Miladımız--》2015

Iyi aksamlar bugunku menum
sabah
2 haslanmis yumurta = 1 kb
2 kk beyaz peynir = 0 kb

ara
7 badem = 1 kb

Oglen
kepekli tost + 1 dilim daha kasar = 17 kb

ara
yesil cay
turk kahvesi

aksam
1 tabak taze fasulye = 8 kb
1 kase yogurt = 10 kb

toplam 37 kb

iyi akşamlar
sabah çırpılmış yumurta süt baharatı bayat ekmekleri doğrayıp üstüne döktüm birazda kaşar koydum
küçük boy kare borcamın çeyreği yani tahminen 2 dilim kadar ekmek oldu onu yedim
ara
küçük muz
sütlü şekersiz türk kahvesi
limonlu soda
akşam
2 kepçe kadar şehriye çorbası
2 kaşık etki pilav
2 kaşık zeytinyağlı fasülye
çeyrek yufka ekmek
bu gün oğlumun doğum günü :))
ince bir dilim pasta da yedim

Hii bu arada yarim saat de yuruyus yaptim.havalar guzel gittigi surece de hergun yapacagim

Oglusunun dogum gunu kutlu olsun.haftaya da benim oglum 2.yasina girecek insallah.bende o gun karbonhidrati minimum tutup pasta yerim.ama o gun icin hedefim 79.onun ugrasi icindeyim simdi

Oglusunun dogum gunu kutlu olsun.haftaya da benim oglum 2.yasina girecek insallah.bende o gun karbonhidrati minimum tutup pasta yerim.ama o gun icin hedefim 79.onun ugrasi icindeyim simdi
rabbim nice sağlıklı seneleri hep beraber yaşatsın inşallah
benim ki 14 oldu kocaman eğilip beni öpüyor sen eğilip oğlunu öpebilirken tadını çıkar bu günlerin en sevimli zamanları ahhh ahhh zaman ne hızlı geçiyor birden büyüyorlar sabahları biz uyurken doldurduğu beziyle gelip kafamıza oturduğu günler sanki dün gibi

Bugun ku menum
Sabah
2 haslama yumurt
4 zeytin
4 ceri domates
Yarim salatalik
Ara
4-5 cilek
Yarim armut
Ara
1 fincan sutlu neskafe
Aksam
1 kucuk karniyarik
1 yk pilav
1 kase salata
Ara
6 yer fistigi

Canim 1 kase yoğurt nasil 10 kb oluyor ki ben 5 kasik dolu dolu olctum gr olarak 200 gr geldi 100 gr mi 6kb idi.yanlismiyim kizlar

Canim 1 kase yoğurt nasil 10 kb oluyor ki ben 5 kasik dolu dolu olctum gr olarak 200 gr geldi 100 gr mi 6kb idi.yanlismiyim kizlar
Haklisin canim.250 grami 12 kb bendeki listede de.daha dogrusu 1 kasik 1.5 kb olarak hesaplamaliyiz.ben biraz fazla abarttim bu puan isini.ama fazlaydi yogurtta buyuk kasedeidi.
bazen mahsus fazla yaziyorum ki puanim kalmadi birsey yemeyeyim diye ama sizi yaniltabilecegini dusunemedim hic

Zaten 79 a cok yaklastin ki canim sen cok guzel ilerliyosun ah bende senin gibi iradeli olabilsem keske
Tesekkurler metracim.senin de listelerin cok dengeli.begenmisimdir hep duzenini.arada kacamaklar oluyor.onemli olan birakmamak.
79a az kaldi evet ama 7 mayisa da az kaldi.haftaya persembe 79.9 olsam yeter :) ucundan kiyisindan hedef gostersin kendini

Dogum gunu kutlu olsun oglusunun rabbim uzun ve saglikli omurler versin insallah ...

menun cesitlilik icin yetersiz gibi geldi bana. Sonrasi nasil oldu merak ettim geceyi bu sekilde mi bitirdin?

Yiyeceklerde 50 karbonhidrat sinirini gecmeden yiyoruz canim.

Nice hayırlı yıllara canım. Allah uzun ömürler versin ogluna..

Ah kızlar ah klasik milad sendromu yaşıyorum yine. Dun aksam yemek isini saat 5 te bitirdim tam gururla gunu ozetliyordum ki misafirim geldi. Cayin yanında 1er 2ser hurmalar cikolatalar peşpeşe gitti ama toparlanir yani tartida bunun artisi oldu tabi de napalım. Durmak yok yola devam yoksa yine giricem kısır döngüye. Bugun suyu arttiracagim. Yesil caya baslayacagim yine..

300 gram eksideyim bu hafta.Aslında hafta arası daha eksideydim ama ancak bu kadar toparladım çünkü anlattığım gibi pazar günü beni mahvetti.Neyse önümüzdeki günlere bakıcaz yılmak bırakmak pes etmek asla yok.Motivemiz yerinde keyfimiz yerinde şükür :)

Ben de tam bir hafta tartilmayacagim. Pirinc lapasi yapıyorum bugun kizlarrrr

Gunaydin kizlar sonunda dondum cok sukur bizim tatil bi hafta uzadi ama cok iyi geldi baya bi gezdim ve baya bi yedim tam uc kilo alarak geri dondum malesef ama artik ramazana kadar kacamak yok bana
Gecmisi biraz okudum miladcim geri donmene sevindim canim esine de cok gecmis olsun

En az uc gun sade protein gunu yapmak istiyorum bugunden itibaren bakalim metabolizmami biraz hizlandirmak istiyorum
Hoş geldin canım,biz de protein ağırlıklı bir diyet olan karbonhidrat diyetine başladık.Güzel kilolar gidiyor bakalım şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…