Mıçmıç ev hanımları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kısır varr dediler geldik.
Hep yapayım mümkünse hatta yemekten dedikoduya fırsat dahi bulamayalım hani o derece seviyorum
Bulgur satışında patlama olacak stoklar eriyecek sayemizde.
Kısır♥ben dedikten sonra
Konuya gelmek gerekirse;
Çok farklı ortamlarda çok farklı kültür ve kişilikte insan tanıdım.
Arkadaşlarım oldu, paylaşımlarımız oldu, kimiyle sadece selamlaşma boyutunda kaldı.
Sosyalleşmeye fırsat bulabildikçe sosyalleşmeye çalıştık.Evde veya dışarda...
Her yeni insan yeni bir hayat,yeni bir bakış açısı...
Güzel tarafları var tabiki ama insanlar bende genelde bir dünya sorun,sıkıntı, psikolojik gerilimler yarattı.
Duygusal ve hassas oluşumdan mıdır nedir etkileniyorum.
Aman çok tınn modunda olabilseydim eminim kısırın da dedikodunun da dibine vururdum.
Dedikodu derken kötüleme aşağılama anlamında değil kimseyi..
"Nasiiii yaaa x ile y beraber miymiş? "
"Aaaaashshshdhdh duymayan kalmadı ayol gözünü aç biraz sen bu dünyadan mısın?"
Böyle de masumane dedikodular yani.
Kısır kek mantı sarma falan da varsa değmeyin keyfimize.
Konu sahibi tahminimce daha bel altı, çirkin dedikoduların döndüğü bir ortamdan bahsetti.
Yoksa anne,abla,kardeş,eş veya arkadaş ile bütün gün bilimsel,kimyasal konuşamazsın.
Eline kısırı da aldın mı al sana dedikodu Asla konuşmuyorum dedikoduyla da kısırla da işim olmaz diyeni de inandırıcı bulmam.
Kısırımı aldım konuyu takipteyim.

Son düzenleme:
Buradaki “ ben hiç sevmem “ ciler şey gibi
“ tv izlemem ay Türk sineması mı ay dizi mi asla ben sadece belgesel izlerim”
Yoo bal gibi de izliyoruz işte

ben bayılırım komşu oturmasına
Sık sık çağırırım onlar çağırır kat komşum çok yaşlı zaten binanın yaş ortalaması 85 anlatırlar dinlerim
Ders çıkartırım çoğu zaman
Arkadaşlarım ile keza öyle bir araya gelir saatlerce otururuz bilmiyorum yani ben insan seviyorum sanırım olay bu kimsenin kusuru beni ilgilendirmez çünkü bende kusursuz mükemmel değilim yani herkesi olduğu gibi kabul ederim
Cidden ben severim

Muhtéşem bir yorum tam olarak bundan bahsetmistim...Anladik olaganustu farklisiniz..Yeryuzundeki ev hanimlarina hiccc benzemiyorsunuz iyi de bundan bize neee..Baskalarindan size neee..

Ahaha bir kisir ugruna anasinin oesine takilip gune giden bir ben miyim, ugruna dedikodu da yaparim ahaha.

Onun disinda konuya yorumum, kafa dengi arkadas bulmak zaten zor, bulduysam da gorusurum imkanlar dahilinde. Ama tabi bu tarz ortamlarda samimiyet zor bulunabiliyor orasi dogru. Ama insan bazi seyleri de minimum seviyede yapmazsa nasil arkadas edinecek ki.

Kendi adıma şunu da eklemek istiyorum mesela ben komsulara gidip gelmem ama bi ihtiyac olunca o beni arar ben onu ararım kısır kek yaparsam ki efsane yaparım götürürüm ama öyle surekli toplanmaları falan sevmem sonra burda komşu yapıştı bana diye konular acıliyor mesafe iyidir
Ben mesela kuzenlerin eşleriyle görüsürüz bizde arada dısarda kahve içeriz dedikodu yaparız bizimki genç işi galiba (diyen de nerdeyse 40 )

5 yıllık evliyim, hiç bir arkadaşımın çağırdığı günlere gitmedim. (Zaten sonra pes edip çağırmıyorlar) Tek mutlu oldukları şey oturup pasta börek yiyip dedikodu yapmak (dedikodu illaki yapılır ama çoook samimi olduğum kişilerle, oyle kısır partisi duzenleyen kişilerle asla) bana bişey katabilecek bi ortam olması lazım, kimseye ayiracak kadar boş vaktim yok benim

Zaten bu günlerden birine bi gitme arkandan senin dedikodunu yaparlar, öyle insanlar uzak olsun aman aman.

konu sahibi yazdıklarınız çok ayıp ve ötekileştirici buldum.
insanları dedikodu yaptığı için eleştirmişsiniz peki sizin farkınız nerede?
görüşmek istememek en doğal hakkınız zaten. bu insanlar dediğiniz gibiyse bunu buraya yazmaya gerek duymayacak kadar kültürlü, donanımlı, eşsiz ve dürüst birisiniz.
ayrıca ''Aynen canım ondan kendimi yorup polemiğe girmedim okuyup gülüp geçtim zaten anlamayacakları belli değilmiydi'' derken burada olan insanları da ötekileştirmeyi başarmışsınız, tebrikler!
burada olan insanları ve yorumları beğenmiyorsanız asker eşleriyle olan kısır gününe gitmeme kararınızın aynısını uygulamanızı öneririm.
sevgiler.

Son düzenleme:
Dedikodu sever bir ben miyim yeaaaa

Kimse dedikodu yapmıyorsa bu kadar laf nereden çıkıyor
Yok genel olarak cool kadınlar var burada. Dedikodu kısır yapılan günlere özel. Daha çok kitap okuyup, spor yapan, arkadassizligi bir tercihten öte farklılık ayrıcalık olarak gören ve tabi kendine yetebilen kadınlar.

Mesela ben arkadaşlarımla kısır yediğim için kitap okuyup, spor yapamıyorum. Hepsi birarda olmuyor çünkü. Ya kısır ya spor tarafımızı secmemiz lazım

Çok zor soru oldu bu ya hu .Kısır mi spor mu bilemedim ikisi de birbirine bağlı .Kısır yiyip spor yapabiliriz bence şimdi biz cool mu oluyoruz yoksa klasik Türk kadını mi

Kimse coollugumuzu sorgulamasin

Bende bu sekil komşu tipleri var. Asker eşi falan da degiller. Ay sen neden gelip gitmiyorsun,bizle neden görüşmüyorsun. Bi de bunlarin bi watsap grubu var hele bi konuşmalara katilma. Sen nerelerdesin ,neden katılmiyorsun. Eee mecbur muyum bi salın ya..
Sen yine tayincisin de kurtulcaksin. Ya biz ne yapalim

Pek öyle ortamım olmadığı için net bsy diyemeyeceğim ama kimse kırılmasın diye yapmak istemediğinizhicbir seyi yapmayın. Hayatım trip yemekle gecti artik kimseyi sallamıyorum

Dün akşam İspanyol arkadaşlar geldi bir de Fest bira getirmişler deli gibi gülüp sabahladık. Yüzsüzler cuma akşamı da çağırıyorlar ne öyle mıç mıç dedim neyse ama nasıl sevgi gitmezsem benden bahsedip içerliyor keratalar. Haftasonu da arkadaşlar gelecek bir bırakmıyorlar evde duvarlara bakayım.

dertlendim yine neyse içeri gideyim de arkadaşa anlatayım çocuğu emzirmeye diye odaya geldim grup yapan koca konusundan kısırlı ev hanımlarını gömmeye daldım gittim.

El lezzetli birine zaten hayır diyemem ... narkette tanıştığım bir teyze davet etti, 25 yıllık evhanımıymış, diğer konuklar da teyzeymiş ama gidicem valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…