Cafelerde sürtmüşssün

Bugün eşimle sohbet esnasında nargile konusu açıldı .Bende daha önce cafede içtiğimi belki balkon için alabileceğimi söyledim .Ben hiç içmedim senin gibi cafelerde sürtmedim dedi.O an belli etmedim işe gitti.Sinirliyim abartıyor muyum ? Saygısızlık yaptı nasıl tepki vermeliyim
Anında ağzına etmen gerekirken susmuşsun, böyle eş olmaz olsun , zihniyete bak ...

Allah askina balkonda nargilenin ne isi var?
Nargile cafeye falan gitmek, ay bilemedim hic benim tarzim ortamlar degil, kokar bi kere pis pis.

Eşinizin gulerek söylediği seye o an cevap vermeyip, sonradan kendini doldurup sarmak istemissiniz o da ciddiye almamis.

Nargile cafeye falan gitmek, ay bilemedim hic benim tarzim ortamlar degil, kokar bi kere pis pis.

Eşinizin gulerek söylediği seye o an cevap vermeyip, sonradan kendini doldurup sarmak istemissiniz o da ciddiye almamis.
Siz sevmiyor olabilirsiniz. Ben
Peki hiç cafeye gitmemiş miydiniz? Sizin de onu bir yerden vurmanız gerekiyor.
Çok gittik :)

Siz sevmiyor olabilirsiniz.Balkonu kış bahçesi yapmıştım arada değişiklik olsun diye düşündüm.

Siz sevmiyor olabilirsiniz.Balkonu kış bahçesi yapmıştım arada değişiklik olsun diye düşündüm.
Ben eski kafali bakiyor olabilirim ama nargile cok oryantalist bir alışkanlık/ eglence, ben yakıştıramıyorum, kaba duruyor herneyse konu bu degil tabi. Esinizin sakasi hos degil ama ilk anda sert ciksaydiniz bence hakettiginiz ozuru alirdiniz.

Eşinizle aranızdaki muhabbet nasıl bilmiyoruz ki.
Mesela sevgilim bana dese gülerim aynen sürttüm çok da iyi yaptım derim üstüne.Ama eşiniz onu ne tonla söyledi, dalga mı geçiyordu , ciddi miydi onu en iyi siz bilirsiniz.
Valla ben de böyle düşünüyorum. Bi de gülerek söyledi demişsiniz A Angel2024 , bence çok takılmayın. Rahatsız olup bu muhabbetten hoşnut olmadığınızı belirtmişsiniz yinelerse o zaman anında ve daha sert aksiyon alırsınız.

Yani bu kadar sert yorum yapan arkadaşlar eşlerinizle hiç mi şakalaşmıyosunuz ya, ev içi muhabbetleriniz hep kurum tadında ciddilik mi barındırıyor. Ciddi konuşma anı kesinlikle anlarım hak veririm de, olayın muhabbetin gelişimi ve gülerek dalga geçme durumu varsa ben de güler geçerim. “aynen yavrucum alalım şu nargileyi de balkonda senle sürtelim” derim mesela 😂
ha olay tartışmalıysa ve ciddi söylemişse kafasını kırarım o ayrı 😂😂

Bugün eşimle sohbet esnasında nargile konusu açıldı .Bende daha önce cafede içtiğimi belki balkon için alabileceğimi söyledim .Ben hiç içmedim senin gibi cafelerde sürtmedim dedi.O an belli etmedim işe gitti.Sinirliyim abartıyor muyum ? Saygısızlık yaptı nasıl tepki vermeliyim
Sensin sürtük diyeydin.

O an tepki verecektiniz.

Bir dönem nargile kafeler çok modaydı. Bir nargile furyası vardı bilenler çıkar. Mantar gibi açıldılar sonra yok oldular. O dönem bilen bilmeyen, meraklısından tut herkes nargile içmiştir. Şimdi bu aklıma geldi :) bu sürtmek değil ki. Hadi sürtmüşsünüz o zaman öyle bir kadınla evlenmeseydi.
Neyse olan olmuş bence bir sonrakinde lafı yapıştırın adama

X