- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
1 çorba kaşığı menemen 0,3 kb içeriyor canımSabah
4 ince tahta kaşıkla melemen
5 zeytin
1 t.k labne yedim
Planım tamamen değişti yani:)) oğlum sayesinde. Nasil puanlama yapmam gerekiyor bilmiyorum. Domates corbasi gibi mi hesaplasam bilemedim.
bu sabah çoğumuz melemen pişirmişiz benim de eşim istedi ona pişirmiştim ben yemedim
bu aralar hep ayrı yiyoruz sofrada onların yemekleri farklı benim ki farklı oluyor biraz uğraştırıyor o yönden kötü
bu ara normal yemekleri zaten canım istemiyor ara ara olur bana sulu yemek pilavdan tiksinmek demeyeyim de ne yiyesim ne göresim gelir geçen karnıyarık pilav istediler onlar yerken bende bakla yoğurtladım salata yedim hiç canım istemedi birde çok güzel olmuş az ye dediler ama istemedim geçen haftalar iştah patlaması yaşadım dedim hatırlarsan hem canım sürekli bir şeyler özellikle ekmek :) istiyordu hem de doymuyordum geçti şükür şimdi canım da bir şey istemiyor doyuyorum daCanim keske oyle yapmasan ya seni zamanla biktirir. Ben olsam once kendime yaptigimi yer sonra onlarada yaptiimdan da yerim
soyulmuş 100gr muz 21kb büyük muzlar ortalama 100gr ediyor yerli muzlar 50-60 gr kadar canım...muzu çok severim evdede bir sürü var eşimde meyve yemez kızımın meyve püresine katıyorum biraz fazla almışım pazardan artık pasta felan yapıcam kalanınla dondurucuya atarım ..Benim yogurt kuru isi yatti bu aksam.oglum muz yedi yarisi kaldi.bende ziyan olmasin diye yedim mecburen.kb si de oyle yuksekki mubaregin.yarim muzdan 10 puan alarak gunu 44.5 kb ile kapattim
ben sana hemencik hesaplayayım canımBugün yediklerim hesap yapamiyorumtomurcukkk canim cok tesekkur ederim senin dedigin gibi yapiyorum ama olmuyor telefondan giriyorum galiba ondan benim icin yediklerimi hesaplayabilirmisin
Sabah
Salatalik kucuktu
Yarim domates
Tel peynir
Sosis
Tambugday ekmegi bir dilim
Oglen
1bardak ayran
tavuk gogusu 100 gr kadar
1dilim tambugday ekmegi
Bir yesilsogan ve uc yaprak kivircik ceyrek domatesle salata yaptim
Aboooo yazinca farkettim ne cok yemisim insallah gecmemisimdir kb sınırını ...simdiden cokk teşekkür ederim canimmmm
Selam kizlar
@milad2015 canimmm hos geldin gecmis olsun esine allah sifa versin.
Sabah:
1yumurtayla 5 yk menemen
1 tb ekmegi
3 zeytin
1 kk peynir
2 ceri domates
Ara;
1 avuc leblebi
Hanımlar merhaba :)
Site site dolaşıp, kilo verme sürecimde motive olup sürdürebileceğim bir yer ararken bu siteyi ve bu topic'i buldum.Ne şans amahemi de en güncelinden
Şimdi cancağızlarım;
Ben 19 nisanda 85 kilo ile başladım 30 dk yürüyüş ve düzenli beslenme eşliğinde 24 nisana kadar 3 kilocuk vermişim (son 3 gündür yürüyüş yok)
Mazeretim var gribim ben
Hadi bakalım yılmak yok hepimiize kolay gelsin
ben hesaplama olayını kaçırmışım nasıl hesaplayacağımı anlatabilir mi bilgi sahibi biri lütfen
hoş geldin canım biz arkadaşlarla karbonhidrat diyeti yapmaya çalışıyoruz her yediğimiz gıdanın karbonhidrat değerleri var günlük 50 yi geçmemeye çalışıyoruz eğer nette karbonhidrat diyeti diye yazarsan ebru akın nın sitesi çıkıyor orda liste ve bilgi var olmayanlarıda bize sorabilirsin ..ben hesaplama olayını kaçırmışım nasıl hesaplayacağımı anlatabilir mi bilgi sahibi biri lütfen
ben hesaplama olayını kaçırmışım nasıl hesaplayacağımı anlatabilir mi bilgi sahibi biri lütfen
unutmadan yazayım sabah tartıldım geçen cumartesi başlamıştım kb diyetine
geçen cumartesi 94.2
salı günü 91.4
bu gün 90.8 çıktım...
iki gündür aynıyım ilk bir kaç gün daha hızlı gidiyor bakalım salıya ne olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?