Miladımız--》2015

Kayinvalidemde misafirler vardi öğlen yemeğini orda yedim. Bu yuzden kb degerine bakmadan yemiş bulundum. Ama kötü oldu 50 yi asmisim galiba wetucum dende kontrol eder misin

Sabah
1 t.k labne 0.1p
5 zeytin 0.5p
Menemen 4.y.k 1.3p

Ogle
4.y.k. pilav. 11.4p
2 kepçe sehriye çorbası 30p
Kuzu eti. 1.5

Ara
1 hurma. 9.8

toplam 54.6 p

Cok iyi gidiyorsun ben dahada iyi rakamlar gorecegine inanıyorum.

Insallah canim ama emziriyorum ya ben sut ve yoğurdu biraz rahat tuketmek istiyorum. Cunku oglum inan ki hic yemek yemiyor sadece beni emiyor.... sizce kalori bakimindan kendime sağlıklı seyler eklemelimiyim

pilavlar biraz fazla olmuş pilavın 100gr mı 20kb ediyor canım 4 kaşık 100gr edermi bilmiyorum
şehriye çorbasına fazla yazmışın 1 porsiyon 17 iki kepçe sanırım bir porsiyon olarak geçer
etler sıfır canım sanırım 50yi geçmedin ama sınırdasın

Wetucum canim cok tesekkur ediyorum sen ve tomurcuk olmasa asla hesap yapamazdim cok zor oluyor telefondan uye degilsen girmene izin vermiyorlar baska sitelerden hesap yapmak zor oluyor ebru akinninki tam bize gore degilmis hesaplamalari o nedenle bende sizden yardim istedim saolasin hemen cevaplamissin senin hesaba gore 10 kb hakkim kalmis himm iyi degerlendireyim yoksa gume gitmesin diyet

Insallah canim ama emziriyorum ya ben sut ve yoğurdu biraz rahat tuketmek istiyorum. Cunku oglum inan ki hic yemek yemiyor sadece beni emiyor.... sizce kalori bakimindan kendime sağlıklı seyler eklemelimiyim

Ekmek degil ama sut ve yoğurdu kısmadan yemelisin bence tambakcim. 60 kb ye kadar yenebilecegini okudum arastirirken bence sen bizden farkli olarak süt ürünlerinden fazla tuketmelisin ki ileride kemik erimesi problemi yaşama..

ekmeğe ve tatlılara dikkat ettikten sonra yoğurt ve süt günlük değerlerini çok etkilemez canım

Dıyetkolık te 1 kepce 15 kb diye geçiyor ben 2 kepçe hesaplayinca 30 yazdı. 4 silme kasik makarna 100 gr ediyor ama pilavi hic tartmadim. Ben kaşıkla hesapladim. Ben yinede birsey yemesem iyi olacak olmadı yumurta ve peynir yerim artik çay kshve idere ederim heralde )))

öğleden sonra daha aktif yazabiliyorum kızım uyuyor bu saattlerde akşamları okuyorum ama çok yazamıyorum bu arada mutfak tartısı çok ii oluyor kızlar o zaman daha rahat hesap yapılıyor herkesin kaşık bardak ölçüleri farklı oluyor

Kahvaltı:
ıhlamur çayı --0
1 dilim beyaz peynir --1
5 siyah zeytin--2
5 dilim domates -- 6
10 dilim salatalık--4
3 kuzu kulağı--2
2 kaşık patates salatası--

Atıştırmalık:
çubuk kraker - eti form bisküvi

Akşam
17.00da yemeyi planladığım tantuni ve devamında 30 dklık bir yürüyüş programı

ben çorbaya ebru akından baktım canım 1 kepçe 15 baya fazlaymış bence o kadar değildir bir daha şehriye çorbası yapınca hesaplar size yazarım..akşama et yumurta yersen sorun olmaz canım

Bu arada 5 gunde neler yaptın nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun biraz bahseder misin?
elbette:) öncelikle öğrenci olduğum için pek ev yemeği yiyemiyorum. sabahları hamur işi ve ekmek olmadan bir tabak dolusu kahvaltılık yiyorum. 1e doğru karnım zil çaldığında okulda öğle yemeği yiyorum .. artık ne çıkarsa
genelde çorbasından meyvesine aşırıya kaçmadan öğle yemeğimi de yiyorum akşam 5lere doğru yine yeni yeniden tantuni time geliyor ama tantuninin acısı yürüyüşbandında çıkıyor kanımca

Cok iyi hemen adepte olmuşsun canim:))
Tantuni sebzeli oldugu icin onunda puani var birde arada yediğin bisküvilerin paketinde değerler yazıyor canım bakip onları da hesaplayabilirsin:)

ben çorbaya ebru akından baktım canım 1 kepçe 15 baya fazlaymış bence o kadar değildir bir daha şehriye çorbası yapınca hesaplar size yazarım..akşama et yumurta yersen sorun olmaz canım

Tamamdir canim soylersen iyi olur daha temkinli yerim en azından :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…