- 29 Ekim 2012
- 22.771
- 57.990
- 36
-
- Konu Sahibi imagemaker
Yakında memleketime gidiyorum.Babam vefat edeli 2,5 yıl oldu.Abim kaza geçirdiği zaman memlekete gittim ama onda da sürekli hastanedeydim fırsatım olmadı babamın mezarına gitmedim.Mezar ziyareti yapacak durumda değilim .Kaldıramam diye düşünüyorum .Gitmeli miyim siz nasıl duygular yaşadınız .Karmakarışığım inanın .
sırf bu sebepten gitmekten vazgeçmekten korkuyorum .
acımı daha tam atamadım çünkü
Canim benim ya kiyamam sanaSeni çok iyi anlıyorum, ard arda alıntıladım kusura bakma. İnan o acı hiç gitmiyor ki, sen gitti sanıyorsun bir ortamda uzun zaman görmediğin birisi "annen baban nasıl?" diye sorunca cevap boğazında düğümleniyor. yazarken bile gözlerim doluyor. evet gerçeklerle yüzleşmek çok ama çok acı, ama ortada bir gerçek var. Ne kadar üzülsemde ben memlekete gittiğimde, tek gidiş amacım ziyaret oluyor. Yoksa dıdımın dıdısı evlenmiş, insan acılarla yoğrulduğunda böyle şeyleri önemsemiyor...
Canım kendini kötü hissedersen evde kuran oku bol bol dua et. Hem babanda senin üzülmeni istemezYakında memleketime gidiyorum.Babam vefat edeli 2,5 yıl oldu.Abim kaza geçirdiği zaman memlekete gittim ama onda da sürekli hastanedeydim fırsatım olmadı babamın mezarına gitmedim.Mezar ziyareti yapacak durumda değilim .Kaldıramam diye düşünüyorum .Gitmeli miyim siz nasıl duygular yaşadınız .Karmakarışığım inanın .
ALLAH rahmet eglesın mekanı cennet olsun. gıdın bence bı fatıha okuyunsağolun
mide kanserinden yitirmiştik
öğrenmemiz ile vefatı arasında 2,5 ay var
o kadar çabuk oldu bitti ki hala kabullenemiyorum
Kabir ziyareti sünnettir.Mezar ziyareti bana cok sacma geliyor duanizi evde edin bence,ölüler ziyaret bekler falan fasa fiso birakin guzel anilarda yasasin mezar tasinda degil.