ben beceremiyorum öyle şeyleri. sabah yüzümü yıkarsam sabun ve soğuk suyla öpüp başıma koyuyorum.30 lu yaşların kadınları olarak 2. Can alıcı Sorumu soruyorum cilt bakımına başladiniz mı
Ooo süper inşallah yakın zamanda gelir.hemen garip bir konuya giriş yapayım mı?
Karatay'a randevu için adımı yazdırdım. Ne zamana sıra gelir bilmiyorum ama iptaller olursa arayacaklar beni.
Metabolik sorunlarım var gibi. buradaki doktorlar ilaçtan başka yol bilmiyorlar. Gidince sonuçları sizinle de paylaşırım.
Evet serum kullanıyorum mutlaka30 lu yaşların kadınları olarak 2. Can alıcı Sorumu soruyorum cilt bakımına başladiniz mı
Sağol canım senide buralarda görmek isterim
Tabiki de wendy şekersiz latte geliyorBurası ne güzel olmuş, anne vaktinde bende bi şekersiz keyif lattesi alabilir miyim?
Serum ben de başlamak istiyorum var mi tavsiyen? Memnun olduğun?Evet serum kullanıyorum mutlaka
Yüz yıkama jeli akşam
Bazen detaya giriyorum maske vs
Sağol canım senide buralarda görmek isterim
Kullandığının fiyatı 3 katına çıkınca devamını alamam sanırımSerum ben de başlamak istiyorum var mi tavsiyen? Memnun olduğun?
Ürün ismi yasaksa özelden bekliyorum ismini çok ihtiyacım varKullandığının fiyatı 3 katına çıkınca devamını alamam sanırım
Hyronikasit içerikli ürün tavsiye ederim
Vichy mineral 89Ürün ismi yasaksa özelden bekliyorum ismini çok ihtiyacım var
Hemen google amcaya soruyorum bir bakayım .Vichy mineral 89
Buna çocuklar mi sebep korona miİnsanları çok sicakkanlidir . Beklerim bir gün gel gezdirim desem yalan olur ben gezemiyorum ki
Bir 5 yil sonra tekrar bu konuyu gündeme getirelim
Ooo hoşgeldinBöyle topige can kurban
Okuldayım yetişemiyorum muhabbetlere