mide balonu hakkinda yardim

benim gittiğim yerde balon 25 bin ameliyat 55 bin dendi. ameliyati hiç düşünmedim o ayrı da fiyatları arasında bayağı fark var

Almanyada sanirim amaliyat 18 bin euro civari. Bende Allah göstermesin amaliyat aklimdan gecmez. Ömür boyu vitamindir odur budur

O kilolara hiç gerek yok gerçekten, tüp mide sonrasi da kolay değil aslinda
Evet tüp mide balon fiyat ayniymis. Almanyada cok pahali tüp mide amaliyati. Ama tüp mide moda haline geldi. Millet 70 kilo ile mideyi kestiriiyo. Ömür boyu vitamine mahkum oluyor. 130-150 olursunda anlariz. Yine tabiki herkesin kendi tercihi, saygi duyuyor

O kadar normal bence, bende ilk defa yarım kase çorba içtiğimde ne çok yedim demistim ve midem büyüdüğü diye düşünmüştüm🤣🤣 bir yumurta bir çeri domates ve bir iki zeytin yiyebiliyorum kahvaltıda ekmeksiz. Özellikle yemekte sıvı içmiyorum yada yudum yudum alıyorum.
Ama yiyebiliyorum sanki bazen. Bir dilim ekmegi yedim bugün rahatca bir yumurtayla.

Son zamanlarda fiyatlar artti ama buda bayagi olmus
ben insanları da anlıyorum artık bi yerde canlarına tak ediyor ve ne olursa olsun parası batsın diyerek operasyona tamam diyorlar. bu ameliyatta olur balonda her neyse. ben ameliyata olumlu bakmadım ömür boyu yapamam mümkün değil ama zayıflamak da istiyorum dedim balon iyi bir fikir olabilir. insallah Rabbım muvaffak eder. 3 yıldır canımdan bezdim çünkü

Amaliyattada kilo alabilirsin. Bide miden yok yani, engel. Evet almanyada kimse bisey yaptiramiyor. Ben balona 4 bin verdim. Trdede 2-3 bin euro tutardi sanirim git gel falan. Bide bu balon isi, buyuzden burda yaptirdim. Bisey olursa atlayip tre gitmem zor olur.

Evet inan almanlarda yaptiramiyor. Sogirta ödüyor ama bunun icin baya bir kac yil ugrasiyorsun testlerden geciyorsun.
benim ablam yaptırdı ama geri aldı kiloyu. alır çünkü beyin obezi kendisi... mide ameliyati olmuş birisi oturup iki kase tuzsuz çekirdek yemez(tuzlu da yemez o ayri da🤣) sonra atıyorum günde 8bardak çay icip içerisine be tane küp şeker atmaz. yani aslında bu bir süreç ve beyinde bitiyor. bi Dr dedi püre yiyin dedim hastaya diyor adam, tutmuş baklavayı püre haline getirip yemiş diyor. e ona tıp ne yapsın balon ne yapsın? bu aşamada midemizin kalan kısmını neyle dolduracağımiz bize kalmış. ister haşlanmış yumurta ister poğaça...

Ay bu Baklava püresine cok güldüm. Esimede okudum, ay vallaha komik. Balonlu hastamiydi
evet balonluymus. bir diğeri de sürekli viski içiyormuş. e nasil vereceksin kiloyu? balon takıldı tamam ama çabalamakta lazım. ben allah izin verirse yediklerime özen göstereceğim. yani hem o kadar uğraşacağım para vereceğim belki eziyet çekeceğim bi de üstüne baklava püresi yemeyeyim 😂

ben insanları da anlıyorum artık bi yerde canlarına tak ediyor ve ne olursa olsun parası batsın diyerek operasyona tamam diyorlar. bu ameliyatta olur balonda her neyse. ben ameliyata olumlu bakmadım ömür boyu yapamam mümkün değil ama zayıflamak da istiyorum dedim balon iyi bir fikir olabilir. insallah Rabbım muvaffak eder. 3 yıldır canımdan bezdim çünkü
İnşallah balon cikarttirilabilir bisi en azından evet balonunda alışma evresinde etkileri zor ama kalıcı değil. Bende ayni sekilde düşündüm. Tüp mide geri donüdürülemez bisi ileri obez ve hastalıklarından kilo veremeyen insanlar için çok iyi bir yöntem.

Amaliyattada kilo alabilirsin. Bide miden yok yani, engel. Evet almanyada kimse bisey yaptiramiyor. Ben balona 4 bin verdim. Trdede 2-3 bin euro tutardi sanirim git gel falan. Bide bu balon isi, buyuzden burda yaptirdim. Bisey olursa atlayip tre gitmem zor olur.
Sizin orda yaptırmanız mantıklı hem.kontroller hem balonla ilgili sorun olursa hızlı mudahele olur. Tr git gel sizi yorardi. Parasından daha önemli sizin için

Evet bende öyle düsündüm. Üstelik yol paradi ucak odur budur fiyat yükselecekti. Bende öyle düsündüm. Iyi bir uzman buldum burada yaptirsmdim. Birsey olunca sürekli doktorunma ulasabilirim.

benim ablam yaptırdı ama geri aldı kiloyu. alır çünkü beyin obezi kendisi... mide ameliyati olmuş birisi oturup iki kase tuzsuz çekirdek yemez(tuzlu da yemez o ayri da🤣) sonra atıyorum günde 8bardak çay icip içerisine be tane küp şeker atmaz. yani aslında bu bir süreç ve beyinde bitiyor. bi Dr dedi püre yiyin dedim hastaya diyor adam, tutmuş baklavayı püre haline getirip yemiş diyor. e ona tıp ne yapsın balon ne yapsın? bu aşamada midemizin kalan kısmını neyle dolduracağımiz bize kalmış. ister haşlanmış yumurta ister poğaça...
Amannn Ben işte çekirdek çok seviyorum🙈🙈 balondan sonra bir tane bile yemedim ama canımda cekmedi🤣🤣 bende tüp mideden sonra sıvı diyetinde çikolatayı eritip içen biliyorum🤣🤣 kesinlikle bize bağlı Ben diyetisyene cuma gidecegim ama suana kadar kendim güzel idare ettim gibi🤣🤣 baklava kaçamağıni bende yaptım ama 1 tane yi 1 saate felan yedim tabi, öğle yemeğinden dustun🙈🙈🙈

Sizinki kacamak sorun degil. Ama düsünsenize püre veya cikolata kasitli eritmek, gercekten kafada bittigini söylüyor. Ben hiz olarak normale döndüm, yiyebilyiorum yani, dün onu farkettim. Ama sükpr abur cubur hic canim istemiyor, ve az yiyorum

X