mide balonu hakkinda yardim

Tskler. Kusmadim 😀 ama agir geldi bukez yedigim. Siz cuma sabahmi gidiyorsunuz
İkisi protein ve sindirimi zor ondan kaynaklı zorlamış olabilir. Ben tavuk et olunca parçalıyorum. Mesela 10 15 dakikada bir parca ağzıma atıyorum daha rahat oluyo midem. Oncesinde çorba yada başka şeyler yemiş oluyorum ama.

Benimki pretty woman (kadinlar icin vitamin falanda var icinde) Ama baskada denemistim, mesela body Attack ta güzel. Benimde diz problemim var bende alayim kolajen ozaman

evet insallah cuma sabah 8.30 da nobetim bitecek bende 9 gibi klinikte olacağım.
Hayırlısı ile az kalmis. Bence o güne kadar hergun canınız en çok neti seviyosa yiyin🤣🤣 benim canım İskender çekiyordu yemeye fırsatım olmadı halada yiyesim var aklımda. Zaten porsiyonun çeyreğini bile yiyemem simdi, Kendimi zayıfla zayıfla da ondan da yersin bundanda diye motive ediyorum. Sabah 9.30 gibi yumurta haşlanmış, yarim dilim süzme peynir ve 3 zeytinle kahvaltı yaptım. Öğle yemeği olarak 3 4 kaşık mercimek çorba suana kadar tuttu beni ve 13.00 dan beri carsidayim yürüyerek dolandım. Arada azar azar şu ictim. Hic acıkmadım ama eve geldiğimde farkettim çok halsizlesmisim bayılacak gibiyim suan🙈🙈

Hayırlısı ile az kalmis. Bence o güne kadar hergun canınız en çok neti seviyosa yiyin🤣🤣 benim canım İskender çekiyordu yemeye fırsatım olmadı halada yiyesim var aklımda. Zaten porsiyonun çeyreğini bile yiyemem simdi, Kendimi zayıfla zayıfla da ondan da yersin bundanda diye motive ediyorum. Sabah 9.30 gibi yumurta haşlanmış, yarim dilim süzme peynir ve 3 zeytinle kahvaltı yaptım. Öğle yemeği olarak 3 4 kaşık mercimek çorba suana kadar tuttu beni ve 13.00 dan beri carsidayim yürüyerek dolandım. Arada azar azar şu ictim. Hic acıkmadım ama eve geldiğimde farkettim çok halsizlesmisim bayılacak gibiyim suan🙈🙈
bende öyle yapıyorum 🥲🥲🥲bu akşam da dondurma yicem mesela öğlen çağ kebap yedim harikaydı ahahhahahah.

Normalde cuma günleri tarti günü yaptim kendimi sürekli tartıda bulmamak için ama birde kabızlık meselesi olunca ve sabah tuvalete gidince tartıya ciktim 6 kilo vermisim suan 67.0 kilodayim💃💃💃💃
vay vay vay allahim masallah subahanallah. çok güzel vermişsiniz bende hayirlisi ile bi başlasaydım zaman yaklaştıkça geriliyor muyum neyim

Cok güzel. Baya yorgun gidecekseniz ozaman 🫣
sanki öyle olacak gibi bir de bizim işte izinde biraz sikinti bi yandan da onun stresi var. yani ben izin alınca tüm islerim kalıyor yerime bakan arkadaşıma kalıyor tüm işler. e onun islerine benim işler de eklenince başını kaşıyacak vakti olmuyor insanin. ama yapacak bisey yok tabi girdik bu yola

Ahhh çok guzel bende akşam yemeğine evde lavaş arasi köfte dürüm yaptım bebeler bile benden fazla yedi ben 3 4 ısırılan sonra bıraktım iceceksiz🤣🤣
sanirim benim en buyuk avantajım öğünlerle birlikte içecek tüketmemek. mesela kahvaltıda çay bile içmem ben ya da yemeğin yanında ayran, su, gazlı içecek vs tuketmem. bu isime yarayacak gibi duruyor 🤭

sanirim benim en buyuk avantajım öğünlerle birlikte içecek tüketmemek. mesela kahvaltıda çay bile içmem ben ya da yemeğin yanında ayran, su, gazlı içecek vs tuketmem. bu isime yarayacak gibi duruyor 🤭
Cok iyi ya bende yemekle icecek cok severim özelliklere son zamanlarda kolaya sanmıştım, sade soda cok severim ama hiç içmiyorum🙈🙈 geçende eşimin bardağından yudum aldim tadını hiç sevmedim enteresan geldi🤗🤗

X