Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen hergün,bazen iki üç günde bir çıkarHee gün mü 12,1 gibi geliyor
Sen sadece kıskanıyorsunSadece anneler mi evham yapar? ben de insan olarak evham yapıyorum. Çünkü değer veriyorum ve aklım kalıyor.
Niye bekliyorsun ? Annesi değilsin ki.İyi akşamlar, sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. O şuan tatilde ailesinin yanında . Bende tatildeyim, aile evindeyim. Yaşlarımız 21 ve 24.
Ben dışarı çıkacağım zaman öğlen çıkıyorum, 2 gibi. O ise akşam 7 gibi çıkıp gece 1,30 gibi dönüyor.
Bir kere arabayı vurdu o günden beri onun eve dönmesini beklerm uyuyamam diğer türlü. Sabah da erken kaldırılırım ,babam çok disiplinli fazla uyutmaz. Uykumu günlerdir alamıyorum.
Dışarıda arkadaşlarıyla 11 e kadae kafelerde oturuyor sonra da internet kafeye gidiyorlar oyun oynuyorlar. Ama artık sinirleniyorum. Siz olsanız naparsınız?
Sorun gezip tozması değil tabikii de , saatleri. Her gün onu bekliyorum . Çıkmadığı gün yok
Kocam gece 1de geldiğinde aaa sıkıldın mı erken döndün diyorum. Saat sınırlaması sevgililikte saçmalık ben aynı evde adamın saatini takip etmiyorum. Yeri geliyo bende çıkıyorum gece 2-3ten aşağı dönmüyorum yeri geliyo o arkadaşlarıyla çıkcam diyip sabaha karşı geliyor. Ara sıra olur bu tarz şeylerİyi akşamlar, sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. O şuan tatilde ailesinin yanında . Bende tatildeyim, aile evindeyim. Yaşlarımız 21 ve 24.
Ben dışarı çıkacağım zaman öğlen çıkıyorum, 2 gibi. O ise akşam 7 gibi çıkıp gece 1,30 gibi dönüyor.
Bir kere arabayı vurdu o günden beri onun eve dönmesini beklerm uyuyamam diğer türlü. Sabah da erken kaldırılırım ,babam çok disiplinli fazla uyutmaz. Uykumu günlerdir alamıyorum.
Dışarıda arkadaşlarıyla 11 e kadae kafelerde oturuyor sonra da internet kafeye gidiyorlar oyun oynuyorlar. Ama artık sinirleniyorum. Siz olsanız naparsınız?
Sorun gezip tozması değil tabikii de , saatleri. Her gün onu bekliyorum . Çıkmadığı gün yok
Onun saatlerinde sorun yok, tatilde üstelik. Herkes babanız gibi disiplin adı altında kendi kurallarını empoze eden insanlar gibi yaşamaz. Bence siz de tatilde olduğunuzu ve kuralsız şekilde biraz dinlenip gevşemek istediğinizi söyleyin babanıza.yaptıkları normal tabii de saatleri beni geriyor artık
24 yaşında gençliğinin en güzel zamanlarında uzaktan ilişki yapması kendini kapatması daha anormalHer gün böyle olması da mı normal
Zamanında yat uyu beybi. Eve girmeden haber almadan uyumamayı adet edinince iyice ebeveyn gibi bi konuma geliyosun. Eve döndüğünde yazsın sen de uykunun arasında ya da sabah gör ve keyfine bak. Nerde kimlerle olduğunu bildiğin sürece saat kaçta döndüğünün ne önemi var ki? Çok takılma böyle şeylere. Aile evinden uzaklaştığında ya da sadece canın istediği için uzayan eğlencelerinde sen de sana karışılsın istemeyeceksin eminim. He tüm bunların içinde en ufak güvensizliğin varsa da güvenmediğin insanla devam etmeyeceksin tabiki.İyi akşamlar, sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. O şuan tatilde ailesinin yanında . Bende tatildeyim, aile evindeyim. Yaşlarımız 21 ve 24.
Koskoca adam, küçük çocuk değil. Eğer gece dışarda gezmesini istemiyorsan , söylersin kendisine ama olumlu sonuç alacağını düşünmüyorum.yaptıkları normal tabii de saatleri beni geriyor artık