Mia- Cafe

dün mutfak dolabını bitirdim.bir poşet atılacak çıktı.1 poşette kvye verilecek kavonoz vs çıktı.mutfağımda istediğim seviyeye ulaştım sanırım.şuan atılacak bişey yok gibi
Süpersin artik düzeni sağlamışsın ara ara dağılır yine mutfak evin kalbi

Günaydınlar
Sersem gibiyim bugün. Oğlumu gece emmesinden kesmeye niyetlendim. Gece defalarca uyandı, ağladı. Pışpışladım sürekli. Sabah anneme paslayıp uyudum gerçi ama gece uykusu başka bir şey

Selam kızlar Bugün genel temizlik günüm fazla iş yok 2 saatte biter
Sonra dinlenir dizi veya film izlerim
Eylülün ödevini yapariz her hafta hikaye okuyup sonra ne anladığını çiziyor

Saçıma da bakım yağı sürerim bu ay hiç yapmadım.

Off bende sabah yaptim temizlik iyi oldu. Gerçi bebeyle ne kadar yapabilirsem artik o kadar oluyor napim. Acikmaya basladim umarım sacma sapan seyler yememm.
Yarin kiloda eksik görme umidi ile.

Selam kızlar
Dün telefonum şarj olmadı
Eşimde sabah tamir için götürdü yeni telefon almış gelmiş
Bugün yükleme ve güncelleme işleriyle uğraştım.

Dün birde sokak lambasiyla dertlesirken söndü o kadar lamba içinden onun sönmesi beni çok kırdı

Merhaba hanımlar
Ben neler yaptım, yapıyorum, yapacağım?
Evde biriken çocukların çamaşır tepesini sadece katlayayım, ütüleyeyim de kaldırayım dediğim için işim uzadı ama en azından bayağı kolaylaştı çamaşır işi. 5 yaş hala altına kaçırıncaya kadar çişini tuttuğu için, diğeri de 1.sınıfa başladığı için çamaşır işi fazla. Çiş meselesine bir tavsiyesi olan?

Artık mutfağı toplu bırakmak için kendimi daha fazla itiyorum ve de kendime kahve molası vermek için.

1.sınıf bu hafta sonu ödev konusunda beni yordu. Yapmak istemedi. Bende bıraktım. Tercihinin sonucuna kendi katlansın istedim. İttirmeyle nereye kadar? Öğretmenine de mesaj attım, durumu anlattım. Yapmayanların tenefüste yaptığını söyledi. Bakalım hocanın yöntemi etkili olacak mı?
10 kilo vermek istiyorum. Tam sizleri okudum, gaza geldim derken "ikinci gün başlamadan bitti"leri okuyunca ben de bittim. Ne yapsak ki?

Selam kızlar
Bugün okul da toplantı vardı
Okul aile birliği başkanı seçilmiştim bugün imzaları attık
Kızımı alıp market kasap manav işlerini hallettim çok yoruldum börek poğaça alıp eve döndüm
Biraz dinlenip aldıklarım yerleşecek
Evde birkaç dağınıklığı toplarım
Birde çamaşır sepetini kontrol ederim.
Akşama da kolay bir yemek hazırlarım
Ve ajanda mi kontrol ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…