- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.270
- 108
Muhtéşem bir yorum tam olarak bundan bahsetmistim...Anladik olaganustu farklisiniz..Yeryuzundeki ev hanimlarina hiccc benzemiyorsunuz iyi de bundan bize neee..Baskalarindan size neee..Hanım efendi burada kimse size neden gitmiyorsun aa ozel alan da neymis tabii ki goruseceksin vs demedi.
Sizi davet eden hanimlar hakkinda ayarsizca konusmalariniz elestiriliyor.
Kisirci, mic mic ev hanimi, ben onlari umursamiyorum ama onlar beni konusuyor, gurbet diye bir dramatize ediyorlar, yalniz kalamayacaksa ne diye evleniyorlar gibi etiketlemeniz elestirmeniz uzerine tepki veriliyor, veriyoruz.
Onlardan size neyse gercekten dediginiz gibi, soyle boyle yapiyorlar, gurbet diye agliyorlar, yalniz kalamam diyorlar hih sanki bes yasinda bebek miyiz gibi sizlanmalarinizi da olmayan coollugunuzu da alin evinizde oturun kardesim.
Kimse size karismasin istiyorsaniz siz de insafli elestireceksiniz, size ne?
Yok yauuvv hepimiz seviyoruz yeter ki kafa dengi birileri olsun yoksa bu kadar kadınin kk da işi ne hey yavrum hey neler dönüyor nelerDedikodu sever bir ben miyim yeaaaa
Kimse dedikodu yapmıyorsa bu kadar laf nereden çıkıyor
Yok yauuvv hepimiz seviyoruz yeter ki kafa dengi birileri olsun yoksa bu kadar kadınin kk da işi ne hey yavrum hey neler dönüyor neler
Yok genel olarak cool kadınlar var burada. Dedikodu kısır yapılan günlere özel. Daha çok kitap okuyup, spor yapan, arkadassizligi bir tercihten öte farklılık ayrıcalık olarak gören ve tabi kendine yetebilen kadınlar.Dedikodu sever bir ben miyim yeaaaa
Kimse dedikodu yapmıyorsa bu kadar laf nereden çıkıyor
Yok genel olarak cool kadınlar var burada. Dedikodu kısır yapılan günlere özel. Daha çok kitap okuyup, spor yapan, arkadassizligi bir tercihten öte farklılık ayrıcalık olarak gören ve tabi kendine yetebilen kadınlar.
Mesela ben arkadaşlarımla kısır yediğim için kitap okuyup, spor yapamıyorum.Hepsi birarda olmuyor çünkü. Ya kısır ya spor tarafımızı secmemiz lazım
Kimse coollugumuzu sorgulamasinYok genel olarak cool kadınlar var burada. Dedikodu kısır yapılan günlere özel. Daha çok kitap okuyup, spor yapan, arkadassizligi bir tercihten öte farklılık ayrıcalık olarak gören ve tabi kendine yetebilen kadınlar.
Mesela ben arkadaşlarımla kısır yediğim için kitap okuyup, spor yapamıyorum.Hepsi birarda olmuyor çünkü. Ya kısır ya spor tarafımızı secmemiz lazım
Masada bol ekşili kısır ve soslu kek varsa dedikodunun dibine vurma potansiyelim çok fazla
Genelde espri kabiliyeti yüksek ve eli lezzetli kişileri arkadaş olarak seçerim
Bol bol gıybet yapıp sonra "amaan bize ne" diyip günü noktalarım, gayet keyifli
Bebişim ya sen kısırdan daha güzelsin ben konu sahibine hak verdim şahsenTeşekkür ederim efenimünlü mü nerdaa profilin kısıtlı banlanıcam bak senin yüzunden
Demem o ki kısır candır yanında sohpet muhabbette güzeldir banlanmaktan yırtalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?