdüm yine yok yine yok gitmiyor ama cok ilginc elimin bilekleri ayak bileklerim inceldi karnim cikti ama gobegim kucuktu benim gobegim cikti ha ha ha ayni balon gibi bir yer iniyor bir yer sisiyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ayyy kendi kendime kahkaha attim yazdiklarima galiba cildiriyorum:confused:
Oynatmaya az kalmış canım anlaşıldı :-):-)

Galiba öyle canım ama beni batıran pazar günü oldu.Kb nin dezavantajı bırakınca geri alınması kiloların.Ben bu hafta içerisinde yine 1 kilodan fazla vermiştim ama pazar günü kaçırınca ipin ucunu artıya çıktım kardan zarar ettim yani
bence siz kk diyeti için yanlış zaman seçtiniz kızlar tam mevsim meyvelerinin sebzelerinin çıktığı zaman iradeye hakim olması ciddi anlam da çok zor keşke kışın yapsaydınız
ben kendime güvenemedim kısıtlama oldu mu hem iştahım artıyor psikolojik baskı altında hissedince kilom artıyor ben kaplumbağa hızıyla devam ediyorum :KK22:dikkat etmeye
bu gün aylardır ilk defa kızartma yedim akşama kadar yakarım nasıl olsa:)

sabah
yok
öğle
2 biber kızarması
2 çatal patates kızartması
3 çatal havuç kızarması 2 kaşık yoğurtla
1 haşlama yumurta
1 yeşil soğan
yarım kk peynir
1 taneye yakın yufka ekmeği
şimdide çay içiyorum şekersiz
oğlum çok mutlu oldu kızartmayı görünce anne bunlar bile yarın ki sınav stresimi azaltmaz dedi ama mutlu mutlu yedi sıpam

beni de güldürdün :)))
vücudun yağlarla savaşıyor demek ki sevinmen lazım neden çıldırıyorsun tam başaramasa bile başarmak için kendince uğraşıyor bedenin.. göbeğin çıkmasına bence sebep şişkinlik iç anason rezene karışımı çayı 2 kere o da gidiverir

bence siz kk diyeti için yanlış zaman seçtiniz kızlar tam mevsim meyvelerinin sebzelerinin çıktığı zaman iradeye hakim olması ciddi anlam da çok zor keşke kışın yapsaydınız
ben kendime güvenemedim kısıtlama oldu mu hem iştahım artıyor psikolojik baskı altında hissedince kilom artıyor ben kaplumbağa hızıyla devam ediyorum :KK22:dikkat etmeye
bu gün aylardır ilk defa kızartma yedim akşama kadar yakarım nasıl olsa:)
Canım ben daha önce bilsem böyle bir diyet olduğunu zaten başlardım.Şimdi 79 u görmek için yapıyorum.Sonrasında yine eski düzenime dönücem sanırım.
Ben zaten o kadar katı uygulamıyorum.Akşam yemeklerim sebze ağırlıklı.Mevsim meyvelerini de puanım doğrultusunda yerim.
Ekmeği minimuma indirdim.Kaçamaklar da sıfır nerdeyse.Böyle bir avantaj sağladı bana bu diyet ;)

Canım ben daha önce bilsem böyle bir diyet olduğunu zaten başlardım.Şimdi 79 u görmek için yapıyorum.Sonrasında yine eski düzenime dönücem sanırım.
Ben zaten o kadar katı uygulamıyorum.Akşam yemeklerim sebze ağırlıklı.Mevsim meyvelerini de puanım doğrultusunda yerim.
Ekmeği minimuma indirdim.Kaçamaklar da sıfır nerdeyse.Böyle bir avantaj sağladı bana bu diyet :KK66:
inşallah çabucak görücen 79 u havalar ısınıyor metebolizma da ona göre hızlanıyor yazın kilo vermesi ondan kolay bundan sonra hızlanacak kilo vermen zaten hepimizin hızlanacak istediğimiz zaman dışarlara çıkıp yürüyüp gezebiliriz
ben sitede oturuyorum etrafı park sitenin içinde 1 tur yaklaşık 1 km ediyor akşamları artık saat 10 da 11 de çıkıp yürüyebilirim :) sıkılırsam karşıda büyük bir park var ama gece tek yürümek olmaz yanıma arkadaş bulsam harika olurdu

inşallah çabucak görücen 79 u havalar ısınıyor metebolizma da ona göre hızlanıyor yazın kilo vermesi ondan kolay bundan sonra hızlanacak kilo vermen zaten hepimizin hızlanacak istediğimiz zaman dışarlara çıkıp yürüyüp gezebiliriz
ben sitede oturuyorum etrafı park sitenin içinde 1 tur yaklaşık 1 km ediyor akşamları artık saat 10 da 11 de çıkıp yürüyebilirim :) sıkılırsam karşıda büyük bir park var ama gece tek yürümek olmaz yanıma arkadaş bulsam harika olurdu
Bende işten eve dönerken duraktan erken inip yarım saat yürüyorum canım ;) fırsat yaratıyorum işte kendimce :))

ben de 3 gündür en az 1 saat yürüyorum :) ondan +da çıktım sanırım.
bu arada benim kb diyeti gümledi :)
eşimin okulunda kermes vardı. bana gözleme almış tatlım :)
öğleden sonra da bir kahve daha içtim
zaten kahvelerden 24kb etti sadece :)
evde şekersiz içiyorum ama okulda arkadaşlar yaptığı için uyum sağlıyorum..
baliim gözleme kaç kb imiş

sabah
yok
öğle
2 biber kızarması
2 çatal patates kızartması
3 çatal havuç kızarması 2 kaşık yoğurtla
1 haşlama yumurta
1 yeşil soğan
yarım kk peynir
1 taneye yakın yufka ekmeği
şimdide çay içiyorum şekersiz
oğlum çok mutlu oldu kızartmayı görünce anne bunlar bile yarın ki sınav stresimi azaltmaz dedi ama mutlu mutlu yedi sıpam
Canim sizdemi teog sinavina gireceksiniz ayyyy stress .....:(

Kizlar yarin bizim icin cok onemli oglum teog sinavina girecek hepinizin dualarini bekliyorum oglum icin insallah hayirlisi olur az once televizyona bakiyordu baktimki uyumus üstünü orteyim dedim sıçradı kac saattir uyuyorum anne dedi yavrum cok yoruldu gunlerdir test çözüyor deneme sinavi oluyor en sonunda vücut isyan etti kuzum benim dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri :KK61::KK61:ayy bir duygusallastim duygularim karma karisik oldu yaa:cry:

Back