Mia- Cafe

Kullandığının fiyatı 3 katına çıkınca devamını alamam sanırım
Hyronikasit içerikli ürün tavsiye ederim
Almanyada serumlar cok pahali degil hyronikasitli kullaniyorum ben. Orda fiyatlar nasil? Bir arkadasima hediye gotureyim cok pahaliysa orda.

Almanyada serumlar cok pahali degil hyronikasitli kullaniyorum ben. Orda fiyatlar nasil? Bir arkadasima hediye gotureyim cok pahaliysa orda.
200 - 300 tl arası normal boy daha pahalıları da var
Aldığım da Fiyatı fena değildi indirimli uygun almıştım
Artık minik boy alırım normal krem sivilce yapıyor.
Karma cildim var.

Işler bugünlük bittiğine gore dairenin yeni bölümüne bakayım

Önerdiğiniz dizi film video var mı?
Hayırlı olsun yeni topigin Mia Film önerisi vereyim. Tom Hanks seversen Casuslar Köprüsü nü tavsiye ederim esimde cok beğenmişti. Gerçek bir hikaye diye hatırlıyorum .

Gelebildim sonunda.. bugün bir çılgınlık yaptım ve okul sonrası PazaRa uğradım
1 yıldır pazar işini eşim hallediyordu atraksiyon oldu bana

Işler bugünlük bittiğine gore dairenin yeni bölümüne bakayım

Önerdiğiniz dizi film video var mı?
Geçen elecdaya da önerdim robin Williams’ın Awakenings adında eski bir filmi var ama orijinal bir konusu var ve sanırım gerçek bir hikaye tavsiye ederim

Gelebildim sonunda.. bugün bir çılgınlık yaptım ve okul sonrası PazaRa uğradım
1 yıldır pazar işini eşim hallediyordu atraksiyon oldu bana
Ya pazar gezmek çok güzel de uzun süre ilk defa çıkıyorsan insan kendini tuhaf hissediyor
Önceden fiyatları da bilmezdim eşim dalga geçerdi şimdi mesela ekmek almıyorum eşim alır Fiyatı bilmem sorsam yok artik der

Aynı durumdayım fiyatları bilmiyorum çoğu şeyin 1 yıldır genelde o hallediyor ama pazar baya pahalı geldi bana. Evet tuhaf hissettim özelikle paraya dokunup elimi silmeden oraya buraya dokunmak falan tuhaf geldi

Aynı durumdayım fiyatları bilmiyorum çoğu şeyin 1 yıldır genelde o hallediyor ama pazar baya pahalı geldi bana. Evet tuhaf hissettim özelikle paraya dokunup elimi silmeden oraya buraya dokunmak falan tuhaf geldi
Aynen yazın gezmesi daha güzel de
Fiyatlar çok pahalı burda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…