- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
Aynen lapa lapa yağdı bugünde hava güneşli ama soğuk ne giyecegimi şaşırdımNeee kar mı yağıyorrrOcak görünümlü Nisan mübarek
Çok yorucu geçmişYorucu bir günden selamlar,
Sabah 6.10 da uyandık. 8.30 da kahvaltı kahvaltı yaptık. Yatakları topladım. Mutfağı topladım. Saat 10.30da çocuklarla evden çıktım. Onları babaannelerine bırakıp okula geçtim. 2 dersim vardı. 12.30 da büyük oğlumu alıp eve geçtim. Onun kursu vardı babası bıraktı. Ben de evi süpürdüm, sildim. Küçük WC yi lavaboyu yıkadım. Banyodaki WC lavaboyu yıkadım. Yerini sildim. Banyo paspaslarını yıkadım astım. Yemek yaptım. Sonra tekrar okula gittim. Kursum vardı. Çıkışta çocukları ve eşimi kayınvalidemden aldım almadan önce bir kahvesini içmeyi ihmal etmedimeve geldik çocukları yıkadım, kendim yıkandım. Yemeği koydum yedik. Mutfağı topladım ve kapanış
Oğlum oyun bekliyor, midem çay bekliyor, gözlerim uyku bekliyor...
Baya hızlısın ya ne güzel evden gidiyor fazlalıklar1 tv ünitemi sattım.
aslında uzun süredir bekliyordu.Baya hızlısın ya ne güzel evden gidiyor fazlalıklar
ilk maddeye sadık kalmak dışında bi şey yapamıyorumBunu hergun uyguluyorum aynasını musluğunu hergun silerim
- Akşam mutfağı tamamen temiz bırakmak
- Her akşam evi olabildiğince toplamak 10-20 dk
- Her sabah wc ve lavabo temizleme
5 dk iş bitiyor hemde genel temizlik zamanı isim daha cabuk bitiyor
Çalışınca hayat bu yönüyle daha zorilk maddeye sadık kalmak dışında bi şey yapamıyorum
Bunu hergun uyguluyorum aynasını musluğunu hergun silerim
- Akşam mutfağı tamamen temiz bırakmak
- Her akşam evi olabildiğince toplamak 10-20 dk
- Her sabah wc ve lavabo temizleme
5 dk iş bitiyor hemde genel temizlik zamanı isim daha cabuk bitiyor
3. Kuralı çalışırken lavaboyu kullandığım zaman uyguluyordumilk 2 seçeneği alışkanlık yaptığım için rahatım, yardımcı abla olmadığı zamanlarda 3.seçeneği asla düzenli yapamadım,
bilmiyorum evde olsaydım düzenli yapabilir miydim ?
bu arada stil danışmanı konusunu biraz açsan
kesinlikle programlı olmak işimi kolaylaştırır ve beni mutlu eder ama olmuyor işte. bu ölü toprağı kalkmıyor üstümden.Çalışınca hayat bu yönüyle daha zor
Işten eve gelince çamaşır dağınıklık ve yemek işlerinde mekik dokuyordum
Hafta sonu temizlikle geçince hiç zaman kalmazdı
Evet şöyle düşünkesinlikle programlı olmak işimi kolaylaştırır ve beni mutlu eder ama olmuyor işte. bu ölü toprağı kalkmıyor üstümden.
İlginçmiş. Mümkünse bana da gönderir misin sitenin ismini3. Kuralı çalışırken lavaboyu kullandığım zaman uyguluyordum
Lavabonun dolabında temizleyici ve kurulama bezim çöp posetim olur her zaman
Aynı şekilde wcnin olduğu yerde de hep bir temizleyici sprey vardır
Evde bütün deterjanlar oldukları yere ait o yüzden pratik oluyor...
Bir tane site var adını özelden yazarım
Uye olduğunda vücut tipini ne sevdiğini bütün bilgileri dolduruyorsun bir sürü fotoğraf oluyor kendine yakın oldugun tarzı seçiyorsun
Stil danışmanı bilgilere göre fikir oluşturuyor.
Sonra kargo gönderiyorlar seçtiğin tarihte
Evde deneyip sevdiklerini satın alıyorsun begenmedigin olursa iade ediyorsun
Tüm konsept gönderiyorlar takı kıyafet
Birde bütçeni kendin ayartıyorsun mesela pantolon 100 tl max fiyat olsun takı max 50 tl olsun gibi
Daha denemedim önümüzdeki ay alırım
Alış-veriş yapmaya yapmaya ne nasıl giyilir unuttumbiraz tarz olayım dedim.
GönderdimBen sobanın kalkmasını bekliyorum biraz. Mümkün mertebe mutfağı temiz
İlginçmiş. Mümkünse bana da gönderir misin sitenin ismini