mide balonu hakkinda yardim

Doyuyorsun ama ben yinede bauen yemek hayal ediyorum. Ilginc bugün canim ananas cekti. Ama midede yer yok. Proteini laktosuz sütle iciyorum. Ama laktosuz süt olmasada olur bence. Bitane is arkadasim dedi. Onda laktoz enterolarans var. Saglikli birinin laktosuz süte ihtiyaci yok demisti. Oda bana dogru geldi
Protein dediğin protein tozu mu,

🤣🤣 benn büyük boy pizzayı kolayla mideye afiyetle indirebilirdim. Suanda sadece yarım kabak dolması(kücük)yedim yavaş yavasss ve midem asiri sis gibi 17-18 gibi yarim kase çorba içmiştim oda şaşırmıştım beni.(24 nöbette olduğum için Bu saatte yedim) sende öyle olacaksin işin güzel tarafida canımda çekmiyor, çekiyor gibi geliyor ama yok cekmiyir😜😜 mesela acıkınca aklima ye.ek geliyor ama önümde olsa yemek istemiyorum öyle değişik Bi his var bende🤣
oh ne güzel. balon kaldığı sürece bu hep böyle olacak sanırım değil mi🤣

oh ne güzel. balon kaldığı sürece bu hep böyle olacak sanırım değil mi
İnşallah ama mide icine su dolan balon gibi bisi yedikçe buyur yedikçe buyur. Balonlu olup midesini buyutenlerde var maalesef. 1 ay yiyemeyeceksiniz zaten ama sonrasi için dikkat etmek gerek farketmeden porsiyonlar buyuyebilir.

beyazkelebekt beyazkelebekt bazen düsünyüorum, veriyoruz ama saglikli degil gibi 😂 sanirim bol su kayip ettim. Benim balon ayarlanabiliyor. Cok yemeye baslarsam gidip ek yaptirabiliyorum
Saglikli bence🤣🤣 zaten onun 1.5 kilosu sudur. Birde kalorinolarak baya düşük kalıyorsun o yüzdende bubkadar vermen normal birde çoktan çok gidiyor. Ek yapılabilmesi gercekten çok guzel bence. Çünkü 4 .5. Aydan sonra yemesi baya artan insanlar var.

düzgün liste vermediler. Sade sivimi katimi falan yaziyo. Yarin canlinyayin yapacaklarmis diyetisyenle. Ona katilacagim. Ama acikcasi herseyden az yemeyi düsünüyorum. Sonucta az yiyorum ve saglikli olani sagliksizdan ayirt edenilyiorim. Iyi olanda abur cubur canim hic cekmiyor

Seninki 12 aylikmiydi? Evet, bende kilo cok. Suan 90 un altini gördüm. Gerci son aldigim 10 kilo fazla yerlesmemstir, son 10 kiloyu bir yilda aldim.

X