Mezar ziyareti

İnşallah canım. Rabbim bizi sevdiklerimizle cennette buluşanlardan eylesin inşallah...

benım babam Vasıyetınden dolayı memlekete defnettık.. Biz İstanbul'da yasıyoruz.. Gittiğimde huzur buluyorum.. Babam Kuran okumayı öğrendiğimi gördüğünde çok mutlu olmuştu.Biz öldüğümüzde arkamızdan dua edecek bir evladımız olacak çok şükür demişti.. Sizde gidin duasız bırakmayın.. Hem onunla konuşmakta çok iyi gelecektir... Allah sabır versin kardeşim..

gidemedim arkadaşlar
henüz yüzleşmeye hazır değilmişim .
babanızın mekanı cennet olsun. sizi iyi anlıyorum. 18 yıl önce babam da isteği üzerine memleketine defnedildi. uzak olduğu ve orda pek akrabamız kalmadığı için pek ziyaretine de gidemiyoruz. önceleri her mezar ziyaretinde sinir krizi geçirdim. belki üç- beş senedir daha rahatım o yüzden de on yaşındaki oğlumu da ilk defa bu yıl mezara götürdüm. dua etti, çiçekleri suladı. 1,5 yaşındaki oğlum da o kadar mezar varken sürekli babaannemin mezarına gitti, üstüne çıkmaya çalıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…