Teşekkür ederim çok güzel güle güle kullanYumurta ben de çok severim aslında sevmediğim pek bir şey yok
iyi yiyiciyiz maşallah bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim çok güzel güle güle kullanYumurta ben de çok severim aslında sevmediğim pek bir şey yok
Bu dizi hiç sarmadıThe BACIM on Instagram: "Diyetisyenimle aramda geçen ufak bi konuşma"
35K likes, 315 comments - thebacim on April 9, 2021: "Diyetisyenimle aramda geçen ufak bi konuşma".www.instagram.com
Mikan
Diziyi izlemedim de bu sahneyi gördüm İnstagramda bana da lazım böyle biriBu dizi hiç sarmadı
Keşke biZde de suçlu yediğimiz elma olsaDiziyi izlemedim de bu sahneyi gördüm İnstagramda bana da lazım böyle biri
Anka sayende diziyi izleyeceğim aklıma geldi açtım izledim çok beğendikThe BACIM on Instagram: "Diyetisyenimle aramda geçen ufak bi konuşma"
35K likes, 315 comments - thebacim on April 9, 2021: "Diyetisyenimle aramda geçen ufak bi konuşma".www.instagram.com
Mikan
Ooo eline sağlıkGünaydın, işte bana kahvaltıyı sevdiren tabak sadece bu tabak yanına da sac ekmeği olsun başka bir şey aramam
Toparlamaya başlamışsın kolay gelsin.Selam kızlar,
-dün işten gelince tavuk haşladım.
-o haşlanırken buzdolabı raflarını yıkadım yerleştirdim.
-baharatlarımı buzdolabına koyuyorum. onları yerleştirdim. bir sürü çöp çıktı baharat paketlerinden.
-hızlıdan bi yemek hazırladım. yedik, mutfak toplama çay vs derken, uyuyakalmışım.
-bu sabah geç kalktık. kahvaltı ettik. mutfağı eşim topladı.
-ben derse girdim.
-1 makine çamaşır yıkadım, kuruttum.
-satın alınmak istenen dolabı boşalttım. evin ortasına çıkardım. ptesi geleceklermiş.
-yatak odasında yorganları silkeleyip balkona koymuştum havalansınlar diye. onları içeri alıp yatağı topladım.
çiçeklere girişeceğim birazdan.
Yine bir sürü iş yapmışsıngünaydın hanımlar,
çiçekler yine kaldı.
onun yerine yemek yaptım.
tatlı yaptım.
pazar günü
çamaşırları yıkadım kuruttum katladım. Sepeti boşalttım
balkona yeni aldığım takımı sildim, (bi türlü oturmak nasip olamadı ama temizliğini yapıyoruz ). balkonu yıkadım.
Evi komple süpürdüm.
sepet ördüm bi kaç tane.
gece mutfağı toparladım. yattım.
yavaş yavaş yapmam lazım yoksa bitecek gibi değil.Yine bir sürü iş yapmışsın
Bazı ciceklerin saksıları değişecek bende havalar ısınsın diye bekliyorum balkonda yaparım
Birde bahçe hayalim vardı kaldı soğuklardan işlerden fırsat bulamadım saksıya ekerim artık
Aynen yapılır yavaş yavaş :)yavaş yavaş yapmam lazım yoksa bitecek gibi değil.
ben de hava ısınsın diye bekliyorum, çarşamba evdeyim ama yağmur gösteriyor, yine kalacak sanki benim saksı işim :)
Neee kar mı yağıyorrr Ocak görünümlü Nisan mübarekEki Görüntüle 2822954
Selam kızlar bugün sakin bir gündü
Bol bol dinlendim
Müzik açtım dışarıda kar yağıyor çayım var mis gibi daha ne olsun
Canım dolu dolu geçmiş günün ne güzel. Tabi yorulmuşsundur.Yorucu bir günden selamlar,
Sabah 6.10 da uyandık. 8.30 da kahvaltı kahvaltı yaptık. Yatakları topladım. Mutfağı topladım. Saat 10.30da çocuklarla evden çıktım. Onları babaannelerine bırakıp okula geçtim. 2 dersim vardı. 12.30 da büyük oğlumu alıp eve geçtim. Onun kursu vardı babası bıraktı. Ben de evi süpürdüm, sildim. Küçük WC yi lavaboyu yıkadım. Banyodaki WC lavaboyu yıkadım. Yerini sildim. Banyo paspaslarını yıkadım astım. Yemek yaptım. Sonra tekrar okula gittim. Kursum vardı. Çıkışta çocukları ve eşimi kayınvalidemden aldım almadan önce bir kahvesini içmeyi ihmal etmedim eve geldik çocukları yıkadım, kendim yıkandım. Yemeği koydum yedik. Mutfağı topladım ve kapanış
Oğlum oyun bekliyor, midem çay bekliyor, gözlerim uyku bekliyor...
Yorgunluktan saat 10 da uyumuşumCanım dolu dolu geçmiş günün ne güzel. Tabi yorulmuşsundur.