Canım Türkiye'den geldiğin için seni neden cahil bulmuşlar bunu pek anlamadım. O ülkenin dilini bilmediğin icinmi? Öğle olsada, seninde türkcen onlardan iyi olmali( şifen) sen aslında seni böyle saldirtanlara kulak asmayacakdin! Seni kızdırmak için, aranizin açılması için bir kadının en zayıf tarafinı kullanmışlar. Biz evlenirken benim kv ' de bunun bir kaç ay cikdig bir kızdan bahsetmişdi, ben gülüp bunun bir tuzak olduğunu düşünmüştüm:) hiç ciddiye almadım, ama eşim zaten filort dönemimizde cat pat anlatmıştı
yabanci ülkelerde senin eşinin eski sevgilisinin anlattığın olay tam olarak gözümün önünde canlandı. Cogu Türkler yan, yana otur,aynı okullarda okur falan filan. Zaten aralarında ciiddiye/ kafaya takacak bir şey yasamış olsaydı ve neden eşin onunla değilde seninle evlendi?
kizkanmani anlıyorum ama keşke kocana güvenseydin, yada senden önce her ne b.k olduysa ciddiye almasaydin.
kocanın sana tokat atması cok çirkin, yoksa durumu o noktaya kadar getirip adamı kırızemi sokdun?, yinede o tokadı atmamalı..
zor bir durum, dikatli olmalısın kaçıp gideyim derken suçlu duruma düşe bilir ve yavrundan seni kopara bilirler.ayrilmak istiyorsan anlaşarak yapman gerekiyor. Birde seviyorum diyorsun hala, üst üste gelen ve hele sınırlı iken hiç bir zaman karar verme. Sinirlendiğinde herşeyini eşine anlatma, yok işte gideceğim, yok böyle yapacağım vs.
Yanliz olupda herkezin sana saldırmazsi kadar kötü bir şey yokdur! Allah sizi korusun, onlarada vişdan versin!