• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizden baska kimsem yok lütfen yardim edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esiniz sizi aldatmamis ki. Benmde sevgilime playboy diyorlardi okulda hatta yattigi kalktigi kizlari goruyorum. İlk zamanlar bnde skstiriodum kimle yaptn sevdin mi falan. Cok rahatsiz oluyordu bu sorulardan. Kiskancligimdan ölecek gibi oluyordum ama napim ki sonucta yapmis gitmis kimi seviyor beni seviyor aldatio mu hayir. Esinize sarilin. Attigi tokati her ne olursa olsun yapmamaliydi.. Ama siz affediyorsaniz seviyorsaniz esinizi geri kazanmak istiyorsaniz sorun cikarip baskalarinin lafina dolmak yerine zayif noktalarini bulun. Esiniz yataga duskun mu o zaman bu durumu degerlendirin bir cok kadin isteklerini esinin yapmasini istediklerini aliaveris olaylarini bile hep yataginda elde ediyor. Birbirinize bir sans verin derim

Canım Türkiye'den geldiğin için seni neden cahil bulmuşlar bunu pek anlamadım. O ülkenin dilini bilmediğin icinmi? Öğle olsada, seninde türkcen onlardan iyi olmali( şifen) sen aslında seni böyle saldirtanlara kulak asmayacakdin! Seni kızdırmak için, aranizin açılması için bir kadının en zayıf tarafinı kullanmışlar. Biz evlenirken benim kv ' de bunun bir kaç ay cikdig bir kızdan bahsetmişdi, ben gülüp bunun bir tuzak olduğunu düşünmüştüm:) hiç ciddiye almadım, ama eşim zaten filort dönemimizde cat pat anlatmıştı

yabanci ülkelerde senin eşinin eski sevgilisinin anlattığın olay tam olarak gözümün önünde canlandı. Cogu Türkler yan, yana otur,aynı okullarda okur falan filan. Zaten aralarında ciiddiye/ kafaya takacak bir şey yasamış olsaydı ve neden eşin onunla değilde seninle evlendi?
kizkanmani anlıyorum ama keşke kocana güvenseydin, yada senden önce her ne b.k olduysa ciddiye almasaydin.

kocanın sana tokat atması cok çirkin, yoksa durumu o noktaya kadar getirip adamı kırızemi sokdun?, yinede o tokadı atmamalı..
zor bir durum, dikatli olmalısın kaçıp gideyim derken suçlu duruma düşe bilir ve yavrundan seni kopara bilirler.ayrilmak istiyorsan anlaşarak yapman gerekiyor. Birde seviyorum diyorsun hala, üst üste gelen ve hele sınırlı iken hiç bir zaman karar verme. Sinirlendiğinde herşeyini eşine anlatma, yok işte gideceğim, yok böyle yapacağım vs.

Yanliz olupda herkezin sana saldırmazsi kadar kötü bir şey yokdur! Allah sizi korusun, onlarada vişdan versin!
Kk da türkçesi bozuk ne çok arkadaş var!!!şife nedir yaa.şive mi?kıskanmak,herkes,yalnız,kriz..kusura bakmayın konuyla alakalı değil ama dikkat edin derim!!!

Ruh hastası oldugumu düzgün türkçemden mi anladın??:52::52: bak ben seni ne kadar kibar ifade ettim.:20::20:
kafanmi karişik canım!? Birine saldirayimda, rahatlayayimmi dedin? Bir problemin varsa, konu acarsın arkadaşlar yardımcı olmaya çalışır. İyi akşamlar

eşini seviyorsan eskiden olnları hiç kafana takma o seni seçmiş kızını büyütmeye bak babmda istemez diyorsu tğrkiyede bir çocukla nasıl çalışacak ve geçineceksin ekonomik özgürlüğün olsa tamam ama eşinde çok kötü bir eş değil heralde iyi düşün sonra çok daha mutsuz olmak var sonunda

yanlışlar yanlışlar yanlışlar... içim kalktı okurken..
birincisi sen kendine ne kadar güvensiz bir insansın. hayatında ilk kez eşin mi karşına çıktı da dünyadadi tek erkek muamelesi yapıyorsun ona?
ilk hatan geçmişini irdelemen.. kurlamış durmuşsun. saçının teli kadar kadınla yatmış! ne kadar matah bir davranış. daha mı çok erkek oluyor?
sen bir kere kocanı cinsel obje gibi görüyorsun. yani tek oraya odaklanmışsın. "ya yatarsa" mantığına saplanmışsın. bence ondan önce çözülmesi gereken çok ciddi meseleler var hayatınızda.

Aldatma yok anladığım kadarıyla
Eşinin ailesi konu sahibini sevmediğinden, aklına bişeyler sokmuş eşinin sevgilileri çoktu ve yakındalar her an görebilir diye
Konu sahibi de bu potansiyele sahip olunca hemen kıskanmaya sorular sormaya başlamış
eşi önce yok öyle bişey dese de sonra evet saçının teli kadar çok kişi ile ilişkim oldu demiş
Vurmuş, evden kovmuş
Konu sahibi sığınma evine gitmiş
Eşi gitmez sandığımdan kovmuştum demiş

Şimdi Türkiye'ye gidecekmiş tatile konu sahibi, kızı ile beraber.
Ama sen bu kadar çok birlikte olmaya alışkın biriyken benimle birlikte olmadın, gidiyorum ama sen beni aldatırsın gibi bişey ima etmiş
Eşi de ağır konuşmuş aptal, cahil vs. demiş
Konu sahibi de Türkiye'ye gideceğim ama dönmeyeceğim demiş
Eşi de dönmezsen seni bulur, öldürürüm demiş

İlk sayfa da soranlar olmuş ta özet geçmek istedim.
Konu sahibinin Türkiye'de de desteği yokmuş, üvey babası sebebiyle sadece kendi birikmişleri ile bişey yapmaya çalışacak
Bu doğru bi karar mı diye soruyo ?

Bence doğru bi karar, adam seni kovmuş. Aranızda saygı da sevgi de kalmamış dialoglarınızdan anlaşıldığı üzere.

Kocanla barısıp yenı bır sayfa acsan nasıl olur acaba
Çünkü onda büyük bı suc gormedım.aılesı senı oyuna getırmıs
Sende yutmussun.sımdı cok mutludurlar kazandık dıye keske
Hıc takmasaydın daha beter catlatırdın onları.ama yınede
Geç sayılamazsın kocana güven elın laflarıylada hareket etme
Bıdaha eğer hala bırbrınızı sevıyorsanız son bı şansı hakedıyosunuz
Hakında hayırlısı olsun

Back