- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salı günü güzel rakkamlar görürsün inş. canım tabi eksiye doğruYaaaa wetu bu ne hız canım ya beni geciyorsun nerdeyse :)) belkide gectin bugün tartı ya çıkmak istemedi canım. Salı günü tartilacagim..
salı günü güzel rakkamlar görürsün inş. canım tabi eksiye doğru
salı günü güzel rakkamlar görürsün inş. canım tabi eksiye doğru
Ahhh ahhh ben de sali gunu guzel rakamlar gormek istiyorum
Cok iyi gidiyorsun ben dahada iyi rakamlar gorecegine inanıyorum.
pilavlar biraz fazla olmuş pilavın 100gr mı 20kb ediyor canım 4 kaşık 100gr edermi bilmiyorumKayinvalidemde misafirler vardi öğlen yemeğini orda yedim. Bu yuzden kb degerine bakmadan yemiş bulundum. Ama kötü oldu 50 yi asmisim galiba wetucum dende kontrol eder misin
Sabah
1 t.k labne 0.1p
5 zeytin 0.5p
Menemen 4.y.k 1.3p
Ogle
4.y.k. pilav. 11.4p
2 kepçe sehriye çorbası 30p
Kuzu eti. 1.5
Ara
1 hurma. 9.8
toplam 54.6 p
Wetucum canim cok tesekkur ediyorum sen ve tomurcuk olmasa asla hesap yapamazdim cok zor oluyor telefondan uye degilsen girmene izin vermiyorlar baska sitelerden hesap yapmak zor oluyor ebru akinninki tam bize gore degilmis hesaplamalari o nedenle bende sizden yardim istedim saolasin hemen cevaplamissin senin hesaba gore 10 kb hakkim kalmis himm iyi degerlendireyim yoksa gume gitmesin diyetben sana hemencik hesaplayayım canım
salatalık --2
domates--2
sosis 100gr--1 sen nekadar yediysen
ekmek 25grlık ince bir dilim --12
ayran 1 bardak--4
tavuk--0
ekmek--12
yeşil soğan 1 adet--1 kıvırcık tam bilmiyorum domates--1
toplamda 35--40 arası yapar yaklaşık olarak
tomurcuk canım sende bir göz atarsın
Insallah canim ama emziriyorum ya ben sut ve yoğurdu biraz rahat tuketmek istiyorum. Cunku oglum inan ki hic yemek yemiyor sadece beni emiyor.... sizce kalori bakimindan kendime sağlıklı seyler eklemelimiyim
ekmeğe ve tatlılara dikkat ettikten sonra yoğurt ve süt günlük değerlerini çok etkilemez canımInsallah canim ama emziriyorum ya ben sut ve yoğurdu biraz rahat tuketmek istiyorum. Cunku oglum inan ki hic yemek yemiyor sadece beni emiyor.... sizce kalori bakimindan kendime sağlıklı seyler eklemelimiyim
pilavlar biraz fazla olmuş pilavın 100gr mı 20kb ediyor canım 4 kaşık 100gr edermi bilmiyorum
şehriye çorbasına fazla yazmışın 1 porsiyon 17 iki kepçe sanırım bir porsiyon olarak geçer
etler sıfır canım sanırım 50yi geçmedin ama sınırdasın
Teşekkürler hepinize
ben çorbaya ebru akından baktım canım 1 kepçe 15 baya fazlaymış bence o kadar değildir bir daha şehriye çorbası yapınca hesaplar size yazarım..akşama et yumurta yersen sorun olmaz canımDıyetkolık te 1 kepce 15 kb diye geçiyor ben 2 kepçe hesaplayinca 30 yazdı. 4 silme kasik makarna 100 gr ediyor ama pilavi hic tartmadim. Ben kaşıkla hesapladim. Ben yinede birsey yemesem iyi olacak olmadı yumurta ve peynir yerim artik çay kshve idere ederim heralde )))
elbette:) öncelikle öğrenci olduğum için pek ev yemeği yiyemiyorum. sabahları hamur işi ve ekmek olmadan bir tabak dolusu kahvaltılık yiyorum. 1e doğru karnım zil çaldığında okulda öğle yemeği yiyorum .. artık ne çıkarsaBu arada 5 gunde neler yaptın nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun biraz bahseder misin?
Cok iyi hemen adepte olmuşsun canim:))Kahvaltı:
ıhlamur çayı --0
1 dilim beyaz peynir --1
5 siyah zeytin--2
5 dilim domates -- 6
10 dilim salatalık--4
3 kuzu kulağı--2
2 kaşık patates salatası--
Atıştırmalık:
çubuk kraker - eti form bisküvi
Akşam
17.00da yemeyi planladığım tantuni ve devamında 30 dklık bir yürüyüş programı
ben çorbaya ebru akından baktım canım 1 kepçe 15 baya fazlaymış bence o kadar değildir bir daha şehriye çorbası yapınca hesaplar size yazarım..akşama et yumurta yersen sorun olmaz canım