Mia- Cafe

Kizlar alma dürtüsünu nasil bastirabilirim. Surekli bi ne alsam diye trendyolda geziyorum. Onemli ya da onemsiz genellikle almamaya calisiyorum ama alinca bi rahatlama geliyor manyak miyim neyim.
Birde birikim konusu hem harcama yapip hem de güzel meblaglar biriktirmek istiyorum ama hem harcayıp hem biriktiremiyorum haliyle.
ay bende bu ara çok geziyorum geçenki indirimde eşimin ihtiyaçları vardı onları tamamladık.ama önemsizlere takılmıyorum ihtiyaçlara odaklanıyorum direk.eşimle ortak birikim yapıyoruz öyle olunca ele gelir gözüküyor birikimdeki para

Slm kızlar ben de dün ani bir kararla instayı sildim.
Oğlumla markete gittik, yağmur yağıyor burda. Oğlum bir su birikintisinin içine bastı sırılsıklam oldu ayakkabısı çorabı.. önce kızacak gibi oldum sonra dedim ki krizi fırsata çevir. Marketten çıkınca su birikintisine basma yarışı yaptık 😅 tabi gelir gelmez banyoya..

Ben de yazlık elbiseler, ayakkabı ve terlik istiyorum.
Oğluma da sezon sonu alışverişi yapmam lazım, her şeyi ya küçüldü ya yıprandı.
kotonda indirim vardı üç hafta kadar önce kreşe dönünce rahat bişeyler aldım.mont aldım gelecek yıl için.onalrın bitti gibi .ufaktan ufaktan kendi eksiklerimi tamamlayacağım

kotonda indirim vardı üç hafta kadar önce kreşe dönünce rahat bişeyler aldım.mont aldım gelecek yıl için.onalrın bitti gibi .ufaktan ufaktan kendi eksiklerimi tamamlayacağım
Hadi ya çıkmayınca haberim olmadı. Geçen sene ordan bir alana bir bedava kampanyasıyla bir sürü şey almıştım, neyse bakayım bi yine sağol

Var cok degisik. 3 tabak yemek. Ne istersen yiyorsun. Sabah kücük, öglen tatli tabagi, aksam yemek tabagi boyutunda. Bu kadar. Baska birsey yemiyorsun.
Ilk defa duydum böyle bi diyet. Her sey serbest mi. Neler yiyorsun bununla kilo verdin mi. Peki. Ben sanirim sabah ve oglen yiyip aksam yemicem bu ara öyle gidiyorum.

Ilk defa duydum böyle bi diyet. Her sey serbest mi. Neler yiyorsun bununla kilo verdin mi. Peki. Ben sanirim sabah ve oglen yiyip aksam yemicem bu ara öyle gidiyorum.
Yeni basladim. Arkadasimin diyetisyeni demis bunu. Ama arkadasim da ben de kisitlamaya gelemiyoruz, bu tabaklara istedigini koyabiliyorsun ama islenmis paket ürün olmasin yeter ki.
Aksam yememek en iyisi. Öyle 7 kilo vermistim. Ama simdi yapamiyorum 2 ögün, cok yoruluyorum aksam da yiyesim geliyor. Erkenden yiyorum ama.

Yeni basladim. Arkadasimin diyetisyeni demis bunu. Ama arkadasim da ben de kisitlamaya gelemiyoruz, bu tabaklara istedigini koyabiliyorsun ama islenmis paket ürün olmasin yeter ki.
Aksam yememek en iyisi. Öyle 7 kilo vermistim. Ama simdi yapamiyorum 2 ögün, cok yoruluyorum aksam da yiyesim geliyor. Erkenden yiyorum ama.
Aynen bende öyle 5 kilo vermistim aksam yemeyerek ama zorlayici cidden. Kuvvetli irade gerekiyor. Insallah bu sefer zayiflariz🤗🤦‍♀️

Slm kızlar ben de dün ani bir kararla instayı sildim.
Oğlumla markete gittik, yağmur yağıyor burda. Oğlum bir su birikintisinin içine bastı sırılsıklam oldu ayakkabısı çorabı.. önce kızacak gibi oldum sonra dedim ki krizi fırsata çevir. Marketten çıkınca su birikintisine basma yarışı yaptık 😅 tabi gelir gelmez banyoya..
Ne güzel çocukluk yaşıyor 😊

X