- 3 Şubat 2018
- 25.528
- 109.942
- 598
Bol ekşili ne güzel olurdu
Of yapmayın kızlar gecenin ortası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol ekşili ne güzel olurdu
Milletin ağzı torba değil büzesin.Kısır partisine rest çekmiş olabilirsin ama hakkında olmayan şeylerin konuşulması pek hoş olmuyor açıkçası ben dedikodumu yapanı bir görsem ağzını yirticam
Kalkıp yapicam şimdi yavOf yapmayın kızlar gecenin ortası
Hele de kalmak aman yarabbim babamın evinde bile rahat edemeyen ben, burdakiler de yaptı bi ara yine ben yabani olmuşumdur kesin kulaklarım çınlamıştır, tam bir hafta kaldılar sonra gelip bana anlatıp çatlayacağımı düşünerek her gün birinin evinde kaldıklarını falan, acıyarak baktım yüzüne uzun süreBende asker eşiyim ve etrafımda hep anlattığın gibi tiplerden mevcut.sürekli birbirlerine gelip gitmeler,ben davet etmediğim halde evimi kendini zorla davet ettirmeye çalışanlar..neymiş eşlerimiz göreve gitmiş beraber aynı evde kalacakmışız.bi kaç tane vardı çevremde böyle hepsinden zor kurtuldum. Bende yalnızlığı seviyorum.6 haftalık hamileyken eşim afrine gitti,9 aylık olana kadar gelmedi.tek başıma evimde durdum bu süreçte.hiç görüşmedim kimseyle.en sevmediğim şeydir zaten.ve evet kendi aralarında çoook dedikodum dönmüş,2 -3 defa yüzlerini anca görmüşümdür halbuki.hiç tınlamadım bile.o yüzden eşimin arkadaşlarının eşleriyle asla görüşmüyorum tanımıyorum da.bi kaç komşu teyzem var yetiyorlar bana,arada dolma falan getiriyorlar elleri dert görmesin
Dert de değil aslında ben insanlara saygı duyarım saygı da beklerim, görüşmek tercihse görüşmemekle kötü biri olmamalıyım, davete red de benim tercihim bunlarla kötü biri olmamalıyım, bunların serzenişi benimkiVallahi ben yalnızlığı da seviyorum.
Kısır yiyip çay içmeyi de.
Sadece kocama yapışarak hayat sürdüremem mesela ben de.
Herkesin kişisel tercihi.
Niye bu kadar dertlendiniz ki?
Zaten görüşmüyormuşsunuz da.
Bir kerecik buzsem keşke sonsuza kadar sussalarMilletin ağzı torba değil büzesin.
Madem milletin ağzına müdahale edilemiyor o zaman kendi kulaklarını tıkayacaksın.
Vallaha inanmamKadın sevmiyorsanız erkeklerin de olduğu bir siteye içinizi dökmeniz daha doğru olurmuş. Ben kadın arkadaş severim kısır da severim sandığınız gibi toplanınca dedikodu yapmıyoruz
Yoo yapıyoz ama erkekler asıl bizden daha çok yapıyor bizim adımız çıkmışKadın sevmiyorsanız erkeklerin de olduğu bir siteye içinizi dökmeniz daha doğru olurmuş. Ben kadın arkadaş severim kısır da severim sandığınız gibi toplanınca dedikodu yapmıyoruz
Ya hu görüşmediğiniz insanının gözünde kötü olsanız ne olacak olmasanız ne olacak?Hele de kalmak aman yarabbim babamın evinde bile rahat edemeyen ben, burdakiler de yaptı bi ara yine ben yabani olmuşumdur kesin kulaklarım çınlamıştır, tam bir hafta kaldılar sonra gelip bana anlatıp çatlayacağımı düşünerek her gün birinin evinde kaldıklarını falan, acıyarak baktım yüzüne uzun süre
Dert de değil aslında ben insanlara saygı duyarım saygı da beklerim, görüşmek tercihse görüşmemekle kötü biri olmamalıyım, davete red de benim tercihim bunlarla kötü biri olmamalıyım, bunların serzenişi benimki
Kadının olduğu yerde dedikodu olmazmi ya dibine vurulur dibineeeYoo yapıyoz ama erkekler asıl bizden daha çok yapıyor bizim adımız çıkmış
Prestijlik bir durum yok, astlar üstler yok yani konumdaki şahısların hepsi aynı mevkiideSiz işinizi bilmiyorsunuz.
Asker eşlerinin görüşmesi bir prestijdir.
Ast üst ilişkisine dayalı görüşmeler çoğaldıkça, iyi ilişkiler sayesinde gayet eşinizin mesleğini belirleyecek şekilde dostluklar kurulur.
Bu düzen böyledir, kısır günü diye indirgemeniz oldukça mevzuya uzak olduğunuzu düşündürdü bana.
Fikir alışverişi zaten o niye dedikodu olsun kiKadının olduğu yerde dedikodu olmazmi ya dibine vurulur dibineee
Ama yarın aynı mevkide olmayacaksınızPrestijlik bir durum yok, astlar üstler yok yani konumdaki şahısların hepsi aynı mevkiide
Bencede biz masumuz. Asıl dedikoducular erkekler valla eşim hep diyor asıl cadı kazanı burada diyeFikir alışverişi zaten o niye dedikodu olsun ki
Herkes birbiri hakkında gözlemlerini izlenimlerini garipsediği şeyleri paylaşır evet dedikodu yapar ben de yaparım kadın arkadaşlarımla da erkek arkadaşlarımla da dedikodu yaptığım olur. Ama kısır kadınlar otomatik dedikodu yapılır denkleminden nefret ediyorum. Sanki sadece kadınlar yapıyor bi de kısırı sadece kadınlar yiyor gibiYoo yapıyoz ama erkekler asıl bizden daha çok yapıyor bizim adımız çıkmış
Mesela Bizde öyle yükselme olmuyor herkesin eğitim durumu aynı çünküAma yarın aynı mevkide olmayacaksınız
Bazılarınız daha üst göreve geçecek, komutancılık oynayacak, sizin o kısır gününüzdeki kadın da komutanınız eşi yani ‘hanımefendi’ olacak.
Birazcık protokol çalışmanızı tavsiye ederim.
Eşiniz için en azından...
O kısırlı ortamın bi büyüsü var bence çaylar tatlılar havada uçuşurken daha tatlı geliyor dedikoduHerkes birbiri hakkında gözlemlerini izlenimlerini garipsediği şeyleri paylaşır evet dedikodu yapar ben de yaparım kadın arkadaşlarımla da erkek arkadaşlarımla da dedikodu yaptığım olur. Ama kısır kadınlar otomatik dedikodu yapılır denkleminden nefret ediyorum. Sanki sadece kadınlar yapıyor bi de kısırı sadece kadınlar yiyor gibi
Dedikodu yapmıyorum diyene inanmam.Herkes birbiri hakkında gözlemlerini izlenimlerini garipsediği şeyleri paylaşır evet dedikodu yapar ben de yaparım kadın arkadaşlarımla da erkek arkadaşlarımla da dedikodu yaptığım olur. Ama kısır kadınlar otomatik dedikodu yapılır denkleminden nefret ediyorum. Sanki sadece kadınlar yapıyor bi de kısırı sadece kadınlar yiyor gibi
Hangi şehirdesin canım? Lojmanda mı kalıyorsun.bu anti tiplerle yüzyüze gelmek zorunda kalmıyorsundur inşallah.bşz siirteyizHele de kalmak aman yarabbim babamın evinde bile rahat edemeyen ben, burdakiler de yaptı bi ara yine ben yabani olmuşumdur kesin kulaklarım çınlamıştır, tam bir hafta kaldılar sonra gelip bana anlatıp çatlayacağımı düşünerek her gün birinin evinde kaldıklarını falan, acıyarak baktım yüzüne uzun süre
Anlaşılan kahvaltıda kısır olacak sabahO kısırlı ortamın bi büyüsü var bence çaylar tatlılar havada uçuşurken daha tatlı geliyor dedikodu
Kısır sevmeyende ne bileyim diyorum