- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
hoş geldin melikebenide alırmısınız geleceğin fit kızları :)
gel gel gel güzelim gel hiç acımıycak
gel gel gel güzelim zorlanmadan gidicek bu ağırlıklarrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin melikebenide alırmısınız geleceğin fit kızları :)
yumurta çok uzun süre tok tutuyor miladım ben sabah ekmek yemeyeceksem 2 yumurtayla salata yapıp yiyorum sonra uzun süre acıkmıyorumKızlar vee akşam yemeğim
3 yumurta tavada:)) abartmismiyim
1.5 kk beyaz peynir
Doymamaktan korktum:))
Cok şükür doydum. Şimdi sınırsız cay icicem. Bu saatten sonra farkli bitek kahve icerim oda sade..
öyle bir yazmışsın ki nerelere düştüm dedimhoş geldin melike
gel gel gel güzelim gel hiç acımıycak
gel gel gel güzelim zorlanmadan gidicek bu ağırlıklarrrrr
hoş geldin eğlenceli ve neşeli arkadaş
çok fena bir yere düştün gülüm benden söylemesi burada çok fazla destek birbirini motive eden iyi kalpli insanlar varöyle bir yazmışsın ki nerelere düştüm dedim
allah bağışlasın evlatlarınıben94 kiloyum 160 boyum.ikiçocuk annesiyim
sen gençsin zaten talebesin de sen de yine de yazıver yaşını cimcimeaman aman teşekkürler efenim :)
32 canım sen kaç yaşındasınallah bağışlasın evlatlarını
yaşın kaç mahsuru yoksa
tam istediğim yerdeyim ozaman.çok fena bir yere düştün gülüm benden söylemesi burada çok fazla destek birbirini motive eden iyi kalpli insanlar var
gerektiğinde dürter gerektiğinde alkışlarız baştan söyleyeyim
ben de 35 yaşındayım pazartesi rabbim nasip ederse 14 yaşına girecek bir oğlum var32 canım sen kaç yaşındasın
maşallah canımben şimdi azcık kaçıyorum.acıktı benimkiler.hoşçakalınben de 35 yaşındayım pazartesi rabbim nasip ederse 14 yaşına girecek bir oğlum var
afiyet şifa olsun benim de çay oldu ben de gidiyorum :)maşallah canımben şimdi azcık kaçıyorum.acıktı benimkiler.hoşçakalın
MFÖ-Nee güzel şeysin sen hep , yaşın 19sen gençsin zaten talebesin de sen de yine de yazıver yaşını cimcime
allah hayrını versin baya güldüm sonrası yazabildim :)))Iyi aksamlar kizlarr kb diyetimin ilk günü gayet iyi gecti ilk gun diyorum çünkü ilk kez kb asmadimmm yuppiiiaksama dogru acayip basim agridi bir agti kesici iceyim dedim bir an aklim cikti ya ilacinda kb si varsa diye ayyy bu kb beni benden aldi zaten hesapta yapmayi beceremiyorum aklim cikiyor kb yi gececem diyee