Mia- Cafe

Teknoloji konusunda tek kırmızı çizgim telefon. Telefonu vermiyorum çünkü orda neye baktığını takip etmek daha zor. Tablet de yok. Tvden çizgi fil izliyor. Bazen de laptoptan film açıyorum. Ama ben varken bakmak istemiyor çizgi film falan.
Aynen bir süre sonra izlemiyor eylül de zaten öğlene kadar kreşe gidiyor sonrasında evde ızleyip bırakıyor.

Selamlar
Yarının oglen yemeğini şimdiden yapmaya başladım
Salatalık malzemeleri yıkayıp kaldıracağım
Mor lahana turşusu yapacağım
Sonra bu hafta herşey yolunda ilerler rahat rahat 👍

Selam kizlar kizi uyuttum geldim.
Mutfagi topladim makinaya camasir tiktim. Wc yi camasir suladim yikadim. Yoruldum ayy dediydim eşim bi wc yikadin alt tarafi dedi😱
Dedim bi git aksama kadar isteydim zaten eve gel evde ayri kostur. Tamam tamam dedi sustu😂😂
Ev su an temiz ama ben pert. Yarin umarim 64 lü rakamlari görürüm de az moral bulurum. Diyete devam kacamak yok. 💪

Mutfagi topladim makinaya camasir tiktim. Wc yi camasir suladim yikadim. Yoruldum ayy dediydim eşim bi wc yikadin alt tarafi dedi😱
Dedim bi git aksama kadar isteydim zaten eve gel evde ayri kostur. Tamam tamam dedi sustu😂😂
Ev su an temiz ama ben pert. Yarin umarim 64 lü rakamlari görürüm de az moral bulurum. Diyete devam kacamak yok. 💪
Canımsın
Ev işlerini spor gibi düşün motive olursun 💪

Ellerine sağlık linda, inşallah kilo vermişsindir. Annem gidince ben de diyete başlayacağım. Dün ben de eşime geçmiş ve gelecekten bağımsız olarak nasıl an’da kalınır diye sordum o da dedi ki çalışırsan an’da kalırsın dedi 🙄 haaa oldu o zaman dedim 😅

Ellerine sağlık linda, inşallah kilo vermişsindir. Annem gidince ben de diyete başlayacağım. Dün ben de eşime geçmiş ve gelecekten bağımsız olarak nasıl an’da kalınır diye sordum o da dedi ki çalışırsan an’da kalırsın dedi 🙄 haaa oldu o zaman dedim 😅
Bu adamlar beni hasta edecek yeminle😂😂
Ay vermem mi 64.5 inmisim. Kesinlikle basla.ben bu sefer sanirim beynimde basladigimi hissediyorum. Asla cikolata falan yemiyorum. Hızlı gitmeye basladi.
Anneni gönder artik bence eminim cok guzel ustesinden gelirsin sen. Insan her seye alisiyor. Biraz motoru takiyoruz ama napalim 😂

Arkadaşlar günaydın,

üzerinize afiyet felaket hastayım. Bugün test olacağım ayrıca. pozitif negatif ne çık bilemiyorum ama bana kalırsa üst solunum yolları enfeksiyonu geçiriyorum.

burun tıkanıklığı
yüzde sinüzit ağrısı
geniz yanması ve ağızdan nefes aldığım için genizde kuruma.

başka bir belirtim yok.

Ay vermem mi 64.5 inmisim. Kesinlikle basla.ben bu sefer sanirim beynimde basladigimi hissediyorum. Asla cikolata falan yemiyorum. Hızlı gitmeye basladi.
Anneni gönder artik bence eminim cok guzel ustesinden gelirsin sen. Insan her seye alisiyor. Biraz motoru takiyoruz ama napalim 😂
Harika ya darısı başıma ben de inşallah veririm. Annemi hiç göndermek istemiyorum, gideceği için tutuştum moralim diplerde ama çok yoruldu dinlenmesi lazım, çiçeklerini bahçesini özledi. Gitsin toparlasın kendini kafa dinlesin😅

Arkadaşlar günaydın,

üzerinize afiyet felaket hastayım. Bugün test olacağım ayrıca. pozitif negatif ne çık bilemiyorum ama bana kalırsa üst solunum yolları enfeksiyonu geçiriyorum.

burun tıkanıklığı
yüzde sinüzit ağrısı

başka bir belirtim yok.
Geçmiş olsun canim. Insallah önemli bi sey cikmaz.

Arkadaşlar günaydın,

burun tıkanıklığı
yüzde sinüzit ağrısı

başka bir belirtim yok.
Çok geçmiş olsun umarım negatif çıkar

Supersin 😍

Arkadaşlar günaydın,

burun tıkanıklığı
yüzde sinüzit ağrısı

başka bir belirtim yok.
Geçmiş olsun ya inşallah cabuk atlatırsın

X