Teşekkür ederim canımEline saglik canim yarismada basarilar diliyorum
Eve hep taze alırım bayılıyorum bunlaraYakismissss Sunum için yaratılmışlar sankim
Teşekkür ederim Parikom canmŞahaane olmuss ellerine saglıııık kuzucumm sahalara dönmenede ayrı sevındımm
O eskidendi canımNevreste hiç düşünen yok bu yarışmaya minik de katılacak çıtayı aşağıda tutalım diyen bir Allah in kulu yok
Ama olmaz ki böyle
İyi bende çıkmaya çalışayım bariO eskidendi canımÇıtamız her ay biraz daha yukarı çıkıyor
Sen yeterki iste yaz bana beraber sunumunu hazirlariz kiNevreste hiç düşünen yok bu yarışmaya minik de katılacak çıtayı aşağıda tutalım diyen bir Allah in kulu yok
Ama olmaz ki böyle
Teşekkür ederimSen yeterki iste yaz bana beraber sunumunu hazirlariz ki
Ciddiyim minikim ne zaman istersen yardimci olurum beyin cimnastigi yaparız sunu suraya koy söyle yap diyeTeşekkür ederimamanitam inşallah ilk 10 a girerim
Ben vücuduma yaptiramiyorim onu inşallah beynim yaparCiddiyim minikim ne zaman istersen yardimci olurum beyin cimnastigi yaparız sunu suraya koy söyle yap diye
Ben de bugun vücuduma basladimBen vücuduma yaptiramiyorim onu inşallah beynim yapar
Okudum sağlık olsun sıhhat olsun inşallahBen de bugun vücuduma basladim
Teşekkür ederim canmEline sağlık canım , çok güzel görünüyor, başarılar dilerim
Okudum sağlık olsun sıhhat olsun inşallah
Teşekkür ederim AblaÇok güzel olmuş ellerine sağlılk olsun yarışmaa başarılar diliyorum sanada
Rica ederim canısı ne demek ellerine sağlık olsunTeşekkür ederim Abla