Mia- Cafe

Günaydın SUHAN
Şarkını dinliyorum
Bugün motivasyonum iyi
Evi topladım yemeğimi yapiyorum
Dün de bakım yaptım birazdan makyajımı yaparim hafiften

Sizler nasılsınız

Günaydınlar
Oturma odası ve mutfak süpürüldü.
WC-lavabo yıkandı.
Oturma odasının şeklini değiştirdim. 3lü zigonları salona taşıdım. 3lü ve 2li kanepeyi birleştirdim Yanyana. L gibi oldu balkona açılan cam kapının önü boşaldı. Çocuklara daha fazla alan açıldı iyi oldu.

İnstagramı silmem beni acayip hafifletti. Oğlumla bir sürü etkinlik yaptık. Şu an anasınıfına gitse hiç okula gitmemiş gibi olmayacak bir çok kazanımı kazandırdığımı düşünüyorum. Ama oyun oynama konusunda eksik kaldığımı farkettim. Bir kaç gündür yarım saate saati kuruyorum. Ve o yarım saat sadece oyun oynuyorum. O yarım saat başka hiç bir şey düşünmüyorum, hiç bir şeyin bölmesine izin vermiyorum. Böylece oğlum da ben de daha mutlu hissediyoruz.

Öğlen1-5 arası dersim var. Gidip bir kahve daha içeyim

Günaydın SUHAN
Şarkını dinliyorum
Bugün motivasyonum iyi
Evi topladım yemeğimi yapiyorum
Dün de bakım yaptım birazdan makyajımı yaparim hafiften

Sizler nasılsınız
ohh mis.benimde ürünlerim azaldı denemek istediklerim vardı fiyatlar uçmuşta uçmuş.uygun fiyatlı dediğim ürünler bile dünya bir para olmuş.poff

vay be geyik bölümüne gelince eskiden bu bölümde yaptığımız konuşmalar eğlenmeler geldi aklıma.sayfalar akar giderdi.iki işe baksam döndüğümüde sayfalara yetişemezdim.heyttt be.gideyimde bir iki sayfa eskilerden okuyayım

dün mutfak dolabını bitirdim.bir poşet atılacak çıktı.1 poşette kvye verilecek kavonoz vs çıktı.mutfağımda istediğim seviyeye ulaştım sanırım.şuan atılacak bişey yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…