Mıçmıç ev hanımları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu kadar aşağıladığınız insanların ne düşündüğünü neden bu kadar dert ettiniz ki?engeli yemişsiniz işte kafanız rahat olmalıbiraz kibirli bir insan gibi geldiniz bu yazıdan.bende hiç sevmem misafir ne kendim giderim ne de birini davet ederim.sürekli ev oturması seven insanlarla samimi olmam.arkadaş grubum ev gezmesi yaparlar mesela.işlerine gelirse dışarda görüşürüz gelmezsede demekki kafamız uymuyor der geçerim.siz onları tuhaf buluyorsunuz onlarda sizi bence sorun yok.

Bence de olay basit, salakça olan şu, yok demenin kabul görmemesi, engellenmek, küsmek falan. Görüşmek tercihse görüşmemek de öyledir neden zoruna gider ki insanın?

Bence de olay basit, salakça olan şu, yok demenin kabul görmemesi, engellenmek, küsmek falan. Görüşmek tercihse görüşmemek de öyledir neden zoruna gider ki insanın?
Diyorum ya kısır yemekten hoşlanıyorlar boşverin umursamayın.

Bak ama kısır olursa hayir demem
dedikoduda ederim, hemde dunki tanistigimla bile edebilirim yeterki bol acilo ekşili kisirda olsun

Pardon sen ne saniyirsun kendini tanisma o zaman sende engelle herkezi burda asker eslerinin adini anip da kirletemek haddinize degil.! Benm esim gorevdeyken o senin begenemedigin kisircilar beni yetistirdi hastaneye onlar bakti hakkarinin -bilmem kac derecesinde yollar kapanirken tamam mi haddinizi bilin neymis gorusmek istemiyormuş tanisma o zaman kimseyle ben olsam seni simdi kensinlikle heryerden engellerdim o kizlarin yerinde deglm neyse ki

İşin ilginç yani miss eleştirdiği kadınlar bence daha iyi yapıyor. Çok ortama ve insan içine girdim. Kocasına yapışan sonra çoluk çocuğuna yapışıyor. Hep derim. Kadının kendine ait sosyal çevresi olmalı. Çünkü dünyada her an her durum insanın başına geliyor. Çok örnek verebilirim. Bizim bir yan komşu vardı. Ama gerçekten binamızdaki komşularımız çok kaliteli insanlardı. Asla dedikodu yapılmaz. Ama bu hanım burun kıvırırdı. Şimdi çok yalnız. O kadar yalnız kaldı ki. Eşi de yoğun çalışmaya başladı. Beğenmediği kv desini artık eve çağırmış.

Elbette insan insana ihtiyaç duyar. Ama insanları küçümsememek gerek. Bir arkadaş vardı. Eşiyle siyam ikizi gibiydi. İlk 3 yıl güzeldi. Sonra adam bunalmış terketti. Kadın maalesef hastaneye yattı. Çıldırdı. Tek dünyası oydu. Kimsede arayıp sormadı. Daha çok örnek verebilirim.

Şuraya +100000.... beğeni

Yeri geliyor kısır kek börek ve dedikodunun olduğu ortamda olabiliyorum,yeri geliyor eve kapanıp kitap okuyor asosyal bir hayat yaşıyorum.Cok sevdiğim fikirlerine güvendiğim, bilgi birikimi olan büyüklerimden nasihat dinliyorum.Ortak payda da buluştugum dostlarımla müzakereli okuma günleri yapıyorum.Canim burnumdayken dost dediğim nadir insanlarla kahve eşliğinde istişare yapıyorum.Hayatimda ki her insan farkli bir renk ve farklı bir hikaye. Onlara kendim gibi görmedigim için tepeden bakmıyorum.

Bende yanlız takılıyorum ama kısır yıyenlere saygılıyım ben sevmıyorum dıye dıgerlerıne dıl uzatmaya gerek yok esım askerı gazınoda calısıyor kadınlar benden cok esımı tanıyor sureklı selam gonderıyorlar gunlerde dogum gununde bazen denk gelırsem kırmamak ıcın on dk oturuyorum. Sevmemek ayrı bısey saygı duymak ayrı apartmanda da var ama ben ıkı kısı ıle komsu komsunun kulune muhtac mısalı görüsüyorum ama hepsıne dısarda selam verırım. Sagolsun benden bahsederken hanım hanımcık demelerı yetıyor. Yaz gelınce yurusumu yaparım dısarda parkta gorursem selam verırım sızınkı mesafe koymak degıl bılgıdın yabanılık yanlıklıgına saygım var ama bazı seylerı karıstırmak ayrı. Herkesın hoslandıgı seyler farklıdır bursa gayet ıyı egıtım almıs calısan bayanlar bıle gune katılamıyoruz dıye üzülüyorlar sevıyorlar demek kı onlarda enerjılerını oyle atıyorlar.

Masada bol ekşili kısır ve soslu kek varsa dedikodunun dibine vurma potansiyelim çok fazla
Genelde espri kabiliyeti yüksek ve eli lezzetli kişileri arkadaş olarak seçerim
Bol bol gıybet yapıp sonra "amaan bize ne" diyip günü noktalarım, gayet keyifli

Vallahi canim cekti bide acili olsun benimki

Ben de hic sevmem mıçmıç olmayı. Sürekli mesajlaşmalar araşmalar hele bazen görüyorum birbirlerine sarilmalar öpmeler kolkola yürümeler cok itici geliyor. Ev gezmeleri de şöyle öğrenciyken mesela birbirimize giderdik okey oynardik film izlerdik evcil hayvanlarimizi severdik eğlenceli olurdu. Ama misafirlik gibi olmazdı. O gezektir gündür bana cok itici geliyor. Eve birileri gelecek diye evi silip süpürmek binbir çesit sey hazirlamak bana cok saçma ve kasinti geliyor

Sürekli görüşülen insanlarla aynı konular döne döne konuşuluyor. Gerçekten çığlık atmak ve bazen de o kişinin yüzüne çok sıkıldım senden ne olur sus artık demek istiyorum. Kısacası sıkıntı verir bana da. Duymayın. hayatınıza bakın.

Sırf yanlız kalmamak için yapılan samimiyetsiz dostluklar dan tiksiniyorum insan isterse kendine yeter ben de kendi içinde huzur bulan biriyim çok laf çok kişi hep bogmustur beni. kıtaplarim eğer yanımdaysa eşim bide uzakta da olsa ailem ve dostlarım yeter de artar gitme gelme ziyaretler falan mecburi biseymis görevimiz gibi bitse de gitsek derim hep içimden

Lütfen Megg'cim kendine yetemeyen insanlar arkadaş edinip, kısır yerler bilmiyor muydun?

Hele ki dedikodu hiç cool bir davranış değil. Bak mesela kadınlar kulübü özellikle bdv, oldukça nezih konuların konuşulduğu, kayinvalide, görümce gibi ağır dedikodu örneklerinin olmadığı bir platform. o yüzden buradayız bizde.

Kendi kendine yeten eliyle evlensin o zaman
Koca neylerine dimi ama
Dedikodum yapılıyor diyip o insanlar hakkında fikirde bulunmak zaten şöyleler böyleler demek de dedikodu olmuyor zaten
Bir takım komiklikler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…