• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Kızlar vee akşam yemeğim

3 yumurta tavada:)) abartmismiyim
1.5 kk beyaz peynir

Doymamaktan korktum:))
Cok şükür doydum. Şimdi sınırsız cay icicem. Bu saatten sonra farkli bitek kahve icerim oda sade..
yumurta çok uzun süre tok tutuyor miladım ben sabah ekmek yemeyeceksem 2 yumurtayla salata yapıp yiyorum sonra uzun süre acıkmıyorum

Ben de birlikte zayıflamak istiyorum :) sms kpss ye hazırlanıyorum her gün ne yediğimi yazamam sorun olur mu

salı günleri tartı günü kilo bildirimi yaptığımız başka bir sayfamız daha var oraya yazıyoruz
2015 fıstıklarının kilo takip günlüğü

Iyi aksamlar kizlarr kb diyetimin ilk günü gayet iyi gecti ilk gun diyorum çünkü ilk kez kb asmadimmm yuppiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes:aksama dogru acayip basim agridi bir agti kesici iceyim dedim bir an aklim cikti ya ilacinda kb si varsa diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ayyy bu kb beni benden aldi zaten hesapta yapmayi beceremiyorum aklim cikiyor kb yi gececem diyee :confused::confused::confused:

Iyi aksamlar kizlarr kb diyetimin ilk günü gayet iyi gecti ilk gun diyorum çünkü ilk kez kb asmadimmm yuppiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes:aksama dogru acayip basim agridi bir agti kesici iceyim dedim bir an aklim cikti ya ilacinda kb si varsa diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ayyy bu kb beni benden aldi zaten hesapta yapmayi beceremiyorum aklim cikiyor kb yi gececem diyee :confused::confused::confused:
allah hayrını versin baya güldüm sonrası yazabildim :)))
inşallah geçer baş ağrın çoğu yerde lodos var halsizlik baş ağrısı baş dönmesi yapar belki de havadan k.k. diyetinden değildir

Iyi geceler hanimlar
muhabbetin dibine vurmussunuz masallah :)
Gunduzleri is yerinden giriyorum nete.,paketimdede fazla hakkim kalmamis soyle bi okudum gecmisi.
aksam yediklerimi yazayim yarin girebilirsem girerim belki
1 kepce mercimek corbasi 8 kb
mantar sote biraz tavuk 0.5 kb
3 yk yogurt 1.5 kb
5 adet cilek en fazla 4 kb
1 avuc yer fistigi 5 kb
gun sonu 48 kb...
iyi geceler...keyifli sohbetler...

Back