Migren Hayatımı , Evliliğimi Mahvetti...

bende diğer arkadaşlara katılıyorum kesin emin misin migren olduğuna bnm eşim ve babamda var dedikleri gibi ayda 1-2 en fazla 3-4 geliyo yaş ilerledikçe biraz hafifliyo ama kesin migrense kürleri araştırıp dene ilaçtan daha iyi olur heralde hem bebeğin açısından bnde saraçoğlunun biberiye kürünü duymuştum 1 ay boyunca günde 3 defaydı galiba

Ben de hacamat diyecektim. Kesinlikle yaptir. Prof care olmadiysa alternatif tıpa yonelmen farz olmuş zaten. Hacamatla neredeyse yatalak hale gelmis migren hastasi arkadaşım duzeldi ben de şaştım kaldim.

Acil şifa olsun. Doktora gittiğiniz için bunu söylüyorum. Alternatif tıp ya da enerji yöntemleri ile bu soruna çözüm bulabilirsiniz. Enerji yöntemleri uygulamanız en iyisi olacak, çünkü vücuda giren doğal ya da kimyasal herhangi bir madde yok. En bilineni bioenerji ve reiki. Bunun dışında başka enerjiler de var.

Bir de biofeedback cihazları var. Bu cihazlar düzensiz olan vücut frekansını tekrar düzeltiyor. SCIO veya Eductor cihazları ile seansalar alabilirsiniz. Çok maliyetli derseniz o zaman enerji yöntemlerini araştırın. Eğer bu konuda bilgi isterseniz ben de bildiklerimi sizinle paylaşırım. Şifa olsun

İlginiz ve mesajlarınız için tşk ederim tabi ki doktora gittim bu hastalıkla ilgili ün salmış profesör doktor Mustafa Eraslan kadar muayene oldum ilaçlar verdi içtiğim zaman ağrı geçiyor ama bu sefer uyuşuyorum başımı kaldıramıyorum ve bu uyuşukluk öyle bir his veriyor ki sanki ölüyormuşum gibi hissediyorum ve 3 gün devam ediyor sonra yine en ufak bir şey de tekrar tutuyor 8 aylık kızımı emziriyorum ve bu yüzden günlük ilaç kullanmıyorum migren ilacını kullandığım zaman da 24 saat kızımı emzirmiyorum ama kızım çok düşkün dayanamıyor ağlıyor onada çok üzülüyorum hiç olmazsa diyorum 1 yaşına kadar emzireyim.
bebeği emzirmeyi bırakıp ilaç kullanın bence
bebek emmeden de yaşar
çeşit çeşit mamalar var 8 ay emmiş işte

İngilizce olarak netten biraz bakıyorum da, homeopathic ilaçlardan bahsediyor, bunlar TR'de var mı acaba?

ben simdi okudum mesajinizi belki daha sonraki sayfalarda yine bu konuda yazdiniz.Homoöpati tedavisini türkiye`ye getiren kisi izmir`de yasiyor.izmir`de homoöpati kursu oldugunu biliyorum zira kardesimin esi bu kursa katildi.

Televizyondan duymustum marankimi saracoglumu hatirlamiyorum ama gulitensiz beslenmeyle migren ataklarinin gececeginden bahsetmislerdi.
Rabbim sifa versin kardesim.

Emzirmeyi bırakın. Bence zorlama bir hayat yaşamanın anlamı yok. Çocuğun anne sütüne ihtiyacı var evet ama sağlıklı anneye daha çok ihtiyacı var. Sonra öncesinde size iyi gelen şeyler deneyin.
Eğer derdinize care olursa ne ala.
Bir de ben osteopatiyi araştırmanızı tavsiye ederim. Alternatif Tıp gibi değil, tıbbın kendisi. Ama doktorların Branşları gibi vücudu ayıran değil, bütün olarak bakan bir alan.
Örneğin başağrısı sebebiniz aslında karaciğerde alakali olabiliyor vs.. Bunun tanısını ve tedavisini yapan kişiler osteopatlar. Sayıları çok değil. İsim isim aciklanmis listeleri de var dernek sayfalarında. Kesinlikle tavsiye ederim.
Öyle alayli dEğil, insanlar yıllarca süren eğitimle bu unvanları kazanıyor.
Doktor anlamiyor demek değil bu. Sadece tikanilan noktada farklı bir bakış açısı lazımsa, neden olmasın?

Migren ağrıları, kronik baş ağrıları ve sık sık baş ağrısı şikâyeti çekenlere taze sıkılmış havuç suyu (TSHS) bulunmaz bir nimettir. Baş ağrılarından şikâyeti olanların başlangıçta hem sabah kahvaltısından sonra hem de akşam yemeğinden iki saat sonra birer bardak içmeleri en doğrusudur. Baş ağrısına karşı olan başlangıç 20 gün uygulanır ve daha sonra sadece akşam yemeklerinden iki saat sonra bir bardak olmak üzre iki ay boyunca devam edilir. Daha sonra zaman zaman içilerek (haftada 3-4) devam edilir. Bir kaç hafta sonra baş ağrılarından şikayet edenlerin giderek bu şikâyetlerinin nasıl azaldığını hayretle gözleyebileceklerdir.

Taze sıkılmış havuç suyunun (TSHS) yukarıda belirttiğim özelliklerini öğrendikten sonra, onu mutfağınızdan eksik etmeyeceğinize inanıyorum. TSHS etkisini en erken on-onbeş gün geçtikten sonra göstermektedir. Çünkü, içerdiği bazı etkin maddelerin vücutta belirli bir seviyeye kadar depolanmaları gerekmektedir. Ancak, bundan sonra etkili olmaya başlamaktadır. Bu durum sadece TSHS? na özgü bir durum değildir. Kitabımda önerdiğim diğer bazı doğal bitki destek grubları içinde bu durum aynen böyledir. Yani, uygulamanın etkili olabilmesi için öncelikle istenilen düzeyde vücutta depolanmaları gerekmektedir.

İbrahim Saraçoğlu

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM

Bu son 3 aylık sürecin migrenden kaynaklandığına emin misiniz, doktora anlattınız mı?

Yanlış biliyorum belki ama bildiğim kadarıyla migren ayda 25 gün tutmaz.
Atak sonrası rahatlama dönemi olur, en az birkaç gün boş geçer yani.
Doktor a anlattım tabi çok ilerlediği için olabilir diyor. Bende kendimden çok şüphe ettim acaba başka bir şey mi var diye ama gittiğim doktorlar yaptırdığım testler migren diyor.

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bu hastalıktan kurtulursunuz.

Ama migrenin psikolojik bir hastalık olduğunu okumuştum yani sizin moralman kötü oldugunuz, sinirlendiginiz, üzüldügünüz zaman arttıgını filan...

Onelikle cok gecmis olsn diyorum.
Hayatinizi cok kotu etkiliyor bakilinca bu hastalik.
Insallah sifasini bulursunz Allhin izniyle.
Bence hacamati tekrarli olarak denemelisiniz. Cunku mesela peygamber efendimizin zamanindada varmis bu hacemat ve onerileri arasindaymis.

Migren deyip geçmeyin. Gidip bir nörolojik muayeneden geçin. Ayrıca tedavi olunduğunu duymuştum. Sanırım belirli zamanlarda migrenler çekiliyormuş. Doldukça bu işlem yapılıyormuş. Aksatmayın artık. Hepinize yazık. Geçmiş olsun.

İlginiz ve mesajlarınız için tşk ederim tabi ki doktora gittim bu hastalıkla ilgili ün salmış profesör doktor Mustafa Eraslan kadar muayene oldum ilaçlar verdi içtiğim zaman ağrı geçiyor ama bu sefer uyuşuyorum başımı kaldıramıyorum ve bu uyuşukluk öyle bir his veriyor ki sanki ölüyormuşum gibi hissediyorum ve 3 gün devam ediyor sonra yine en ufak bir şey de tekrar tutuyor 8 aylık kızımı emziriyorum ve bu yüzden günlük ilaç kullanmıyorum migren ilacını kullandığım zaman da 24 saat kızımı emzirmiyorum ama kızım çok düşkün dayanamıyor ağlıyor onada çok üzülüyorum hiç olmazsa diyorum 1 yaşına kadar emzireyim.
Bir arkadaşımızda yazmış mutlaka hacamat yaptırın,çok faydasını göreceksiniz

bugün bu yazıyı okudum sen geldin aklıma

alıntıdır:
Üç şeye ihtiyacınız var: su, limondan sıkılmış limon suyu ve 2 çay kaşığı tuz.Malzemeleri karıştırın ve için. Birkaç dakika bekleyin.

Malzemeleri seçerken dikkat etmeniz gereken şey: Tuz iyi kalite olmalı. Pembe Himalaya deniz tuzu iyi bir seçim çünkü içinde 80 farklı eser mineral var (magnezyum dahil). Tuzu hızla yemenin serotonin seviyesini yükselttiği biliniyor. Bu da ağrı ve ödemi dindirmeye yardımcı oluyor.

bugün bu yazıyı okudum sen geldin aklıma

alıntıdır:
Üç şeye ihtiyacınız var: su, limondan sıkılmış limon suyu ve 2 çay kaşığı tuz.Malzemeleri karıştırın ve için. Birkaç dakika bekleyin.

Malzemeleri seçerken dikkat etmeniz gereken şey: Tuz iyi kalite olmalı. Pembe Himalaya deniz tuzu iyi bir seçim çünkü içinde 80 farklı eser mineral var (magnezyum dahil). Tuzu hızla yemenin serotonin seviyesini yükselttiği biliniyor. Bu da ağrı ve ödemi dindirmeye yardımcı oluyor.
Çok teşekkür ederim bu konuda ilgilenmeniz beni çok mutlu etti ilgili kürü deneyeceğim tekrar tşkler...

Back
X