Saol yavrum Istedigini koyabilirsin tarifini tek fotografla da çek onu koyar. Ne sarmaymis arkadas bugun herkese dert olduSarma yok dedi nevoş yokkkkkeline sağlık çok güzel olmuş Nevreste abla sarma yapılmış bende sofra donatcam ona göre
Oylama için sarmasız fotoğrafı varSarma yok dedi nevoş yokkkkkeline sağlık çok güzel olmuş Nevreste abla sarma yapılmış bende sofra donatcam ona göre
Ben pınarda söyledim bu konuda en baştan uyardım ondanIstedigini koyabilirsin tarifini tek fotografla da çek onu koyar. Ne sarmaymis arkadas bugun herkese dert oldu
Nevoş baştan söyledi çünkü sarma, çiğköfte koymak yok, sadece domates-biber koyulabilir diyeeeeIstedigini koyabilirsin tarifini tek fotografla da çek onu koyar. Ne sarmaymis arkadas bugun herkese dert oldu
Sarmanın dili olsa da konuşsa herkeşler bugun onh eleştirdiBen pınarda söyledim bu konuda en baştan uyardım ondan
O kadar söyledin zaten abla ya sarma yarışması mı bu aaaa kimse dinlemiyor bende koyacam arkadaş elime ne geçerseOylama için sarmasız fotoğrafı var
İlk mesajı düzenledim kabul etmem tüm resimler sofra gibi olursa
Geçen pınarda bir arkadaş sarmalı bir sunuma sarma var oyum sana dediSarmanın dili olsa da konuşsa herkeşler bugun onh eleştirdi
İşte oylama resmi tek olsun bu konuda olduğu gibiO kadar söyledin zaten abla ya sarma yarışması mı bu aaaa kimse dinlemiyor bende koyacam arkadaş elime ne geçerse
Ilk mesajda olmadığı icin görmedim yeni koydu zaten ayri fotoğraf var yarismaya uygun olmasa konu onaylanmazdi ama cok uzadi bu konu ilk söyleyen sen degilsinNevoş baştan söyledi çünkü sarma, çiğköfte koymak yok, sadece domates-biber koyulabilir diyeeee
Canım herkes takip etmeyebilir.Uzatmayalım arkadaş sıkıldı.Nevoş baştan söyledi çünkü sarma, çiğköfte koymak yok, sadece domates-biber koyulabilir diyeeee
Sarmaya tav olani da ilk defa gördümGeçen pınarda bir arkadaş sarmalı bir sunuma sarma var oyum sana dedi
Ve bu hep olmuştur
Sarma tahrik edici unsur olarak görünecek artik o zaman desene
Bende uslu duran içli köfte yapmayı düşünüyorumTeşekkür ederim canımsarmalar bugün olay oldu kimseye zarari yok köşede uslu uslu duruyor halbuki
Öyle zatenSarma tahrik edici unsur olarak görünecek artik o zaman desene
Sarmaya tav olani da ilk defa gördüm
Olur yapın ama oylama fotosu yalnız olsun
Börekte neymişBen ben o benim her türlü sarma, dolmaya tavım
Peki. Benden günah gitti mademOlur yapın ama oylama fotosu yalnız olsun