Sevgilinin eve gece gelmesi

İyi akşamlar, sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. O şuan tatilde ailesinin yanında . Bende tatildeyim, aile evindeyim. Yaşlarımız 21 ve 24.
Ben dışarı çıkacağım zaman öğlen çıkıyorum, 2 gibi. O ise akşam 7 gibi çıkıp gece 1,30 gibi dönüyor.
Bir kere arabayı vurdu o günden beri onun eve dönmesini beklerm uyuyamam diğer türlü. Sabah da erken kaldırılırım ,babam çok disiplinli fazla uyutmaz. Uykumu günlerdir alamıyorum.
Dışarıda arkadaşlarıyla 11 e kadae kafelerde oturuyor sonra da internet kafeye gidiyorlar oyun oynuyorlar. Ama artık sinirleniyorum. Siz olsanız naparsınız?
Sorun gezip tozması değil tabikii de , saatleri. Her gün onu bekliyorum . Çıkmadığı gün yok
Niye bekliyorsun ? Annesi değilsin ki.

12-1 geç bir saat değil ki o yaşlarda her gün arkadaşlarımızla o saatlere kadar otururduk hiç de sorun olmazdı. Hatta paramız yoksa birimizin evinde buluşup otururduk bence biraz fazla tepki gösteriyorsunuz. 12-1 de uyuyup sabah sabah 8-9 da gayet uyanabilirsiniz tabi babanız 6-7 de uyandırıyorsa bilemeyeceğim. Bu yaşlar herkes için gezip tozma biraz eğlenme yaşları. Siz de biraz hayatınızın tadını çıkarın

İyi akşamlar, sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. O şuan tatilde ailesinin yanında . Bende tatildeyim, aile evindeyim. Yaşlarımız 21 ve 24.
Ben dışarı çıkacağım zaman öğlen çıkıyorum, 2 gibi. O ise akşam 7 gibi çıkıp gece 1,30 gibi dönüyor.
Bir kere arabayı vurdu o günden beri onun eve dönmesini beklerm uyuyamam diğer türlü. Sabah da erken kaldırılırım ,babam çok disiplinli fazla uyutmaz. Uykumu günlerdir alamıyorum.
Dışarıda arkadaşlarıyla 11 e kadae kafelerde oturuyor sonra da internet kafeye gidiyorlar oyun oynuyorlar. Ama artık sinirleniyorum. Siz olsanız naparsınız?
Sorun gezip tozması değil tabikii de , saatleri. Her gün onu bekliyorum . Çıkmadığı gün yok
Kocam gece 1de geldiğinde aaa sıkıldın mı erken döndün diyorum. Saat sınırlaması sevgililikte saçmalık ben aynı evde adamın saatini takip etmiyorum. Yeri geliyo bende çıkıyorum gece 2-3ten aşağı dönmüyorum yeri geliyo o arkadaşlarıyla çıkcam diyip sabaha karşı geliyor. Ara sıra olur bu tarz şeyler

yaptıkları normal tabii de saatleri beni geriyor artık
Onun saatlerinde sorun yok, tatilde üstelik. Herkes babanız gibi disiplin adı altında kendi kurallarını empoze eden insanlar gibi yaşamaz. Bence siz de tatilde olduğunuzu ve kuralsız şekilde biraz dinlenip gevşemek istediğinizi söyleyin babanıza.

Sizinle gündüz ilgileniyor arıyor soruyor sohbet ediyorsa akşamlari da bizahmet kendine vakit ayırsın adam.Siz her gün çıkmıyorsunuz diye o da çıkmayacak diye bir şey yok ki .Herkesin sosyallik anlayışı farklıdır.

Hem başka şehirdeymiş normalde, arkadaşları ile şu an doya doya zaman geçirmek istiyor olabilir.Geldiği saatte geç değil .Sabahlara kadar her gün gelmiyorsa o zaman bit yeniği ararsınız .Kaldı ki sevgilisiniz siz evli olsanız zaten bu kadar çıkamaz.

O zaman izin vermezsiniz :dondurma:Evli adamın her Allahın günü dışarıda işi yok yani kimse kabul etmez bu kadarını ama siz uzak mesafedesiniz bir de.

Aynı şehirde olsanız ve sizden çok arkadaşları ile görüşüyorsa o zaman haklısınız derdim.Tatilse en çok sizinle vakit geçirmek istemesi lazım ikinizin de normalde meşguliyeti varmış zaten.Ben olsam kafayı koyar uyurdum kimse için saatlerce bekleyemem valla anası danası beklesin hhsahhaha

rahat bırak çocuğu yahu
daha 20li yaşlarında nedir bu baskı bu kontrol çabası
ailesinden görmediği baskıyı senden görüyor
çocuk tatilde, memleketinde, sadece tatil zamanları görüşebildiği arkadaşlarıyla vakit geçiriyor
yaşı daha 24.
evde anne yok, erkenden uyuyan bi baba var. ne yapacak evde akşam 10da mesela?
hiç evham yapıyorum aklım kalıyor falan deme. gece başına gelebilecek talihsizlikler insanın başına gündüz de gelebilir
arabayı gündüz de vurabilir hatta daha fenası da olabilir
evham falan değil seninki kıskançlık ve hazımsızlık bile olabilir. bunların hepsi insanlar için.
sen evinde kısıtlısın, baban erkenden uyandırıyor ve gece geç saatlerde dışarıda olmana izin verilmiyor ailen tarafından belli ki
ama erkek arkadaşında böyle bir durum yok
o dışarıda eğlenirken sen evde oturuyorsun. senin isyanın buna aslında. fakat bunu erkek arkadaşına aktarıyorsun
transferans gibi bişey aslında bu yaptığın, psikolojiden anlayan arkadaşlar varsa anlar demek istediğimi
tülay kök transferans videosunu izle, anlarsın ne demek istediğimi
halbuki yapman gereken şey daha 21 yaşında bunları kafaya takmaman. sen uykun geldiğinde yat, koca genç adamda da aklın kalmasın
adamın başına gelecek olan şeyi engelleyemeyeceğine göre evham yapmana da gerek yok.
izle bence bu dediğim videoyu.

Zamanında yat uyu beybi. Eve girmeden haber almadan uyumamayı adet edinince iyice ebeveyn gibi bi konuma geliyosun. Eve döndüğünde yazsın sen de uykunun arasında ya da sabah gör ve keyfine bak. Nerde kimlerle olduğunu bildiğin sürece saat kaçta döndüğünün ne önemi var ki? Çok takılma böyle şeylere. Aile evinden uzaklaştığında ya da sadece canın istediği için uzayan eğlencelerinde sen de sana karışılsın istemeyeceksin eminim. He tüm bunların içinde en ufak güvensizliğin varsa da güvenmediğin insanla devam etmeyeceksin tabiki.

yaptıkları normal tabii de saatleri beni geriyor artık
Koskoca adam, küçük çocuk değil. Eğer gece dışarda gezmesini istemiyorsan , söylersin kendisine ama olumlu sonuç alacağını düşünmüyorum.

Yasiniz kac bilmiyorum ancak 23-24 ustu ise yorumum soyledir : bir koyun alir onu guderim. Daha sevgiliyken zivanada durmayan adamdan ne koca olur ne bisey. Milletin evladini mi güdecem birde??

Gelisimini tamamlamamis insanlari hayatiniza almayin.

Aksamin 9 dami gelecekti o yasta genc bir adam. Cidden coknsacma olmus, beklemek falan nedir. Birsey demiyormu karisinca
Git yat keyfine bak.

Banane ben sizin yaşınızda milletin oğlunu annesi gibi takip etmem zaten çok erken ciddiyet için erken başlayan erken bıkıyor.Herkes hayatını yaşamalı eğitim iş güç .Bu yaşta erkek bağlasan durmaz ilerde evlenirseniz daha çok kapılarda pencerelerde beklersiniz siz onu şimdiden alıştırma işte sizede boyle devam edin

Banane derken o sevgiliye banane diyorum isim yok uykumu feda edeyim siz tecrübe konuşuyor burada zamanla anlarsınız beni sert yazıyorum ama gelirsiniz lafima er yada geç

babaniz sizi erken uyandiriyor uykunuzu alamiyorsunuz diye sevgiliniz niye eve erken gelsin ya?
oh en iyisini yapiyor. genclik dedigin, universite yillari falan bir daha geri gelmez.ne güzel ailesinin, dostlarinin yaninda gezip oynayip egleniyor.
ben üniversitedeyken sevgilim varsa da yoksa da fink fink o sehir benim bu şehir benim gezerdim. es dost gec saatlere kadar takilirdik sonra zaten kucuk sehir kalabalik halde herkes herkesi eve bırakırdı:) cok guzel günlerdi. hiçbir "sevgilinin" benim bu guzel genclik gunlerimi tribiyle bozmasina izin vermedim.
bazi arkadaslarim da kadin olsun erkek olsun. sevgili prensipleri yüzünden cemaat evi gibi takilirlardi. ne kizli erkekli bizimle cekirdek citlemeye giderlerdi ne sehir disinda konferans bahanesiyle cikabilirlerdi. ne sehir gezmelerine giderlerdi ne erasmus ne bisey.
sonuc?
yarisindan cogu ayrildi mal gibi kaldilar ortada. geride hayatin en güzel dönemlerini birkac sene sonra onlar için "hic kimse" olacak birisinin naziyla bombos gecirdiler. zaten sonrasi is guc, sorumluluk...

Kocam değilse ve uzun yoldan falan geç gelmiyorsa hayatta birini o saate kadar bekleyip uykumdan olamam 😂
daha kafayı o kadar sıyırmadım şükür🥳

Back
X