ayrı ev istiyorum:(

canım insanın bişeyi yaşayacağı varsa gerçekten eli kolu bağlanıo tutuluyo ben artık buna inandım ...çünkü düğün sabahı dank etti...
talep gelmemsi iyi canım ne güzel nekadar şanslısın yeni gelin evine gelin olmuşsun..
hiçizin almadım canım ama rahat edemiyorum dışarı çıkınac acaba bişey düşünürlermi bişey derlermi diyehuzur yok yani kafana göre bişe yapamıyosun
iki kişilik aile olduğumu kabul ettirmeye çalışıcam ama nasıl

Sen böyle kv. kp. daha çok düşünürsen onlar sana bu şekilde davranmayı hak görür daha zor durumlarda kalırsın dikkat et.
Kuzum önce sen kabul et 2 kişilik bi aile oldugunu. Evden çıkarken izin alma, eşim izin verdi de, biliyo de çık ne düşünüyosun hesap veriyosun.
Eşin çalıştırmıyorsa sen de kurslara git, çalışmana izin vermiyosa sen de evden kaçmak için kurslar bul.
Hep birlikte yeme yemeyin mesela, ben eşim gelince onunla yerim de. Eşine söyle aynı evdeyiz diye herşeyi birlikte yapıcak değiliz sana yemek yapmak istiyorum, başbaşa yemek istiyorum de. Eşine özele yemek bile yapabilirsin tabi önce eşinle bunu usul usul konuş. Eve gelince odanıza geçin sürekli onlarla oturmayın yani.
Onlar yokmuş gibi davran, evin hanımı senmişsin gibi herşeye karar ver, benim evim değil mi de. Ama sen ağızlarından çıkan herşeyi yaparsan, kırgınlıgını, küslüğünü belli etmezsen, evden onlardan izin alarak çıkmaya devam edersen bu böyle gider, üzgünüm.
Bişeyi merak ediyorum, izninle;
Bekar kaynın var mı?

yerinde olsam aslaaa çocuk yapmaz yapmaya çalışmazdım. daha senin düzenin oturmamış neden çocuk yapmaya ugrasıyosun hele bi eşini ikna et ayrı eve çık tamaaam bu evlilik şimdi oldu de öyle yap çocuğu.

Evlenirken noluyosa kör oluyoruz bir siyah kurdela inip gözlerimizi kör ediyo sanki..
Yolda dönüp yüzüne bakmıcamız insanlar birden ailemiz oluyo ve sevmek zorunda bırakılıyoruz..
Benim öyle oldu
Ailemin merhaba.. bile demiyeceği insanları alıp bide aha da eşimin ailesi diye tanıttım ben..
hepsinin canı cehenneme..
üff derdini okuyunca dertlendim bacım sabır diliyorum ben kurtuldum sende kurtulursun umarım..

eşini ikna edip o evden ayrılmaya bakın biran önce , o kayınvaliden yada başkaları sana acımaz üzülmez böyle bişey bekleme sen kendi önüne bakıp eşini ikna etmelisin bi şekilde

Sen böyle kv. kp. daha çok düşünürsen onlar sana bu şekilde davranmayı hak görür daha zor durumlarda kalırsın dikkat et.
Kuzum önce sen kabul et 2 kişilik bi aile oldugunu. Evden çıkarken izin alma, eşim izin verdi de, biliyo de çık ne düşünüyosun hesap veriyosun.
Eşin çalıştırmıyorsa sen de kurslara git, çalışmana izin vermiyosa sen de evden kaçmak için kurslar bul.
Hep birlikte yeme yemeyin mesela, ben eşim gelince onunla yerim de. Eşine söyle aynı evdeyiz diye herşeyi birlikte yapıcak değiliz sana yemek yapmak istiyorum, başbaşa yemek istiyorum de. Eşine özele yemek bile yapabilirsin tabi önce eşinle bunu usul usul konuş. Eve gelince odanıza geçin sürekli onlarla oturmayın yani.
Onlar yokmuş gibi davran, evin hanımı senmişsin gibi herşeye karar ver, benim evim değil mi de. Ama sen ağızlarından çıkan herşeyi yaparsan, kırgınlıgını, küslüğünü belli etmezsen, evden onlardan izin alarak çıkmaya devam edersen bu böyle gider, üzgünüm.
Bişeyi merak ediyorum, izninle;
Bekar kaynın var mı?
bekar kaynım yok cnm bitek görümce var o da evli
izin almıyorum zaten aama yinede bişey düşünürler die korkuyorum anne ben oturmaya gidiom diyorm oğlumun haberi varmı diyor gelde sinirlenme..evden kaçmak için kurs iyi de para da çok lazım cnm birikim için
Evlenirken noluyosa kör oluyoruz bir siyah kurdela inip gözlerimizi kör ediyo sanki..
Yolda dönüp yüzüne bakmıcamız insanlar birden ailemiz oluyo ve sevmek zorunda bırakılıyoruz..
Benim öyle oldu
Ailemin merhaba.. bile demiyeceği insanları alıp bide aha da eşimin ailesi diye tanıttım ben..
hepsinin canı cehenneme..
üff derdini okuyunca dertlendim bacım sabır diliyorum ben kurtuldum sende kurtulursun umarım..
amin cnm inş bende kurtulurum

canım yaa aynı herşey noktası virgülü aynı
aynı konuşmayı bende yaptım kaynanamla aynı tepkiler gerçi siz mutlu olun yeterki çıkın ozamandedi eşim çıkmadı işte
bak şükür sen kurtuluyormuşsun negüzel yaaa allah banada bi kapı açsa bak sana açmıl canım
benim daha çok yeni ama 4 aycık
sen 2 yıl durmuşun
olsun cnm yine tanışalım burda dertleşelim senle evde net varmı
bende odama kapattım kendimi orda huzur buluom kayınpeder varmı sende
özelden de konuşuruz

bende odamdan çıkmıyorum canım telefonumdan nette baglanıyorum genelde evde net var.. 2 pc var ama bırınde kayınepderım digerındede kaynanam okey oynuyorlar telden msne giriliyor gece bende odamda telefonumla giriyorum nete canım ben özelden msj yazamıyorum 100 msj yazmalısın dio dolmamış sen bana sana nasıl ulaşırım msn bişi yazarsan görüşürüz...evet 2 yıl sabrettim ama sen bekleme inş çünki bişeyler kopuyor keşke kayınvalidemle eskisi gibi olsaydık ayrı evlerde...ama olmadı işte eşimde önce beni hiç anlamıyordu ne yapıyorlar sana vs diyodu..odama girildi özelime karışıldı..eşime söylediğimde benim odama girilmesin özel eşyalarım var falan diye ee sende topla derdi ortada bırakma... illa beklemek mi lazım bi şeyler illa batmalımı göze..ben bu yaşta anlıyorum olacakları ne benim ailem ne eşimin ailesi nede eşim anlamadı...inş sen beklemezsin bi an önce allah bi kapı açar ve mucize gibi bi bakmıssın kurmusn yuvanı...inşallah canım ...

bende odamdan çıkmıyorum canım telefonumdan nette baglanıyorum genelde evde net var.. 2 pc var ama bırınde kayınepderım digerındede kaynanam okey oynuyorlar telden msne giriliyor gece bende odamda telefonumla giriyorum nete canım ben özelden msj yazamıyorum 100 msj yazmalısın dio dolmamış sen bana sana nasıl ulaşırım msn bişi yazarsan görüşürüz...evet 2 yıl sabrettim ama sen bekleme inş çünki bişeyler kopuyor keşke kayınvalidemle eskisi gibi olsaydık ayrı evlerde...ama olmadı işte eşimde önce beni hiç anlamıyordu ne yapıyorlar sana vs diyodu..odama girildi özelime karışıldı..eşime söylediğimde benim odama girilmesin özel eşyalarım var falan diye ee sende topla derdi ortada bırakma... illa beklemek mi lazım bi şeyler illa batmalımı göze..ben bu yaşta anlıyorum olacakları ne benim ailem ne eşimin ailesi nede eşim anlamadı...inş sen beklemezsin bi an önce allah bi kapı açar ve mucize gibi bi bakmıssın kurmusn yuvanı...inşallah canım ...

peembe şeker napıon canım iyimisin sen evini ayıranlardanmıydın yaa bak karıştırım yine kusura bakma

hayır canım daha ayırmadım ama ayrılıcam yaza inş...eşiimin teyzesi kendisine ev alıyor durumuda iyi saolsun şuanki evini bize vericek..bu gün gittik ev alındı sayılır işlemleri halletti en kısa zamanda taşınıcam diyo... öyle heycanlıyım ki yaz gelsin diye bekliyorum artık...2 yıldır beklediğim günler geliyor inş...2 yıl bebeğimi bile erteletim anne olmak istiyorum...allah herkeze bi kapı açsın yuvalarında mutlu olsun herkez inş..

hayır canım daha ayırmadım ama ayrılıcam yaza inş...eşiimin teyzesi kendisine ev alıyor durumuda iyi saolsun şuanki evini bize vericek..bu gün gittik ev alındı sayılır işlemleri halletti en kısa zamanda taşınıcam diyo... öyle heycanlıyım ki yaz gelsin diye bekliyorum artık...2 yıldır beklediğim günler geliyor inş...2 yıl bebeğimi bile erteletim anne olmak istiyorum...allah herkeze bi kapı açsın yuvalarında mutlu olsun herkez inş..

canım yaa nasıl sevindim yerinde olsam artık asla üzülmezdim
şuan evdemisin kaynanlar napıo eşin falan
ben odamdayım arada kaçıom nete

bende odamdayım pci aldım komşuları geldi onlar okey oynuyor mutfakta bende pc aldım odama kaçtım=) eşim gece geliyor benim 2 3 gibi=S... çok üzüldüğüm zamanlar oldu canım önümü göremiyorum dedim hayatı dondurdum 2 yıl inş artık nefes almaya başlıycam yeniden...sen nasılsın keyfin nasıl..

Ah be canım ya inan ki çok üzüldüm :ssz: Kıyamam sana seninde hakkın tabiki istediklerin, inş en kısa zamanda çıkarsın kendi evine 1+1 olsun senin olsun o derece yani .. Durulmaz ki kaynanayla rahat edilmez..
Kıyamam be canım ya dua edicem senin için..

eşime onu da teklif ettim benim sağlığım bozulduktan sonra ne yapayım evi dedim çıkalım kiraya ilerde alırız evi dedim kesinlikle karşı..1haftalığına ailemin yanına bile gittim ama yinede inadını kıramadım..çok zor durumdayım ondan gizli üye oldum siteye çünkü beni anlamıyor bunu yapmak zorunda bıraktı ..bende burda dertleşirim akıllı insanlardan fikir alırım dedim şuan sizden başka kimse yok kimse anlamıyor.
başta hata ettim ama bu da benim suçum eşim bikaç sene daha bekleyelim dedi ev alıp öle evleniriz dedi ama ben cahil ben beraber oturalım yeterki yanında olim diyerek bunu istedim o da tamam ozaman dedi
şimdide konuşmaya hakkım yok baştan öle anlaştık ama ben ölüyorum resmen başka da bi açıklaması yok resmen ölüyorum

canım benim ya benim arkadaşımda yeter ki sevdiğimin yanında olayım kafasıyla gitti kaynana kayınpeder 2 görümce ..geçen konuştuk neler anlattı çok üzüldüm benim nişanımdan bir hafta sorna evlendi o kadar uyardım bekle dedim gitme dedim..yok çok ii kaynanam dedi çok seviyorum bana iş yaptırmaz vs vs vs ..
şuan da cok mutsuz daha 3 aylık evli boşanma noktasına bile gelmiş..

ya zor canım cok zor..ben nişanlımla ilk çıkmaya basladıgım zaman daha 16 yasımdaydım çok aşıktık hemen evlilik planları kurduk şükür hala öyleyiz ve evlilik yolundayız..daha o yasımda dedim ona evlenirsek eğer asla annenlerle yasamam..kıyamam demişti ki senden böyle birşey zaten istemem ..elbette ayrı oturcaz 2 kişilik yuvamızı kurcaz demişti .. şükür öyle oluyor ..

lütfen ya kimse gitmesin gidilmez ve durulmaz...çok sevseniz bile yapamazsınız kaynana kayınpeder..özel hayat yok varda yok kısıtlı duşu var ne bilim yaz günü belki evde rahat gezcen belki bi ayaklarını uzatcan bir sürü örnek verilir..
yapmayın kızlar..yapmayın nolur :50:

myzt canım allah razı olsun herşeyin enguzeli senin olsun benim olmadı..arkadasında aynı ben gibi..bend çk i diodum ama iyi olanlada yaşanmıomuş maksat herkezn ewının ayrı olmasıymış bunu anlam.sen şanslısn ewine diledini al oldumu .hç bişe içind kalmasın mutluluklar:-)

myzt canım allah razı olsun herşeyin enguzeli senin olsun benim olmadı..arkadasında aynı ben gibi..bend çk i diodum ama iyi olanlada yaşanmıomuş maksat herkezn ewının ayrı olmasıymış bunu anlam.sen şanslısn ewine diledini al oldumu .hç bişe içind kalmasın mutluluklar:-)

sağolasın canım teşekkür ederim hepimiz yaşayalım tüm güzellikleri tüm isteyenler ..

bi yönden şanslısın evde net var şu saatte girip yazabiliyorsun derdini anlatabiliyorsun..
eşin birşey demiyor mu peki ?:44:

cnm telden giriom şuanda yatağmdayım eşim uyuyo yanımda beni uyku tutmadı.azönce uyumuşum wcye gidim dedim etek giy çember tak üstüne müsait bişe giy derken uykum kaçtı..malum kayınpederde war. gece karsılaşma olur die çk dikkatli olmam lazım ama uykusundan olan da ben oluyrm

ben nişanlıyım
nişanlımı ziyarete gitmiştim onlar ayrı şehirde yaşıyorlar her neyse tuvalete gidicem gece ve ben gece 2 kere gidiyorum utana sıkıla gittim ses olucak diye.
neyse kv çok erken kalkar eşini falan işe gönderir bende erken ilk zamanlar oranın havasına alışamadım uykum geliyordu tansiyonum düşüktü birde gelin olunca senden çok hizmet bekliyorlar iş bekliyorlar inanın o an kendimden nefret ettim ben ne hallere düştüm dedim kendimi hizmetçi gibi hissettim çoğu şeyleri isteyerek yapıyorum ama onlar hadi hizmet et demeleri beni içten içe gurur kırıcı getirdi şuan bunları anneme söylesem herhalde sinirlenir.
sonra bigün çok uykum geldi sabah erken kalktım 7 de 9 gibi biraz uyuya kalmışım saat 10.30 olmuş kv hadi kalk dedi ismimi seslendiriyor ama uyusam nolur kendi annem olsa uyandırmaz.
ama geçen kv telefonda konuştum kızı öğretmen kar tatili olmuş saat 12 di uyuyordu kızınıda uyandır
yok ya istedikleri kadar iyiolsunlar kv kv'dir.
ama kendime çook kızıyorum üniversite mezunuyum iş bulamadım tek evladım annem gözümün içine bakar işsizim diye evleniyorum çünkü iş bulamıyorum zamanda geçiyor.
şuan ayaklarımın üstüne bassaydım kendi memleketimde gül gibi yaşardım ve inanın evlenme niyetim olmazdı.

ben nişanlıyım
nişanlımı ziyarete gitmiştim onlar ayrı şehirde yaşıyorlar her neyse tuvalete gidicem gece ve ben gece 2 kere gidiyorum utana sıkıla gittim ses olucak diye.
neyse kv çok erken kalkar eşini falan işe gönderir bende erken ilk zamanlar oranın havasına alışamadım uykum geliyordu tansiyonum düşüktü birde gelin olunca senden çok hizmet bekliyorlar iş bekliyorlar inanın o an kendimden nefret ettim ben ne hallere düştüm dedim kendimi hizmetçi gibi hissettim çoğu şeyleri isteyerek yapıyorum ama onlar hadi hizmet et demeleri beni içten içe gurur kırıcı getirdi şuan bunları anneme söylesem herhalde sinirlenir.
sonra bigün çok uykum geldi sabah erken kalktım 7 de 9 gibi biraz uyuya kalmışım saat 10.30 olmuş kv hadi kalk dedi ismimi seslendiriyor ama uyusam nolur kendi annem olsa uyandırmaz.
ama geçen kv telefonda konuştum kızı öğretmen kar tatili olmuş saat 12 di uyuyordu kızınıda uyandır
yok ya istedikleri kadar iyiolsunlar kv kv'dir.
ama kendime çook kızıyorum üniversite mezunuyum iş bulamadım tek evladım annem gözümün içine bakar işsizim diye evleniyorum çünkü iş bulamıyorum zamanda geçiyor.
şuan ayaklarımın üstüne bassaydım kendi memleketimde gül gibi yaşardım ve inanın evlenme niyetim olmazdı.

bu arada ben batılıyım eşim doğulu kültürlerimizde farklı.

nekadar kaldın canım nişanlıngilde iyi ailen izin vermiş
ama gitmen iyi olmuş o rezil hayatı yani bir oturmanın nasıl bir işkence olduğunu görmüşsündür keşke bende daha önce görebilseydim kültğr farkıyla dahda zordur yaa felaket
...o senin wc ye gitmek için sıkılmalarını ben 5 aydır hergün defalarca yaşıyorum işin kötüsü gece gidince st giyinme pederle karşılaşma korkusuyla..bigün peder işteydi ama gelme saatiydi bende gelmez heralde dedim üstüm pek müsait değildi o şekilde gittim wc ye allahım şans peder geldi kaldım tuvalette çıkamıyom sonra eşimi allah gönderdi heralde onun sesini duydum hemen işaret ettim babasını götürdü salona kaıyı kapattı beni aldı götürdü odamıza:( bu nasıl bi hayat ya

Back
X