mide balonu hakkinda yardim

Kizlar, daha doktorla konusmadim ama cikartmaya kaear verdim. Hala gribim iyilesmedi. Az önce yüryemedim. Bitik haldeyim. Herhalde bu cuma cikarmaz cünkü griple sanirim narkoz olmuyor. Bu balon hayat kalitemi cok kötü yapti. Sürekli bas dönmesi ve halsizlik. Haftaya cumaya iyilesirsem cikartirim.

Kizlar, daha doktorla konusmadim ama cikartmaya kaear verdim. Hala gribim iyilesmedi. Az önce yüryemedim. Bitik haldeyim. Herhalde bu cuma cikarmaz cünkü griple sanirim narkoz olmuyor. Bu balon hayat kalitemi cok kötü yapti. Sürekli bas dönmesi ve halsizlik. Haftaya cumaya iyilesirsem cikartirim.
Evet griple anestezi verilmiyor. Yiyemedim mi bugün acaba

Az birsey yedim, ama icemiyorum fazla. Bugün kapi önüne cikmak zorunda kaldim ayakta zor durdum basim döndü kulaklarim cinladi. Eve kendimi zor attim. Esimde cikart balonu artik böyle devam etmez dedi

Doktorla konustum, haftaya carsambaya kadar devam takip etmek istiyorum dedim. Eger daha önce kötü olursa, daha önce ara dedi. Bakalim. Bugün daha fazla yiyebildim.

Az birsey yedim, ama icemiyorum fazla. Bugün kapi önüne cikmak zorunda kaldim ayakta zor durdum basim döndü kulaklarim cinladi. Eve kendimi zor attim. Esimde cikart balonu artik böyle devam etmez dedi
Yaa bu çok kötü gerçekten. Peki aç karnına şu yada sulu şeyler içebiliyo musun. Tok karına içilmiyor pekte

Bugün yine corba icebildim hatta bir kase. Bir bardak da sicak vitaminc . Onuda icebildim. Bir tik yükselttim sanirim. Evet ya, hayat kalitem düstü. Haftaya carsamba kararimi kesinlestirecegim. Ozamana kadarda böyle devam ederse, cikarticam artik

öyle yapiyorum canim. Bugün ev doktorundayim. Kan ve idrar aldi. Yeterince sivi varmi diye bakacak. Bide rapor verdi, cünkü hala hastayim.

X