elbette:) öncelikle öğrenci olduğum için pek ev yemeği yiyemiyorum. sabahları hamur işi ve ekmek olmadan bir tabak dolusu kahvaltılık yiyorum. 1e doğru karnım zil çaldığında okulda öğle yemeği yiyorum .. artık ne çıkarsa
genelde çorbasından meyvesine aşırıya kaçmadan öğle yemeğimi de yiyorum akşam 5lere doğru yine yeni yeniden tantuni time geliyorama tantuninin acısı yürüyüşbandında çıkıyor kanımca
canım fazla fazla vermişin puanlarıKahvaltı:
ıhlamur çayı --0
1 dilim beyaz peynir --1
5 siyah zeytin--2
5 dilim domates -- 6
10 dilim salatalık--4
3 kuzu kulağı--2
2 kaşık patates salatası--
Atıştırmalık:
çubuk kraker - eti form bisküvi
Akşam
17.00da yemeyi planladığım tantuni ve devamında 30 dklık bir yürüyüş programı
Tantuniyi durum şeklinde yiyorsan aksam icin ağır oluyor gibi geldi bana. Yinede bakmak lazım. Fix menumu aksamlari :)) farkli secenegin yok mu canim?
ooooo çok iştah açıcı ağzım sulandıhttp://324tantuni.com/wp-content/uploads/2015/01/s3.jpg ortalama bu tipte bir arkadaşı yiyorumAslına bakarsan fix menü değilde ben fixleştirdim
Ekmek degil ama sut ve yoğurdu kısmadan yemelisin bence tambakcim. 60 kb ye kadar yenebilecegini okudum arastirirken bence sen bizden farkli olarak süt ürünlerinden fazla tuketmelisin ki ileride kemik erimesi problemi yaşama..
bana 2 yol göründü şimdiden
Kb diyeti diskalifiye - No Tantuni no weight
ekmeğe ve tatlılara dikkat ettikten sonra yoğurt ve süt günlük değerlerini çok etkilemez canım
Evet :)Mersin taraflarinda mi okuyorsun canim
Evet :)
Evet :)
Canim zaten benim eklemem en fazla
sut yogurt ayran sebze ve yeşillik olur
ekmeği bıraktım.
http://324tantuni.com/wp-content/uploads/2015/01/s3.jpg ortalama bu tipte bir arkadaşı yiyorumAslına bakarsan fix menü değilde ben fixleştirdim
Ne yaptın tatlım ya böyle resimler paylasmak çok tehlikeliii:) cidden canim çekti..
Bence Tantuniyi menuden cikarmak daha mantıklı onun yerine ton balikli salata deneyebilirsin belki pratik ve doyurucu olur..
tamam dikkate alıyorum bu söylediklerini sipariş etmiyorum tantuni. tantuni out bölümüm ingilizce öğretmenliği kızlarr
hoş geldin eğlenceli ve neşeli arkadaştamam dikkate alıyorum bu söylediklerini sipariş etmiyorum tantuni. tantuni out bölümüm ingilizce öğretmenliği kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?