mide balonu hakkinda yardim

Kesinlikle öyle kafada bitiyor aslında, balonda bizi o sınırı gösteriyor. Sizde acıkınca midem kendi kendini kemiriyor hissi oluşuyo mu acaba ve bu çok şiddetli oluyor.

O sanirim bende olusmuyor. Ben artik komple katiya gectim. Tavuk etide yedim. 1200 kaloriden yukariya cikmamak icin bende sayiyorum kalorileri.

O sanirim bende olusmuyor. Ben artik komple katiya gectim. Tavuk etide yedim. 1200 kaloriden yukariya cikmamak icin bende sayiyorum kalorileri.
Ben 1000 üstüne hiç çıkamadım daha iyi mi kötü mü bilemedim sadece protein olayı kafamı karıştırıyor. Ben et tavuk yiyorum azar azar midem alıştı artık onlara ama eskisi gibi yiyemedigim için az geliyor.

Benim ictigim cok güze. Harika. Kakolu ama sekeri bir porsionda 0,5 gr. Yani baya düsük. Bende Proteine gec basladim. Ama ben hic almadim protein ilk bir hafta, oda kötü. Cok az süt az ayran. Bide uzun süre corbada icmedim sayilir. 1200 e bende gelemedim ama gelsek iyi olur, vucud iflas etmez. Gerci 1200 üde gecmek istemiyorum bilmeden etmeden, ondanda sayiyorim. Kollajende iyi aslinda ben hic almadim. Yariyormu

totalde kaç gitti acaba biliyor musunuz

totalde kaç gitti acaba biliyor musunuz

Ben kolajeni diz sorunlarım için basladim(hem cilt hem eklem için olanını almistim) iyi geldi tabi dr tavsiyelerinede uydum 3 4 aydır kullaniyorum balondan sonra yeni yeni basladim. Protein tozu hangi marka acaba sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…