Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ikisideBuna çocuklar mi sebep korona mi
Teşekkürler elecdamMia- hayırlı olsun yeni konun
Sağol canımmrhaba mia :)
hayırlı olsun yeni konun
Almanyada serumlar cok pahali degil hyronikasitli kullaniyorum ben. Orda fiyatlar nasil? Bir arkadasima hediye gotureyim cok pahaliysa orda.Kullandığının fiyatı 3 katına çıkınca devamını alamam sanırım
Hyronikasit içerikli ürün tavsiye ederim
HosbuldumOoo hoşgeldin
200 - 300 tl arası normal boy daha pahalıları da varAlmanyada serumlar cok pahali degil hyronikasitli kullaniyorum ben. Orda fiyatlar nasil? Bir arkadasima hediye gotureyim cok pahaliysa orda.
Hayırlı olsun yeni topigin Mia Film önerisi vereyim. Tom Hanks seversen Casuslar Köprüsü nü tavsiye ederim esimde cok beğenmişti. Gerçek bir hikaye diye hatırlıyorum .Işler bugünlük bittiğine gore dairenin yeni bölümüne bakayım
Önerdiğiniz dizi film video var mı?
Geçen elecdaya da önerdim robin Williams’ın Awakenings adında eski bir filmi var ama orijinal bir konusu var ve sanırım gerçek bir hikaye tavsiye ederimIşler bugünlük bittiğine gore dairenin yeni bölümüne bakayım
Önerdiğiniz dizi film video var mı?
TeşekkürlerHayırlı olsun yeni topigin Mia Film önerisi vereyim. Tom Hanks seversen Casuslar Köprüsü nü tavsiye ederim esimde cok beğenmişti. Gerçek bir hikaye diye hatırlıyorum .
Ya pazar gezmek çok güzel de uzun süre ilk defa çıkıyorsan insan kendini tuhaf hissediyorGelebildim sonunda.. bugün bir çılgınlık yaptım ve okul sonrası PazaRa uğradım
1 yıldır pazar işini eşim hallediyordu atraksiyon oldu bana
Aynı durumdayım fiyatları bilmiyorum çoğu şeyin 1 yıldır genelde o hallediyor ama pazar baya pahalı geldi bana. Evet tuhaf hissettim özelikle paraya dokunup elimi silmeden oraya buraya dokunmak falan tuhaf geldiYa pazar gezmek çok güzel de uzun süre ilk defa çıkıyorsan insan kendini tuhaf hissediyor
Önceden fiyatları da bilmezdim eşim dalga geçerdi şimdi mesela ekmek almıyorum eşim alır Fiyatı bilmem sorsam yok artik der
Tamam ben iki adet alayim arkadasima hediye o zaman200 - 300 tl arası normal boy daha pahalıları da var
Aldığım da Fiyatı fena değildi indirimli uygun almıştım
Artık minik boy alırım normal krem sivilce yapıyor.
Karma cildim var.
Keşke böyle arkadaşım olsaTamam ben iki adet alayim arkadasima hediye o zaman
Aynen yazın gezmesi daha güzel deAynı durumdayım fiyatları bilmiyorum çoğu şeyin 1 yıldır genelde o hallediyor ama pazar baya pahalı geldi bana. Evet tuhaf hissettim özelikle paraya dokunup elimi silmeden oraya buraya dokunmak falan tuhaf geldi