mide balonu hakkinda yardim

siz kotuydunuz ilk gün değil mi daha doğrusu ilk gunler? simdi iyiymissiniz masallah. ya böyle kötü olup sürecini sonlandırmak zorunda kalanlara üzülüyorum ve çok moralim bozuluyor.

Ücret önemli değil benim fiziksel ve mental sağlığım daha önemli . Kimseye önermiyorum bu iş şans işi bazısı üç günde atlatırken benim gibi bazısı tolere edemiyor. Bunu göze almam bile saçmaydı kararımdan pişmanım ancak Suan en son düşündüğüm şey ücret.

Devitamini üzülmeyin, kafaniza takmayin. Saglik paradan önemli, iyi yapmisiniz, bende bukadar dayanmak zorunda kalsam, belki bende cikartirdim. Bazi mide tolere etmiyor, dogru. Baska seceneklerde var.

Yaaa geçmiş olsun adınıza üzüldüm, kendinizi üzmeyin bunu yaptırmadan bilemezdiniz. Giden paraya üzülmeyin bencede saglik daha önemli. Ben benimki durmaz diye düşünmeme rağmen yaptirdim.(bugünlerde pek yerinde durmuyor bende 2 gündür sıvı beslenmeye döndüm mecburiyetten)

Et urunlerini neden 2 hafta bekletiyor sindirimi zor diye mi acaba, ben çok pişmiş eti çok çiğneyerek 3 tane kuşbaşı kadar yiyordum Bi ogundr

siz kotuydunuz ilk gün değil mi daha doğrusu ilk gunler? simdi iyiymissiniz masallah. ya böyle kötü olup sürecini sonlandırmak zorunda kalanlara üzülüyorum ve çok moralim bozuluyor.
Cok sukur bugun kramplarim yok denecek kadar azaldi kusmalar devam sadece birde midemde gaz oldu benim boyle bi sorun yasayan oldumu acaba

Masallah, bundanyag yakmissinizdir ozamana. Size diyetidyen liste verdimi? Benim doktor unursamiyor. Basit liste disinda, ne sana iyi geliyorsa ye diyor.
Benim listem birkaç gün sivi sonra yumuşak gida sonra kati gıda midemin kabul edip etmemesine göre, ben midemin durumuna göre yavaş yavaş geçtim katiya, kendi gittigim diyetisyene gitmeyi planlıyorum, mesai saatlerim denk gelmedi suana kadar

Masallah, bundanyag yakmissinizdir ozamana. Size diyetidyen liste verdimi? Benim doktor unursamiyor. Basit liste disinda, ne sana iyi geliyorsa ye diyor.
İnşallah yağdır bende öyle ümit ediyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Abur cubur tatlı tuzlu kola yok sadece extra içtiğim meyvesini var oda arada midem kazanınca iş yerinde kendime gore birsey bulamazsam kurtarıcı niyetine yoksa midem cok kazanıyor. Günlük yediklerimi kayit ediyorum kalori hesabida tutuyorum aşmamak icin

bende yarın sabah on görüşmeye gidicem hem operasyonu yapacak Dr hem süreci takip edecek diyetisyenle görüşmeye. esim de benimle gelecek. bana sormami onereceginiz birsey olur mu acaba? özellikle dikkat etmem gereken ve mutlaka sormam gereken birsey var mi sizce?

Herhalde benim en fazla aldigim kalori 250 bugün eksimsi proteinli peynir varya. Acaba türkyiede ismi ne. 1% yag var icinde. Ondan iki kasik yedim. 125 miklshake. Bide yarim dilim tost ekmegi ile sürme peynir. Bukadar. Aslinda hic kusmuyorum iyiim baya yani.

Tesekkür ederim bizide düsündügün icin. Vallaha aklima suan soru gelmiyor. Insallah senin icin hayirli gecer. Senin kilon kacti

Ben sindiye kadar biraz mantar corbasi birazda kabak. Ama kabagi cikarmistim gecen. Corba hic icmiyorum. Bu minik cocuk meyve yogurdu bana cok iyi geliyo. Farkediyorum suyu azalttim. Buyüzden suya dikkat etmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…