mide balonu hakkinda yardim

kIzlar balondan sonra bende kalp çarpintisi olmaya basladi bunu yasayan varmi urik asitim yuksek cikmisti zaten bugun fenaydi nefes aldirmadi bana
Yok bende olmadı, bende susuzluktan ve yiyemedigim için tansiyon düşüklüğü ve halsizlik baş dönmesi çok oldu. Balondan daha önceleri kan testleri yaptirmismiydiniz acaba.
Birde guatr sorunum hic yoktu balonu takyirdiktan 20 gun sonra zehirli guatramda cikti

Kesinlikle ben o sebeple kalori hesabı yapiyorum ve bazen ne yediğimi unutabiliyorum. Aşmamak için iyi oluyor. Birde aldığımız protein miktarı çok önemli mesela 50 gram koftede 10 gram protein var yok. Bunları uygulamadan takip etmek daha iyi oluyor tek tek hesaplamak zor geliyor 3 aşağı 5 yukari fikir sahibi oluyorum.

Köfteyi hemen hemen her diyetisyen menüye koyuyor.

Sabır çok önemli. Balon bana bu sabrı ogretti(istesemde yiyemedim ilk zamanlar ama sonralarida ben yemedim) balondan sonra da bu oradem korunur inşallah
Bu ögleden sonra iyi yedim sayilir ama midemi biraz rahatsiz ettim. Yogurtla Antibiotik yedim. Benim Antibiotik yogurtla yeniliyor buarada cogunda denmiyor

Bu ögleden sonra iyi yedim sayilir ama midemi biraz rahatsiz ettim. Yogurtla Antibiotik yedim. Benim Antibiotik yogurtla yeniliyor buarada cogunda denmiyor
İlk defa duyuyorum desem antibiyotik ve yogurt. Ben antibiyotikle o yenmez bu yenmez demiyorum ama sasirdim ne söyleyeyim. Probiyotikleri yogurt ayranla veriyoruz ama

Köfteyi hemen hemen her diyetisyen menüye koyuyor.
Evet diyetisyen menüsüne uymak benim.icin cok zor oluyordu. Her zaman herseyi pisiremiyosun ya malzeme olmuyor ya canın istemiyo, Her zaman disaridan da söylenmiyor. Isteyken zaten yemekler sorun oluyordu hep. Köfteyi sevmeyen insan pek yok galiba tarzı ve pişirme şekli değişmedi herkes köfte yiyor

diyetisyenin bana verdikleri 1200 u vs çokça geçer napcam acaba
Diyetisyenin vücudun icin gerekli olan kadar vermiştir diye düşünüyorum. Yediklerini kalori hesabında kaydedip takip edebilirsin hem aklında kalmamis olur. Ben mesela akşam yemeği olarak patates kızartması yedim azicik(beni taşlamayin ben herseyden yedigim zaman kafam rahat oluyir yasak gibi gelmiyor ve yasak olanin cazibesi olmuyor bu sayede bende)ama 1000 kaloriyi asamadim bugün. Yediklerimle dengeledim. Ben mercimek çorbası iciyorum genelde tavuk sulu hem seviyorum hem protein oluyor(bebeler bunu istiyor cogunluka) nohut ve yeşil mercimek beni rahatsız etmiştim daha önce bende azicik(yarım kaseyi 1 saatte) ve bol çiğneyerek yedim cok rahatsiz olmadim mesela

mesela bende balkona hiç yok gaz yapar diye sanirim. bu listemde çorba da yok. gerçi ben diyetisyen kadar diyetisyen oldum ne yiyip ne yememem konusunda olaya çok hakimim de... balon olunca iş aksamasin aman vereyim modundayim sanirim bilemiyorum.

İlk defa duyuyorum desem antibiyotik ve yogurt. Ben antibiyotikle o yenmez bu yenmez demiyorum ama sasirdim ne söyleyeyim. Probiyotikleri yogurt ayranla veriyoruz ama
Evet evet bu antibiokte o sorun yokmus. Eczaci söyledi. Genelde cogunda o problem var. Probiyotiklemi veriyonuz? ben sebzeli makarna yedim bide o beni rahatsiz etti, cignemedim iyice galiba.

Zamanla insan ögreniyor saglikli yemeyi. Ama diyetisyen yinede meslegin erbabi ve motive ediyordue

Olabilir. Çorba aslinda yemekten önce içilmedi gereken bisi değil. Corba ile mide doluyor doyuyor biz ustune yemek yiyince mide buyuyor ve daha cok yemek istiyoruz.....Ben corba içmeyi severim ama mesela ara öğün gibi yada öğle ogununnde kalorili yediysem akşam sadece corba gibi cocuklarada hergub corba yapmiyorum yada yaparsam(kendileri istedikleri icin) cok az veriyorum ki yemeklerini yesinler guzelce. Balon olunca ve hem maddi hem bedenen bu kadar zorluk çekince insan en uyi verimi almak istiyor. Bende oyle düşünüyorum. Bunu yazarken dondurma yaliyorum o ayri

Benimde yazın vazgecilmezim dondurmadir kilo vermezsem dondurma yüzünden doye korkuyorum bazen. O sebeple kalori say.ak çok mantıklı geliyor.
Dondurmanin cesitine bagli. Soft beyaz dondurma mesela okadar cok degil kalorisi. Cikolata cipsden 10 kat iyi dondurma. Dondurmayi bende severim yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…