- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
siz kotuydunuz ilk gün değil mi daha doğrusu ilk gunler? simdi iyiymissiniz masallah. ya böyle kötü olup sürecini sonlandırmak zorunda kalanlara üzülüyorum ve çok moralim bozuluyor.Benim doktorum ilk hafta sivi diyeyi uyguladi bugun malum 6. Gun hep sivi beslendim ama corba ilk bugun ictim diger gunler komposto ve ayranla gecti ayrica bana un seker ve patates kesinlikle yasak oyle oldugu halde midemde şişlik gaz var dikkat ediyorum 4 kilo gitti bile ama tabi vucuttaki sivi onlar ayyy bi patates puresi isterdim yani
Evde olmamaları iyi olur sizin açınızdan dinlenmek isteyeceksinizgerci biri kreşe biri etute gidiyor
Yaaa geçmiş olsun adınıza üzüldüm, kendinizi üzmeyin bunu yaptırmadan bilemezdiniz. Giden paraya üzülmeyin bencede saglik daha önemli. Ben benimki durmaz diye düşünmeme rağmen yaptirdim.Selam hanımlar benim vücudum kaldırmadı kusmalar bulantılar ağrılar geçmek yerine arttıkça arttı, bugün doktorumla görüştüm ve acil operasyon ile balonu çıkarttım.. sizin süreçlerinizde başarılar dilerim.
Et urunlerini neden 2 hafta bekletiyor sindirimi zor diye mi acaba, ben çok pişmiş eti çok çiğneyerek 3 tane kuşbaşı kadar yiyordum Bi ogundrEvet toparladim, sadece tansiyon biraz düsük. Suan moladqyim, ama Homeoffice calisiyorum. Rahatim biraz. Bugün beyaz yarim tost ekmegi sürme peynirle yavas yavas yedim. Sonra patates püresini deneyim dedim az birsey. Yavas yavas yemeye gecmek istiyorum. Et ürünlerine 2 hafta bekleyecegim.
Masallah çok iyi vermişsiniz bende bu sabah tartildim(normalde haftada 1 cuma demistim kendimePeki ne corbasi iciyorsun? Bende 4 kg verdim. Ama su oldugu icin pek önemsemyiorum
Cok sukur bugun kramplarim yok denecek kadar azaldi kusmalar devam sadece birde midemde gaz oldu benim boyle bi sorun yasayan oldumu acabasiz kotuydunuz ilk gün değil mi daha doğrusu ilk gunler? simdi iyiymissiniz masallah. ya böyle kötü olup sürecini sonlandırmak zorunda kalanlara üzülüyorum ve çok moralim bozuluyor.
Bugun direncim düşünce yayla corbasi ictim toparlanmak icin ama midem kabul etmedi vel hasil açımPeki ne corbasi iciyorsun? Bende 4 kg verdim. Ama su oldugu icin pek önemsemyiorum
Benim listem birkaç gün sivi sonra yumuşak gida sonra kati gıda midemin kabul edip etmemesine göre, ben midemin durumuna göre yavaş yavaş geçtim katiya, kendi gittigim diyetisyene gitmeyi planlıyorum, mesai saatlerim denk gelmedi suana kadarMasallah, bundanyag yakmissinizdir ozamana. Size diyetidyen liste verdimi? Benim doktor unursamiyor. Basit liste disinda, ne sana iyi geliyorsa ye diyor.
İnşallah yağdır bende öyle ümit ediyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Abur cubur tatlı tuzlu kola yok sadece extra içtiğim meyvesini var oda arada midem kazanınca iş yerinde kendime gore birsey bulamazsam kurtarıcı niyetine yoksa midem cok kazanıyor. Günlük yediklerimi kayit ediyorum kalori hesabida tutuyorum aşmamak icinMasallah, bundanyag yakmissinizdir ozamana. Size diyetidyen liste verdimi? Benim doktor unursamiyor. Basit liste disinda, ne sana iyi geliyorsa ye diyor.
Senin boy kilo kacti inşaallah dahada iyi olursunBen sindiye kadar biraz mantar corbasi birazda kabak. Ama kabagi cikarmistim gecen. Corba hic icmiyorum. Bu minik cocuk meyve yogurdu bana cok iyi geliyo. Farkediyorum suyu azalttim. Buyüzden suya dikkat etmem lazim