- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
İnsanlar vicdanını alıp çöpe atmış yazık günah
Anlatmak istediklerim ama bazı kesimlerin anlamadığı da tam olarak da buydu hala da diyolarki niye dert ettin falan bak garipsenen sensin onlar değşl yani onlar sana saygı duymuyor yoksa gezene tozana neden gezdin ettin diye garipseyen yok benim de istediğim benim bu yaşantıma saygı, bu yüzden kimseye tek tek yorum yapma gereği dahi duymadım çünkü algıda problem yaşıyoruz sonra kibirli olan ben oluyorum
İşte bu ortamdan kaçılır..Allah yardımcınız olsun
Ne güzel,iyi dostlar biriktirmişsin.Halden anlayan bir kaç dost, akrabadan kıymetli..Allah yavrunuza kardeş nasip etsin sağlıklaSagol canim valla kötü gün dostu birkac arkadasim var yetiyor bana dünyaya bedel.
Ne güzel,iyi dostlar biriktirmişsin.Halden anlayan bir kaç dost, akrabadan kıymetli..Allah yavrunuza kardeş nasip etsin sağlıkla
Amin cümlemizden canımSagol canim benimmm . Allah razı olsun
Aranan komşu bulundu
Kız bibi fotoda ki sensen efsanesin ha :) ünlü falan cıkıyomuş bide cahilliğime yanimKız nerden çıktın sen
Sizin her yorumunuz da pis Türkler yaşasın yabancılar vurgunuz bir beni mi rahatsız ediyor?
Millet olarak mükemmel olduğumuzu iddia edecek değilim de hep mi kötüyüz bu yabancıların hiç mi kötü özelliği yok
Tabiki Turk olmaktan gurur duyuyorum. Turkiye gibi cennet vatan kimsede yok. Turk mutfagini her yerde överim. Turk insanin sevgi dostuk yardim kulturu bambaskadir. Bir kere Ataturk gibi bir degerimiz var tarihimizde hangi yabanciya Turkum desen Ataturk u bilir hayranlikla anlatir.Neden her konuda türkleri kotuluyorsunuz yahu. Sürekli aşağılayıcı konuşuyorsunuz kusura bakmayında aşırı sonradan gormesiniz.
Aslında tek bu konu üzerinden yazmadım, genel olarak yorumlarınız bir kıyas içerisinde ve bu kıyasın kötü tarafın biz oluyoruz çoğunlukla. Farklı kültür ve coğrafyaki toplumların kıyas edilmesi de ne kadar doğru orası da tartışılır.Tabiki Turk olmaktan gurur duyuyorum. Turkiye gibi cennet vatan kimsede yok. Turk mutfagini her yerde överim. Turk insanin sevgi dostuk yardim kulturu bambaskadir. Bir kere Ataturk gibi bir degerimiz var tarihimizde hangi yabanciya Turkum desen Ataturk u bilir hayranlikla anlatir.
Amacim yermek degil. Burda bizbize fikir beyan ederken herkes tecrubeleriyle paylasim yapiyor. Benim de burda bir hayatim var ne anlatabirim ki.. evliligim burda, okulum burda, sosyal yasantim burda. Dertlerim sevinclerim kaygilarim burda. Burda anne olmaya cabaliyorum. Tr suan icin hayatimin cok az bir alaninda o da ailem sevdiklerim orada oldugu icin.
Yoksa ortamlarda asla tr yi yermem kotulemem. Kotulenmesine izin de vermem.
Konuya bakar misiniz kiyaslamayip da ne yapayim ne diyeyim konu sahibine?
Teşekkür ederim efenimKız bibi fotoda ki sensen efsanesin ha :) ünlü falan cıkıyomuş bide cahilliğime yanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?