- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 38
benide alırmısınız geleceğin fit kızları :)
Hosgeldin canim aramiza
yumurta çok uzun süre tok tutuyor miladım ben sabah ekmek yemeyeceksem 2 yumurtayla salata yapıp yiyorum sonra uzun süre acıkmıyorum
Sende zaten az yemekle doyma yetisi var canım :)) nasil bu kadar kilo alabildin cok şaşırıyorum. Ben senin yediğin gibi yesem bir ömür incecik olurdum herhalde:))
Ben de birlikte zayıflamak istiyorum :) sms kpss ye hazırlanıyorum her gün ne yediğimi yazamam sorun olur mu
Hosgeldin. Dun gece cevap yazamadım kusura bakma lütfen. Salı günü kilo bildirimlerini yaparsın. Elinden geldiğince gunde bir kere yediklerini yazmaya çalışırsan yoğun oldugun gunler idare edilir. Biraz tanıtır mısın kendini? Kac kilosun boyun yaşın kac?
Iyi aksamlar kizlarr kb diyetimin ilk günü gayet iyi gecti ilk gun diyorum çünkü ilk kez kb asmadimmm yuppiiiaksama dogru acayip basim agridi bir agti kesici iceyim dedim bir an aklim cikti ya ilacinda kb si varsa diye ayyy bu kb beni benden aldi zaten hesapta yapmayi beceremiyorum aklim cikiyor kb yi gececem diyee
Bende dun bu haldeydim her yiyeceğe bakıp kb degeri nedir acaba diye diye dolandım etrafta. :))
Bugun daha da iyi olacağız ikimizde canım..