Mide Botoksu

Ben Doç.Dr.Ömer Yoldaş'a yaptırdım çokta mutluyum. Diyetisyen desteği, sizin azminizle gayet kilo verilebiliyor. Bazı doktorlar az koyuyor diyorlar, ben böyle bir şey yaşamadım henüz

allah aşkına şu reklam hareketlerini bırakın! Aksine bu doktora gitcek olsam bile gitmem... Çünkü belli ki yaptığı işle değil yalan dolan reklamla para kazanma hevesinde. Asla güven verici hareketler değil bunlar, aksine itici.

ks + 6 ay diyetisyen desteğinin ol

inanmayın arkadaşlar!!! tüm konu başlığı altındakileri okudum ve bu arkadaş sürekli koyu puntolarla doktor adı, her mesajda 6 ay ücretsiz diyetisyen vurgusu ve çok iyi biri abi gibi vs algısı yaratma peşinde... Yazık insanların umutlarına yalan sonuçlarla müdahale etmeye çalışıyorsunuz... Farkındaysanız başlık altındaki hiçbir sıkıntı yaşamadan full memnun olan tek arkadaş bu!!!

merhabalar bende yazayım konuya 14 Eylül de İzmir de özel bir hastanede yaptırdım,
daha önce 4500 tl imiş ama dr 3500 e indirmiş kredi kartına 3 e bölüyorlar,
uygulamaya 3 ay diyetisyen desteği veriyorlar,
48 yaşındayım boyum 164 - 87,3 kg olarak yaptırdım eve gelince kendi tartımda da tartıldım 87,6 ydım bu sabah 83,9 u gördüm yarın diyetisyen kontrolü var ,
dr operasyon sonrası 14 günlük bir tedavi paketi ve mide için ilaç verdi birde 60 adet mama sgk kapsamında eczaneye 162 tl ilaç parası ödedim
diyetisyen 4 gün sıvı diyeti uygulattı 5 .gün için whatsapptan diyet listesi attı mamayı öğleden sonra ara öğün olarak veriyor .
operasyondan sonra ağrı sızı vs rahatsızlık olmuyor ama ağzımda ilaç tadı var .
menopozda olduğum için kilo aldım sonrasında bir çok diyet yapıp kilo verip patlama yaşayan biriyim bu süreci kolay atlattım diyebilirim acıkır gibi olduğum zaman soğuk su içiyorum yatışıyor, normalde mutlaka bir şeyler atıştırırdım o istek kalmadı .
diyetisyenin verdiği diyetle normalde kim olsa aynı kiloyu verir ancak aşağıda yazacağım miktarlarda beslenmek zorlar

sabah 1 haşlanmış yumurta - 1 dilim peynir- domates salatalık - 2 ceviz
ara 1 fincan yeşil çay ve 1 meyve
öğlen 1 kepçe çorba - 4 yk sebze yemeği
ara 1 mama
akşam 3 adet ızgara köfte veya 90 gr tavuk veya 80 gr ton balığı - salata
gece 1 fincan yeşilçay

Merhaba hangi doktora yaptırdınız İzmir de

Merhaba son durumunuz nedir kilo verimi nasıl gidiyor bir de ne kadara yaptırdınız

cumartesi günü sabah evde 83,3 olarak tartılıp diyetisyen kontrolüne gittim ve 82,70 kg geldim 1 hafta da 4.600 gr gitmiş bir sonraki randevumuz 2 hafta sonra 3.hafta olacak 1 aylık hedefimiz toplamda 8 kg

Merhaba nerede ve ne kadara yaptırdınız

sen bu adamın reklamını yapıyosun sus artık

sen bu adamın reklamını yapıyosun sus artık
Muhtemelen sırf bana yanıt vermek adına foruma üye olmuşsun :) Gidip kendin araştırabilirsin, hatta bak genel cerrahlar ücretsiz bakabiliyor İzmir'de. Git bakalım tek tek hangisi güler yüzlü davranacak sana karşı :)

Garip bir insansın.

nasıl baktığınıza bağlı, ne kadar disiplinli olduğunuza da bağlı. ben gayet güzel bir şekilde kilo verdim, kilo veremeyen arkadaşların neden kilo vermediğini bilmiyorum. doktorun ve diyetisyenin dediğini harfi harfine uygulayıp arada şunu yiyeyim şundan bir şey olmaz diyorsanız elbette veremezsiniz. Veren arkadaşların yorumlarına denk gelmemiş olmanız üzücü.

Merhaba,
Ben de yarın mide botoksu işlemi olacağım Ankara'da. BMI indeksim 28. Vermem gereken yaklaşık 20 kilo var ve şu an 77 kiloyum, boyum 1,67. İşlemi yapan doktor diyetisyen desteği sunduklarını da söyledi 3-4 ay kadar. Süreç boyunca gelişmeleri yazmak için kaydoldum ben de. Tekrardan yazacağım. :)

Şu an işlem yapılalı 5 saat oldu. Biraz mide bulantısı ve anestezinin etkisi ile halsizlik var. Doktor ilacın midenin 3 farklı bölümüne 200 birim (2 kutu) botox yaptı. Üst kısmında, ghrelin, yani açlık hormonun olduğu yere 5, orta kısma 5, alt kısma da 10 kez yapmış. Özel bir diyet vermedi ama ilk 3 gün için sıvı listesi verdi. Herhangi birini tüketebileceğimi, yalnız çok sıcak ya da çok soğuk şeyler içmememi söyledi, botoksun daha iyi etki etmesi içinmiş.

Geçmiş olsun canım bende cumartesi günü op.yaptracağım gün aldım. lütfen gelişmelerini sık sık paylaşırmısın

Slm ben de Ankara da yaptırdım doktorunuz kim bilmiyorum ama benim 20 gün oldu ne iştah ne de yeme isteğim azalmadı bence hemen de doymuyorum ayrıca şimdi bi de diyetisyen parası vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…