- 12 Ocak 2019
- 2.837
- 6.386
Anlayana kadar devrelerimi yaktın.Eki Görüntüle 2827702
Dün birde banyonun planını çizdim
Tam istediğim secenekleri bulamasamda aşağı yukarı böyle olacak dusakabin kapısı eklenecek
Pro üyelik istedi ekleyemedim
Kus bakışıAnlayana kadar devrelerimi yaktın.
Bugün esimde diyo ki hamam taşı mi o dedim evet konsept hamam olacakAnlayana kadar devrelerimi yaktın.
Al benden de o kadar..kesinlikle programlı olmak işimi kolaylaştırır ve beni mutlu eder ama olmuyor işte. bu ölü toprağı kalkmıyor üstümden.
Anlayana kadar devrelerimi yaktın.
Gönlüne göre,içine sinen huzurlu bir banyon olsun. Bir de o mutfaktaki fayansların tam olsun.Eki Görüntüle 2828195 Eki Görüntüle 2828196
Tabi eşyalar değişik modelde olacak ama planı ve yerleşimi bu şekilde
Dusakabin ve çamaşır bölümüne kapı eklenecek
2 d çekimi olduğu için renklerde soluk çıktı
Sagol canım huzur ve içime sinmesi ustalara bağlı artıkGönlüne göre,içine sinen huzurlu bir banyon olsun. Bir de o mutfaktaki fayansların tam olsun.Ters evler varya, turistik, onu hatırlattı.
Evet ya mutfağı bu yıl tamamlayacağız
Eki Görüntüle 2828195 Eki Görüntüle 2828196
Tabi eşyalar değişik modelde olacak ama planı ve yerleşimi bu şekilde
Dusakabin ve çamaşır bölümüne kapı eklenecek
2 d çekimi olduğu için renklerde soluk çıktı
Room plannermis bunu hangi programda yaptın ?
Ooo kolay gelsinEveeet, o eski CK geldi hanımlar. (öyle olmasını umuyorum)
Mutfak için Çarşamba günü start veriyorum.
Dolap temizliği
Beyaz eşyaların temizliği
Fırın temizliği
Cam temizliği
Perde temizliği
Avize temizliği
Kapı - Priz temizliği
Petek temizliği
Tabak-Çanak Yıkama
Düzenleme - Azaltma
şeklinde bir plan var kafamda.
Katılan olursa beklerim.
Evet havaların ısınmasını beklesen daha rahat olur temizlikBen temizliğe başlama konusunda kararsızım. Sobayı kaldırdıktan sonra genel temizlik yapmak istiyorum ama havalar çok değişken.Ramazanda da uğraşmak istemiyorum. Bakalım.
Bunun haricinde evi daha derli toplu tutmaya çalışıyorum. Şimdilik yeterli gibi. Zaten yazlıkları serince temizlik de, ev düzeni de kolaylaşır inşaallah.
Canlı dersler başladı başlayalı 3 çocuğun canlı ders düzenini sağlamak mesele oldu. Sonuçta 3 pc, 3 tablet vs olmuyor bizde. 1.sınıf oğlum da ödev yapmak istemiyor. Babası ilgileniyor akşam ama benimle yapsa daha verimli olacak gibi. Bu ara hangi çocuktan haber alırsam bir bıkkınlık var derslerden.
Aklıma gelmişken söyleyeyim. Çocuklara sinema&animasyon izletirken çocuklasinema.com sitesinden faydalanıyorum. Film hangi yaşa uygun, özellikleri ne,şiddet,cinsellik içeriyor mu gibi bilgiler buluyorum. Sizin de önereceğiniz site vs varsa memnun olurum. Geçenlerde birinin önerdiği bilim kurgu tarzı filmi izlemiştik çocuklarla. Oğlum bir sahnede olumsuz etkilendi.
Süper o zamanSelam kızlar
Ben de kendime genel bir temizlik planı yapıp bugün başlamış bulunuyorum
CKbeautyandsheer Çarşamba günü seninle mutfak temizliğine varım diyorum
Eveeet, o eski CK geldi hanımlar. (öyle olmasını umuyorum)
Mutfak için Çarşamba günü start veriyorum.
Dolap temizliği
Beyaz eşyaların temizliği
Fırın temizliği
Cam temizliği
Perde temizliği
Avize temizliği
Kapı - Priz temizliği
Petek temizliği
Tabak-Çanak Yıkama
Düzenleme - Azaltma
şeklinde bir plan var kafamda.
Katılan olursa beklerim.