Burdaki arkadaslarim da öyle yapiyor. Hepsi de gayet fit. Ben 5 bucukta kalkiyorum sabah. Günüm cok erken basliyor. Haliyle acikiyorum.Sabah kahvaltisi yok benimde
Öğlen ve akşam yemeği oluyor
Öğlen az akşam normal porsiyon
Ilk zaman çok zorlanmistim şimdi istesemde yiyemiyorum.
Aynen zaman uzun olunca acıkırsın senin uyguladigin yöntem de mantıklı ve güzelBurdaki arkadaslarim da öyle yapiyor. Hepsi de gayet fit. Ben 5 bucukta kalkiyorum sabah. Günüm cok erken basliyor. Haliyle acikiyorum.
ohh mis.benimde ürünlerim azaldı denemek istediklerim vardı fiyatlar uçmuşta uçmuş.uygun fiyatlı dediğim ürünler bile dünya bir para olmuş.poffGünaydınSUHAN
Şarkını dinliyorum
Bugün motivasyonum iyi
Evi topladım yemeğimi yapiyorum
Dün de bakım yaptım birazdan makyajımı yaparim hafiften
Sizler nasılsınız
Aaaa daha yeni basladik suhan. Ne yedin. Ben daha pes etmedim valla devam. Ama gram gram gidiyor kör olasicabenim diyet başlamadan yalan oldu.
Benimki de baslayip yalan oldu klasik.benim diyet başlamadan yalan oldu.
dün yediğimi unuttum ama birazdan öğle arası yoğurtlu makarnayı gömeceğimAaaa daha yeni basladik suhan. Ne yedin. Ben daha pes etmedim valla devam. Ama gram gram gidiyor kör olasica
napsakkiBenimki de baslayip yalan oldu klasik.
bella nasılsınMiacım hayırlı olsun yeni konun
Slm okuldan yeni geldim, hemen bir şeyler atıştırıp filtre kahve demleyeceğimsade kahvemi içtim geldim kimsecikler yok
İyiyim sen nasılsın? Nasıl gidiyor?bella nasılsın
Sağol canım nerelerdeydinMiacım hayırlı olsun yeni konun
Işleri azaltıp geldim bendeSlm okuldan yeni geldim, hemen bir şeyler atıştırıp filtre kahve demleyeceğim