- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- Konu Sahibi izmirlikatip
- #1.201
Bende yedigime seviniyorum. Ne tuhaf is bu balon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
103 ile basladim ama arada duraksiyo kiloOk çok guzel gitmis kac kılı ile baslamistin
Bir içmede mi 1 litre içiyorsun peki ben tek yudumda gibi 1.5 çay bardağı iciyorumYok normal dilimdi. Bizimki de az kıymalı bol hamurluydu de ben suyu da 1 litre içebiliyorum. Çok nadir şişkinlik hissediyorum hiç rahatsız olmuyorum ama az yemek yesem de doyuyorum.
MaşaallahMerhaba aydan, idare ediyorum. Bugün biraz daha yiyebildim. Hala gribim malesef. Senden naber
Ohh afiyet olsunBugün ilk defa tam denedim ne kadar yiyebilirim diye 4-5 dilim börek yedim hiç de rahatsızlığım yok şu an gidip doktorla görüşecem kendimi kontrol ediyorum ama etmesem baya baya yiyebilirim yani
Evet bir içmede çok susadıysam arka arkaya içebiliyorumBir içmede mi 1 litre içiyorsun peki ben tek yudumda gibi 1.5 çay bardağı iciyorum
Bende kalori hesabiyla gidiyorum simdilik 300 ü gecmedi ama kilom masaallah direniyoizmirli katibin sesi cikmiyo haberi olan varmiSevozuro sen napiyon
Bende en fazla yarim litrecok ilginc, normalmi? Doktorunla konus, ben hic icemiyorum tüm gün yarim litre. Ve kendimi fena zorluyorum
Benim günlük 3-4 lt oluyor. Doktor sonradan rahatsız olma diye çok şişirmedik 450 ml koyduk dedi sanırım bu bana az geldi. Yarın gitmeyi düşünüyorum. Bu balonlarda sonradan ekleme olayı da olmuyor bakalım ne dicekcok ilginc, normalmi? Doktorunla konus, ben hic icemiyorum tüm gün yarim litre. Ve kendimi fena zorluyorum
Hey masaallahEvet bir içmede çok susadıysam arka arkaya içebiliyorum
Ben gunde 3 lt icerdim en buyuk ozlemim doya doya su icmekEvet bir içmede çok susadıysam arka arkaya içebiliyorum
Ben eskisi gibi içiyorum baya evet bu yaz günlerinde iyi oluyor ama işte bir sıkıntı var diye de moralim bozuluyorBen gunde 3 lt icerdim en buyuk ozlemim doya doya su icmek
Oo masallahEvet bir içmede çok susadıysam arka arkaya içebiliyorum
300 cokmaz değil mi nasıl ayakta kalıyorsun peki. Halsiz olmuyo musunBende kalori hesabiyla gidiyorum simdilik 300 ü gecmedi ama kilom masaallah direniyoizmirli katibin sesi cikmiyo haberi olan varmi