• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

elbette:) öncelikle öğrenci olduğum için pek ev yemeği yiyemiyorum. sabahları hamur işi ve ekmek olmadan bir tabak dolusu kahvaltılık yiyorum. 1e doğru karnım zil çaldığında okulda öğle yemeği yiyorum .. artık ne çıkarsa :KK48:
genelde çorbasından meyvesine aşırıya kaçmadan öğle yemeğimi de yiyorum akşam 5lere doğru yine yeni yeniden tantuni time geliyor :KK71: ama tantuninin acısı yürüyüşbandında çıkıyor kanımca :p

Tantuniyi durum şeklinde yiyorsan aksam icin ağır oluyor gibi geldi bana. Yinede bakmak lazım. Fix menumu aksamlari :)) farkli secenegin yok mu canim?

Kahvaltı:
ıhlamur çayı --0
1 dilim beyaz peynir --1
5 siyah zeytin--2
5 dilim domates -- 6
10 dilim salatalık--4
3 kuzu kulağı--2
2 kaşık patates salatası-- :KK64:

Atıştırmalık:
çubuk kraker - eti form bisküvi

Akşam
17.00da yemeyi planladığım tantuni ve devamında 30 dklık bir yürüyüş programı
canım fazla fazla vermişin puanları:KK49:
peynirin 100gr --1
zeytinde sıfırın altında
salatalık ve domatesin 10 etmez bence
kraker ve form bisküvide pakette yazar değeri
tantuni et yemeği et sıfır ama içine diğer konulanlar kb oluşturur..

Ekmek degil ama sut ve yoğurdu kısmadan yemelisin bence tambakcim. 60 kb ye kadar yenebilecegini okudum arastirirken bence sen bizden farkli olarak süt ürünlerinden fazla tuketmelisin ki ileride kemik erimesi problemi yaşama..

Canim zaten benim eklemem en fazla
sut yogurt ayran sebze ve yeşillik olur
ekmeği bıraktım.

ekmeğe ve tatlılara dikkat ettikten sonra yoğurt ve süt günlük değerlerini çok etkilemez canım

Ben biraz esnetiyorum kizlar ama yine de diyete uygun olacak tabi ki mesela simdi aciktim
2 kase et suyu
1 kase yogurt
5 tursu
1.5 salatalik yedim

maalesef kizimdan kalan yarim kase puding.

bugun aksam yemegim erken saatte oldu. Esim 7 gibi yemege geliyor. Onunla da salata yerim tamam dir.

Ne yaptın tatlım ya böyle resimler paylasmak çok tehlikeliii:) cidden canim çekti..
Bence Tantuniyi menuden cikarmak daha mantıklı onun yerine ton balikli salata deneyebilirsin belki pratik ve doyurucu olur..
:D tamam dikkate alıyorum bu söylediklerini sipariş etmiyorum tantuni. tantuni out :D bölümüm ingilizce öğretmenliği kızlarr

Kızlar vee akşam yemeğim

3 yumurta tavada:)) abartmismiyim
1.5 kk beyaz peynir

Doymamaktan korktum:))
Cok şükür doydum. Şimdi sınırsız cay icicem. Bu saatten sonra farkli bitek kahve icerim oda sade..

bende yazayım yediklerimi
ara
yarım elma
3 kaşık yoğurt
az tarçın ve zencefil
karıştırdım çok güzel oldu

akşam
1 kase kıymalı sebzeli şehriye çorbası
1 biber dolma
1 enginar dolma
ikisi de zeytin yağlıydı
2 kaşık yoğurt