• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Simdi ben de yazayim yediklerimi
domates 3p
salatalik 2p
peynir 0p
2 yumurta 1p
20 gr cig börek 9.5p
50 gr yesil sogan 2p
10 zeytin 1p
2 kaşık puding 5p

Toplam da 23.5 puan kizlar aksam da hafif tutarim artik buyuk ihtimal
et suyu ve 2 tabak salata yerim 1 bardak ta ayran tamamdir

İyi o zaman düşündüğüm kadar çok olmamış. Zaten çoğu yumurtadan yapılmış bir melemendi.

sabah
4 ince tahta kaşıkla melemen 1.2 p
5 zeytin 0.5 p
1 t.k labne 0 p

1.7 p almış oldum o zaman Puanı bu kadar az olmamıştır sanki yaa.

20150425_124450.jpg

Ödem atici cay yaptım kızlar adet döneminde ise yarar umarım.

bu sabah çoğumuz melemen pişirmişiz benim de eşim istedi ona pişirmiştim ben yemedim :kk77::kk77:
bu aralar hep ayrı yiyoruz sofrada onların yemekleri farklı benim ki farklı oluyor biraz uğraştırıyor o yönden kötü:KK34::KK34::KK34::KK34:

bu sabah çoğumuz melemen pişirmişiz benim de eşim istedi ona pişirmiştim ben yemedim :kk77::kk77:
bu aralar hep ayrı yiyoruz sofrada onların yemekleri farklı benim ki farklı oluyor biraz uğraştırıyor o yönden kötü:KK34::KK34::KK34::KK34:

Canim keske oyle yapmasan ya seni zamanla biktirir. Ben olsam once kendime yaptigimi yer sonra onlarada yaptiimdan da yerim

Canim keske oyle yapmasan ya seni zamanla biktirir. Ben olsam once kendime yaptigimi yer sonra onlarada yaptiimdan da yerim
bu ara normal yemekleri zaten canım istemiyor ara ara olur bana sulu yemek pilavdan tiksinmek demeyeyim de ne yiyesim ne göresim gelir geçen karnıyarık pilav istediler onlar yerken bende bakla yoğurtladım salata yedim hiç canım istemedi birde çok güzel olmuş az ye dediler ama istemedim geçen haftalar iştah patlaması yaşadım dedim hatırlarsan hem canım sürekli bir şeyler özellikle ekmek :) istiyordu hem de doymuyordum geçti şükür şimdi canım da bir şey istemiyor doyuyorum da

slm kızlar kızımı uyuttum anca yazabiliyorum uyanıkken arada telden bakıyorum ama telden yazmak zor geliyor leptoptan daha kolay ...
kahvaltım
2 haşlama yumurta 1
40gr peynir--0.5
ara yapmadım
öğle
3 ızgara köfte--0
1 kase tavuk çorbası--4
100gr yani bir adet domates--3
1 bardak diyet gazoz--0
arada bir bardak süt içicem tarçınlı--5
akşam dün akşamdan kalan yemekler var yani dün akşamla aynı
patlıcan musakka--100gr yersem--3
çorba---4
1 dilim ekmek..12

toplamda 32 ediyor bişeyler eklesemmi kızlar ne dersiniz....
Benim yogurt kuru isi yatti bu aksam.oglum muz yedi yarisi kaldi.bende ziyan olmasin diye yedim mecburen.kb si de oyle yuksekki mubaregin.yarim muzdan 10 puan alarak gunu 44.5 kb ile kapattim
soyulmuş 100gr muz 21kb büyük muzlar ortalama 100gr ediyor yerli muzlar 50-60 gr kadar canım...muzu çok severim evdede bir sürü var eşimde meyve yemez kızımın meyve püresine katıyorum biraz fazla almışım pazardan artık pasta felan yapıcam kalanınla dondurucuya atarım ..

Hanımlar merhaba :)
Site site dolaşıp, kilo verme sürecimde motive olup sürdürebileceğim bir yer ararken bu siteyi ve bu topic'i buldum.Ne şans ama:confused: hemi de en güncelinden :p

Şimdi cancağızlarım;
Ben 19 nisanda 85 kilo ile başladım 30 dk yürüyüş ve düzenli beslenme eşliğinde 24 nisana kadar 3 kilocuk vermişim (son 3 gündür yürüyüş yok):oops:
Mazeretim var gribim ben:KK1:
Hadi bakalım yılmak yok hepimiize kolay gelsin :KK49:

Bugün yediklerim hesap yapamiyorum tomurcukkk tomurcukkk canim cok tesekkur ederim senin dedigin gibi yapiyorum ama olmuyor telefondan giriyorum galiba ondan benim icin yediklerimi hesaplayabilirmisin
Sabah
Salatalik kucuktu
Yarim domates
Tel peynir
Sosis
Tambugday ekmegi bir dilim
Oglen
1bardak ayran
tavuk gogusu 100 gr kadar
1dilim tambugday ekmegi
Bir yesilsogan ve uc yaprak kivircik ceyrek domatesle salata yaptim
Aboooo yazinca farkettim ne cok yemisim insallah gecmemisimdir kb sınırını ...simdiden cokk teşekkür ederim canimmmm

Bugün yediklerim hesap yapamiyorum tomurcukkk tomurcukkk canim cok tesekkur ederim senin dedigin gibi yapiyorum ama olmuyor telefondan giriyorum galiba ondan benim icin yediklerimi hesaplayabilirmisin
Sabah
Salatalik kucuktu
Yarim domates
Tel peynir
Sosis
Tambugday ekmegi bir dilim
Oglen
1bardak ayran
tavuk gogusu 100 gr kadar
1dilim tambugday ekmegi
Bir yesilsogan ve uc yaprak kivircik ceyrek domatesle salata yaptim
Aboooo yazinca farkettim ne cok yemisim insallah gecmemisimdir kb sınırını ...simdiden cokk teşekkür ederim canimmmm
ben sana hemencik hesaplayayım canım
salatalık --2
domates--2
sosis 100gr--1 sen nekadar yediysen
ekmek 25grlık ince bir dilim --12

ayran 1 bardak--4
tavuk--0
ekmek--12
yeşil soğan 1 adet--1 kıvırcık tam bilmiyorum domates--1
toplamda 35--40 arası yapar yaklaşık olarak
tomurcuk canım sende bir göz atarsın:KK54:

unutmadan yazayım sabah tartıldım geçen cumartesi başlamıştım kb diyetine
geçen cumartesi 94.2
salı günü 91.4
bu gün 90.8 çıktım...
iki gündür aynıyım ilk bir kaç gün daha hızlı gidiyor bakalım salıya ne olucak..

Selam kizlar
@milad2015 canimmm hos geldin gecmis olsun esine allah sifa versin.

Sabah:
1yumurtayla 5 yk menemen
1 tb ekmegi
3 zeytin
1 kk peynir
2 ceri domates
Ara;
1 avuc leblebi

canim tesekkur ederim Hosbulduk.

Hanımlar merhaba :)
Site site dolaşıp, kilo verme sürecimde motive olup sürdürebileceğim bir yer ararken bu siteyi ve bu topic'i buldum.Ne şans ama:confused: hemi de en güncelinden :p

Şimdi cancağızlarım;
Ben 19 nisanda 85 kilo ile başladım 30 dk yürüyüş ve düzenli beslenme eşliğinde 24 nisana kadar 3 kilocuk vermişim (son 3 gündür yürüyüş yok):oops:
Mazeretim var gribim ben:KK1:
Hadi bakalım yılmak yok hepimiize kolay gelsin :KK49:

Hosgeldin..
5 gunde 3 kilo az mı canım bence cok iyi odem ve şişkinliği atmışsin bundan sonrada yağlardan aynı hızla gider umarım.
ben hesaplama olayını kaçırmışım nasıl hesaplayacağımı anlatabilir mi bilgi sahibi biri lütfen

Tomurcuk arkadaşımızın sayesinde karbonhidrat diyetine basladik çoğumuz. Ben bugun başladım yiyeceklerin karbonhidrat değerine bakıyoruz ve Günboyu toplam 50 kb yi gecmemeye çalışıyoruz..

ben hesaplama olayını kaçırmışım nasıl hesaplayacağımı anlatabilir mi bilgi sahibi biri lütfen
hoş geldin canım biz arkadaşlarla karbonhidrat diyeti yapmaya çalışıyoruz her yediğimiz gıdanın karbonhidrat değerleri var günlük 50 yi geçmemeye çalışıyoruz eğer nette karbonhidrat diyeti diye yazarsan ebru akın nın sitesi çıkıyor orda liste ve bilgi var olmayanlarıda bize sorabilirsin ..

unutmadan yazayım sabah tartıldım geçen cumartesi başlamıştım kb diyetine
geçen cumartesi 94.2
salı günü 91.4
bu gün 90.8 çıktım...
iki gündür aynıyım ilk bir kaç gün daha hızlı gidiyor bakalım salıya ne olucak..

Yaaaa wetu bu ne hız canım ya beni geciyorsun nerdeyse :)) belkide gectin bugün tartı ya çıkmak istemedi canım. Salı günü tartilacagim..

Back