- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- Konu Sahibi izmirlikatip
- #1.241
Güc gelmesi lazim simdiye kadar cikartmadim. Tuhaf bir tat birakti agzimda ama olsun. Yemeye baslayimda. Böyle halsiz halsiz olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha da cikmaz insallhBende o tuhaf tat hep oluyor. Çorba tarzı içersem olmuyor ama normal yemeklerden sonra oluyor genelde. Akşam yemeğini bir iki kaşık fazla yesem reflu gibi oluyor. Mide sindirdikce geçiyor ama bazen uzunn sürüyor.Güc gelmesi lazim simdiye kadar cikartmadim. Tuhaf bir tat birakti agzimda ama olsun. Yemeye baslayimda. Böyle halsiz halsiz olmuyor
Mrb bende Trabzon'a mide balonu taktiracagim siz hangi doktora ve hangi hastaneye yaptırdınız aslında korkmuyordum sonra bazı yorumları görünce çok korktum siz ilk haftanız nasıl geçtiMerhaba ben 12 aylik taktiricam cuma gunu 32000 tlye trabzonda hakkimizda hayirlisi olsun
Suan iyi gidiyor. Son haftalarda kilo vermem durdu sıcaklardan dolayı yaptigim kacamaklardan büyük ihtimalleYol arkadaşlarim durumlariniz nasil iyimisiniz nasil gidiyor
Hoşgeldin aramiza ben kanuni egitim ve arastirma hastanesinde bi genel cerraha yaptirdim trabzonun neresindensinMrb bende Trabzon'a mide balonu taktiracagim siz hangi doktora ve hangi hastaneye yaptırdınız aslında korkmuyordum sonra bazı yorumları görünce çok korktum siz ilk haftanız nasıl geçti
Arada kacamak oluuo olsun yinede eskiye gore yemiyoruzSuan iyi gidiyor. Son haftalarda kilo vermem durdu sıcaklardan dolayı yaptigim kacamaklardan büyük ihtimalle
Bende ara ara agrim oluyo şişkinlik her sabah agzim surekli bi acı acikcasi biraz sancili bi donem ama eksiler birazcik motive ediyo sen benim ilk bir ayimi simdi yaşiyosun bur ay oyleydim gozumu acaka gücum yoktu ama ben hicbirsey yemiyodum az az yemeye baslayinca duzeldim benim doktorum cok kati diyet konusundaGünaydinlar, idare ediyorum. Pazar siviyi cikarttim yine. Simdide cikartmadim ama hala bikac adimdan sonra oturmak zorunda kaliyorum ve siviyida 500 ml zor tüketiyorum. Sen nasilsin?
Evet eskisi kadar degilde sanki bu ara daha fazla yiyorum. Karnım çok sisiyor gerci rqhatsiz oluyorumArada kacamak oluuo olsun yinede eskiye gore yemiyoruz
Merhaba, siz de İzmir'desiniz sanırım. Doktorunuzdan memnun musunuz, önerir misiniz? Bir de doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim?cok teşekkür ederim buralardayım aslında okudum yazılanları da dedim ya canım sıkıldı biraz 4 haftada 5.5 kg olayına. bir de buhafta işim inanılmaz yoğundu.
Trabzonlu değilim artvin de gorev yapıyorum mide balonu yaptıracağım ama vazgeçtim herkes gözümü korkuttu normalde 17 temmuzda randevumu almıştımHoşgeldin aramiza ben kanuni egitim ve arastirma hastanesinde bi genel cerraha yaptirdim trabzonun neresindensin
merhaba evet izmir deyim yani bu olayda Dr dan memnun olmak ne demek tam bisey diyemeyeceğim. çünkü bu beklentiye göre değişiyor. soyle ki ben on görüşmeye gittim sonra direkt işleme gittim. yaptirdim ve eve döndüm 48 gün falan oldu Dr u bir daha görmedim görmemi gerektirecek bir durum olmadı çok şükür. diyetisyeni daha çok gördüm onda da zaten biliyorsun ki yemeyeceksin. çünkü balon kilo verdirmiyor balon diyetine yardım ediyor. sen kahvaltıda haşlanmış yumurta yerine poğaça yersen biraz zor kilo verirsin üzgünüm. balonda takılsa diyet yapacaksın netMerhaba, siz de İzmir'desiniz sanırım. Doktorunuzdan memnun musunuz, önerir misiniz? Bir de doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim?
balon çok zor evet. İlk iki üç hafta mahvetti beni ama şimdi çok iyiyim çok şükürTrabzonlu değilim artvin de gorev yapıyorum mide balonu yaptıracağım ama vazgeçtim herkes gözümü korkuttu normalde 17 temmuzda randevumu almıştım
bende bayramda eşimin memleketine gittim dönüşte tartilmadim çünkü muhtemelen almışımdır diye. elbette eskisi gibi yiyemedim öğlen yedimse akşama yerim olmadı yogurt yedim mesela. şimdi diyete kaldığım yerden devam. allahtan acıkma olmuyor çok fazla. kilo verimini kisa vadede halledemezsem de vereceğime inaniyorumEvet eskisi kadar degilde sanki bu ara daha fazla yiyorum. Karnım çok sisiyor gerci rqhatsiz oluyorum