- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oglusunun dogum gunu kutlu olsun.haftaya da benim oglum 2.yasina girecek insallah.bende o gun karbonhidrati minimum tutup pasta yerim.ama o gun icin hedefim 79.onun ugrasi icindeyim simdiiyi akşamlar
sabah çırpılmış yumurta süt baharatı bayat ekmekleri doğrayıp üstüne döktüm birazda kaşar koydum
küçük boy kare borcamın çeyreği yani tahminen 2 dilim kadar ekmek oldu onu yedim
ara
küçük muz
sütlü şekersiz türk kahvesi
limonlu soda
akşam
2 kepçe kadar şehriye çorbası
2 kaşık etki pilav
2 kaşık zeytinyağlı fasülye
çeyrek yufka ekmek
bu gün oğlumun doğum günü :))
ince bir dilim pasta da yedim
rabbim nice sağlıklı seneleri hep beraber yaşatsın inşallahOglusunun dogum gunu kutlu olsun.haftaya da benim oglum 2.yasina girecek insallah.bende o gun karbonhidrati minimum tutup pasta yerim.ama o gun icin hedefim 79.onun ugrasi icindeyim simdi
Zaten 79 a cok yaklastin ki canim sen cok guzel ilerliyosun ah bende senin gibi iradeli olabilsem keskeOglusunun dogum gunu kutlu olsun.haftaya da benim oglum 2.yasina girecek insallah.bende o gun karbonhidrati minimum tutup pasta yerim.ama o gun icin hedefim 79.onun ugrasi icindeyim simdi
Iyi aksamlar bugunku menum
sabah
2 haslanmis yumurta = 1 kb
2 kk beyaz peynir = 0 kb
ara
7 badem = 1 kb
Oglen
kepekli tost + 1 dilim daha kasar = 17 kb
ara
yesil cay
turk kahvesi
aksam
1 tabak taze fasulye = 8 kb
1 kase yogurt = 10 kb
toplam 37 kb
Haklisin canim.250 grami 12 kb bendeki listede de.daha dogrusu 1 kasik 1.5 kb olarak hesaplamaliyiz.ben biraz fazla abarttim bu puan isini.ama fazlaydi yogurtta buyuk kasedeidi.Canim 1 kase yoğurt nasil 10 kb oluyor ki ben 5 kasik dolu dolu olctum gr olarak 200 gr geldi 100 gr mi 6kb idi.yanlismiyim kizlar
Tesekkurler metracim.senin de listelerin cok dengeli.begenmisimdir hep duzenini.arada kacamaklar oluyor.onemli olan birakmamak.Zaten 79 a cok yaklastin ki canim sen cok guzel ilerliyosun ah bende senin gibi iradeli olabilsem keske
Dogum gunu kutlu olsun oglusunun rabbim uzun ve saglikli omurler versin insallah ...iyi akşamlar
sabah çırpılmış yumurta süt baharatı bayat ekmekleri doğrayıp üstüne döktüm birazda kaşar koydum
küçük boy kare borcamın çeyreği yani tahminen 2 dilim kadar ekmek oldu onu yedim
ara
küçük muz
limonlu soda
akşam
2 kaşık etki pilav
çeyrek yufka ekmek
slm kızlar.bugünki menüm
sabah 1 dilim ekmek 1 bardak şekersiz çay,1 yumurta.
öğle: vakit yoktu yiyemedim.
akşam:2 dilimekmek 4 yemek kaşığı yeşil fasulye yedim.akşam yemeğimi saat 3 te yaptım
doğrumu yaptım bilemedim
kb diyeti ne
iyi akşamlar
ara
küçük muz
limonlu soda
akşam
2 kaşık etki pilav
çeyrek yufka ekmek
Gunaydin kizlar sonunda dondum cok sukur bizim tatil bi hafta uzadi ama cok iyi geldi baya bi gezdim ve baya bi yedim tam uc kilo alarak geri dondum malesef ama artik ramazana kadar kacamak yok bana
Gecmisi biraz okudum miladcim geri donmene sevindim canim esine de cok gecmis olsun
Hoş geldin canım,biz de protein ağırlıklı bir diyet olan karbonhidrat diyetine başladık.Güzel kilolar gidiyor bakalım şimdilikEn az uc gun sade protein gunu yapmak istiyorum bugunden itibaren bakalim metabolizmami biraz hizlandirmak istiyorum
Hoş geldin canım,biz de protein ağırlıklı bir diyet olan karbonhidrat diyetine başladık.Güzel kilolar gidiyor bakalım şimdilik