• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Günaydınlar
Kahvaltım
2 tereyagli yumurta 1p
Beyaz peynir 2kup 0p
Kaşar peynir 2 dilik 0p
1 zeytin 0.1p
Yarim salatalik 0.7p
1 küp peynir kadar krep 3p
Belki bu kadar bile etmez ama ben fazla hesaplayayim eksik olmasın
Toplam 4.8p

sabah kahvaltım

iki dilim ekmek : 26,4
bir bardak şekersiz çay : 0,1
iki tatlı kaşığı organik bal : 7,5
bir dilim peynir : 0
bir dilim salatalık :0,5
iki dilim domates : 1,3

toplam : 35,8

bu arada ben henüz 50 puan sınırına düşemedim 70 puan civarında gidip geliyorum ama 900 gram eksideyim demek ki biraz daha dikkat edersem bu iş olacak yarın biraz daha ekside olurum inşallah

Günaydın hanımlar,
şu pazarlar beni mahvediyor.Geçen pazar full motiveyle kbye dikkat etmiştim ama dün hiç yapmamam gereken birşeyi yaptım ve çiğköfte dürüm yedim :(
kahvaltım iyiydi sosis haşladım,sucuklu yumurta yaptım beyaz ve kaşar peynir yedim ve 1 ince dilim ekmek.
akşam da tavuk dönerle bir iki lokma pide
ama eşimin ısrarlarına dayanamayıp çiğköfte dürümü yiyince şiştim.Hem ödem tutucam hem kb si yüksek.
Yarına bakalım hayırlısı tartı ne olacak

günaydın kızlar dün bende bol yemeli bir gün geçirdim lise arkadaşlarımla günüm vardı 21 senedir arkadaşlığımız hala devam ediyor dün yedim ama güzel bir gün geçirdim liseden öğretmenimzde geldi 21. sene süprizi oldu :KK68:akşamda misafirim vardı tabi bu sabah tartı hemencikte artıya geçivermiş:KK45:o yüzden bu gün beni haşlama tavuk paklar:KK45::KK45::KK45:
kızımı alıp sahilde yürüyüş yapmayı pilanlıyorum ..
kahvaltım
2 haşlama yumurta--1
25gr peynir--0.5

günaydın kızlar dün bende bol yemeli bir gün geçirdim lise arkadaşlarımla günüm vardı 21 senedir arkadaşlığımız hala devam ediyor dün yedim ama güzel bir gün geçirdim liseden öğretmenimzde geldi 21. sene süprizi oldu :KK68:akşamda misafirim vardı tabi bu sabah tartı hemencikte artıya geçivermiş:KK45:o yüzden bu gün beni haşlama tavuk paklar:KK45::KK45::KK45:
kahvaltım
2 haşlama yumurta--1
25gr peynir--0.5
Kahvaltılarımız aynı canım.Bende bugün tavuk düşünüyorum ama bakalım.
Yürüyüşe başlıyorum bende bugün.Pazar gününün cezası olsun artık bu hafta sıkı tutucam

:KK71::KK71::KK71:herkese günaydıııınnnnn musmutlu hafta olsun:KK71::KK71::KK71:
@milad2015 hoşgeldin:KK19: canım gözümüz yollarda kaldı. eşine çok geçmiş olsun. bir de nacizane fikrim askeri hastaneyi denemeniz olacaktır. kocaelinde yaşarken 3 ay boyunca umuttepeye ( araştırma) devlet hastanesine gittim durdum en son askeri hastaneye gittim ertesi gün operasyon geçirdim 1 haftada ayağa kalktım 3 aydır bir sürü doktorun çözemediğini iki hekim biri cerrah biri kadın doğumcu 1 gün de halletti.
araştırmalar bence zaman kaybı özeller paracı devlet içler acısı ben askeri hastaneyi de dene derim..
yeni katılan arkadaşlar olmuş hepsi hoşgelmiş sefa getirmiş.
:KK36::KK36::KK36:

:KK71::KK71::KK71:herkese günaydıııınnnnn musmutlu hafta olsun:KK71::KK71::KK71:
@milad2015 hoşgeldin:KK19: canım gözümüz yollarda kaldı. eşine çok geçmiş olsun. bir de nacizane fikrim askeri hastaneyi denemeniz olacaktır. kocaelinde yaşarken 3 ay boyunca umuttepeye ( araştırma) devlet hastanesine gittim durdum en son askeri hastaneye gittim ertesi gün operasyon geçirdim 1 haftada ayağa kalktım 3 aydır bir sürü doktorun çözemediğini iki hekim biri cerrah biri kadın doğumcu 1 gün de halletti.
araştırmalar bence zaman kaybı özeller paracı devlet içler acısı ben askeri hastaneyi de dene derim..
yeni katılan arkadaşlar olmuş hepsi hoşgelmiş sefa getirmiş.
:KK36::KK36::KK36:
Umuttepe'ye zaten elini verem kolunu kaptırıyor.Benim de düşük araştırmalarım orda yapılmıştı aylar sürdü

kahvaltım
2 haşlama yumurta--1
25gr peynir--0.5
canım ben de bu gün hindi günü yapacağım ama nasıl yapıyorsun sen salata ayran falan yiyor musun?
ben öğle ızgara hindi göğüs salata ayran
akşam fırında hindi kapama salata ayran düşünüyorum nasıl?
sen hep diyorsun tavuk gününün ertesi-1 diye umarım öyle olur zira +400deyim

Umuttepe'ye zaten elini verem kolunu kaptırıyor.Benim de düşük araştırmalarım orda yapılmıştı aylar sürdü
ay evet canım yaaa 3 ay... bir de mahrem yerim de bir sorun. görmeyen doktor kalmamıştı neler neler söylediler ölüm bile olabilir falan filan ayyy aklımı çıkarmışlardı. bir de bekarım nasıl zordu...
onu da geç bir de genç bir cerrah takıldı peşime neler neler yaaa :)
en son müdürüm de bayandı o demişti askeri hastaneye git diye.. gittim basit bir kistmiş kestiler aldılar bişicikte olmadı sonrasında tekrarlamadı bir de evlenmeme 2 ay vardı. geçicek mi iz kalır mı diye sormuştum çok gülmüşlerdi :)

Gunaydinlar kizlar gununuz güzel bol eksili gecsin insallahh ...bugun kb diyetinin üçüncü günü ve benim kilomda gr oynamamis allah allah herkes bu diyetin ilk gunlerinde kilo verirken ben niye zayiflayamiyorum yaa :( bugün kb yi birakacaktim neyse birgun daha deneyim dedim olmazsa birakicam dun bu diyeti yaparken butun evin camlarini sildim perdeleri yikadim temizlik yaptim ama bu kadar yorgunluga gram oynamazmi yaa ne inatci bir kilom varmis bir senedir ugrastiriyor :KK11:allahim kabusum oldu 72 :KK57: neyse pes etmek yok en azinda formumu koruyorum :KK70::KK70:uc gundur sekersiz cay iciyorum hic seker yok tek karim bu oldu galiba hava cok guzel bugun olmazsa yurus yapariz komsumla :KK6:dilerim bugun den sonra eksileri gorurum tabiki hep beraber canlarim:KK36:

Gunaydinlar kizlar gununuz güzel bol eksili gecsin insallahh ...bugun kb diyetinin üçüncü günü ve benim kilomda gr oynamamis allah allah herkes bu diyetin ilk gunlerinde kilo verirken ben niye zayiflayamiyorum yaa :KK43: bugün kb yi birakacaktim neyse birgun daha deneyim dedim olmazsa birakicam dun bu diyeti yaparken butun evin camlarini sildim perdeleri yikadim temizlik yaptim ama bu kadar yorgunluga gram oynamazmi yaa ne inatci bir kilom varmis bir senedir ugrastiriyor :KK11:allahim kabusum oldu 72 :KK57: neyse pes etmek yok en azinda formumu koruyorum :KK70::KK70:uc gundur sekersiz cay iciyorum hic seker yok tek karim bu oldu galiba hava cok guzel bugun olmazsa yurus yapariz komsumla :KK6:dilerim bugun den sonra eksileri gorurum tabiki hep beraber canlarim:KK36:
Canım 1. sorum wc problemi var mı?
2. sorum sporu çok abartıyor musun?Yani kaç dakika yürüyorsun tempolu mu alet falan var mı?
Bunu sormamın nedeni protein ağırlıklı beslendiğimiz için çok fazla spor önerilmiyor.Çünkü vücut yağları kasa dönüştürebiliyormuş.O yüzden kilon oynamamış olabilir.
Hani vücut çalışanlar protein tozu falan içiyorlar ya yağlarını kasa çevirmek içinmiş nedeni

Canım 1. sorum wc problemi var mı?
2. sorum sporu çok abartıyor musun?Yani kaç dakika yürüyorsun tempolu mu alet falan var mı?
Bunu sormamın nedeni protein ağırlıklı beslendiğimiz için çok fazla spor önerilmiyor.Çünkü vücut yağları kasa dönüştürebiliyormuş.O yüzden kils oynamamış olabilir.
Hani vücut çalışanlar protein tozu falan içiyorlar ya yağlarını kasa çevirmek içinmiş nedeni
Canim wc problemim yok cunku dokuzlu cay iciyorum spora gelince haftada bes gun bir saat yuruyorum sadece evde tempo biraz fazla gunluk ev supuruyorum camasir bulasik haftada bir gun dort saat utu yapiyorum evde erkek cok olunca utude cok cikiyor buyuk oglum astim oldugu icin mecbur yapmak zorundayim toz olmamali onun sagligi icin yani hep boyle tempo icindeyim bundan olabilirmi acaba ....

Canim wc problemim yok cunku dokuzlu cay iciyorum spora gelince haftada bes gun bir saat yuruyorum sadece evde tempo biraz fazla gunluk ev supuruyorum camasir bulasik haftada bir gun dort saat utu yapiyorum evde erkek cok olunca utude cok cikiyor buyuk oglum astim oldugu icin mecbur yapmak zorundayim toz olmamali onun sagligi icin yani hep boyle tempo icindeyim bundan olabilirmi acaba ....
Sanmam canım o zaman,çok ağır spor değilmiş yaptıkların.Bazen saatlerce yürüyen yada park türü yerlerde alet çalışan oluyor ya ondan sordum senin de öyle mi diye.
Belki regl dönemindir,suyu az içiyorsundur,hemen pes etme psikolojik sınırını aşınca gider hızlıca

Bu arada yuruyus tempolu canim belli bir tempoda yuruyoruz bana kalsa daha hizli yürürum ama komsumun dizinde problem var bende ona uyuyorum toplamda 3, 5 km yuruyoruz ;)

TE="tomurcukkk, post: 40699691, member: 253764"]Sanmam canım o zaman,çok ağır spor değilmiş yaptıkların.Bazen saatlerce yürüyen yada park türü yerlerde alet çalışan oluyor ya ondan sordum senin de öyle mi diye.
Belki regl dönemindir,suyu az içiyorsundur,hemen pes etme psikolojik sınırını aşınca gider hızlıca[/QUOTE]
Reglim yeni bitti canim su ise en az iki litre icerim mecbur ayaklarim bacaklarim davul gibi siser sudan degil ama neden nerede yanlis yapiyorum anlamadim yarin en az 71, 5 olmak istiyorum deysin yaptiklarima artik yaaa :(

Bu arada yuruyus tempolu canim belli bir tempoda yuruyoruz bana kalsa daha hizli yürürum ama komsumun dizinde problem var bende ona uyuyorum toplamda 3, 5 km yuruyoruz :KK66:
Olsun sen yürüyüşünü ihmal etme,kbyi de bırakma bir süre daha.Herkesin metabolizması farklı çalışır.Sen de veremiyormuş gibi olur birden verirsin belki şekerim.Rahat ol düşünme ;)

Hosgeldin canim aramiza

Sende zaten az yemekle doyma yetisi var canım :)) nasil bu kadar kilo alabildin cok şaşırıyorum. Ben senin yediğin gibi yesem bir ömür incecik olurdum herhalde:))

Hosgeldin. Dun gece cevap yazamadım kusura bakma lütfen. Salı günü kilo bildirimlerini yaparsın. Elinden geldiğince gunde bir kere yediklerini yazmaya çalışırsan yoğun oldugun gunler idare edilir. Biraz tanıtır mısın kendini? Kac kilosun boyun yaşın kac?

Bende dun bu haldeydim her yiyeceğe bakıp kb degeri nedir acaba diye diye dolandım etrafta. :))
Bugun daha da iyi olacağız ikimizde canım..

Back