- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
Kesinlikle öyle kafada bitiyor aslında, balonda bizi o sınırı gösteriyor. Sizde acıkınca midem kendi kendini kemiriyor hissi oluşuyo mu acaba ve bu çok şiddetli oluyor.Sizinki kacamak sorun degil. Ama düsünsenize püre veya cikolata kasitli eritmek, gercekten kafada bittigini söylüyor. Ben hiz olarak normale döndüm, yiyebilyiorum yani, dün onu farkettim. Ama sükpr abur cubur hic canim istemiyor, ve az yiyorum
Ben 1000 üstüne hiç çıkamadım dahaO sanirim bende olusmuyor. Ben artik komple katiya gectim. Tavuk etide yedim. 1200 kaloriden yukariya cikmamak icin bende sayiyorum kalorileri.
Protein tozunun tadi nasıl acaba ben kolajen ide zor iciyorumO sanirim bende olusmuyor. Ben artik komple katiya gectim. Tavuk etide yedim. 1200 kaloriden yukariya cikmamak icin bende sayiyorum kalorileri.
totalde kaç gitti acaba biliyor musunuzAmannn Ben işte çekirdek çok seviyorumbalondan sonra bir tane bile yemedim ama canımda cekmedi bende tüp mideden sonra sıvı diyetinde çikolatayı eritip içen biliyorum kesinlikle bize bağlı Ben diyetisyene cuma gidecegim ama suana kadar kendim güzel idare ettim gibi baklava kaçamağıni bende yaptım ama 1 tane yi 1 saate felan yedim tabi, öğle yemeğinden dustun
kemalpasada efsane yapıyorlarCag kebabini bizde cok özledik.
evet izmir kemalpasaIzmirmi?
iyisiniz inşallah.Ama sanirim kuscam
evet insallah cuma sabah 8.30 da nobetim bitecek bende 9 gibi klinikte olacağım.Tskler. Kusmadimama agir geldi bukez yedigim. Siz cuma sabahmi gidiyorsunuz
totalde kaç gitti acaba biliyor musunuz
Ben kolajeni diz sorunlarım için basladim(hem cilt hem eklem için olanını almistim) iyi geldi tabi dr tavsiyelerinede uydum 3 4 aydır kullaniyorum balondan sonra yeni yeni basladim. Protein tozu hangi marka acaba sizinkiBenim ictigim cok güze. Harika. Kakolu ama sekeri bir porsionda 0,5 gr. Yani baya düsük. Bende Proteine gec basladim. Ama ben hic almadim protein ilk bir hafta, oda kötü. Cok az süt az ayran. Bide uzun süre corbada icmedim sayilir. 1200 e bende gelemedim ama gelsek iyi olur, vucud iflas etmez. Gerci 1200 üde gecmek istemiyorum bilmeden etmeden, ondanda sayiyorim. Kollajende iyi aslinda ben hic almadim. Yariyormu
Normalde cuma günleri tarti günü yaptim kendimi sürekli tartıda bulmamak için ama birde kabızlık meselesi olunca ve sabah tuvalete gidince tartıya ciktim 6 kilo vermisim suan 67.0 kilodayimtotalde kaç gitti acaba biliyor musunuz