- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
-
- Konu Sahibi imagemaker
mezara gidince ağlamak yerine evden otur dualar oku kuran oku daha iyi hem faydan olmuş olur üzülmenin ağlamanın kimseye faydası olmaz başın sağolsun canımYakında memleketime gidiyorum.Babam vefat edeli 2,5 yıl oldu.Abim kaza geçirdiği zaman memlekete gittim ama onda da sürekli hastanedeydim fırsatım olmadı babamın mezarına gitmedim.Mezar ziyareti yapacak durumda değilim .Kaldıramam diye düşünüyorum .Gitmeli miyim siz nasıl duygular yaşadınız .Karmakarışığım inanın .
işte bu konuda mahcup olur muyum diye düşünüyorum .ölüler ziyaret beklerler gidip bir fatihe okusanız ne kadar mutlu edersiniz babanızı..
Gitmelisin tabii ki.Yakında memleketime gidiyorum.Babam vefat edeli 2,5 yıl oldu.Abim kaza geçirdiği zaman memlekete gittim ama onda da sürekli hastanedeydim fırsatım olmadı babamın mezarına gitmedim.Mezar ziyareti yapacak durumda değilim .Kaldıramam diye düşünüyorum .Gitmeli miyim siz nasıl duygular yaşadınız .Karmakarışığım inanın .
sırf bu sebepten gitmekten vazgeçmekten korkuyorum .ben gitmeni tavsiye ederim cnm ilk ziyaeret çok zor oluyor sonra alışıyorsun
gitmedikçe olmuyor musunişte bu konuda mahcup olur muyum diye düşünüyorum .
acının üzerine gideceksin cnm ertelemek çözüm olmuyor malesed hem gelmeni bekliyordursırf bu sebepten gitmekten vazgeçmekten korkuyorum .
acımı daha tam atamadım çünkü
oluyorum iştegitmedikçe olmuyor musun
Yakında memleketime gidiyorum.Babam vefat edeli 2,5 yıl oldu.Abim kaza geçirdiği zaman memlekete gittim ama onda da sürekli hastanedeydim fırsatım olmadı babamın mezarına gitmedim.Mezar ziyareti yapacak durumda değilim .Kaldıramam diye düşünüyorum .Gitmeli miyim siz nasıl duygular yaşadınız .Karmakarışığım inanın .
görüyorlar dimiBen de annemi kaybedeli 7 ay oldu...
Ben annemin mezarina gidince cok rahatliyorum..oturup sohbet ediyorum,sanki hala yanimdaymis gibi olan olaylari anlatiyorum..mezarinda cicekler ekiyorum..ne bileyim,sanki uzeri cicek bahcesi gibi olunca o da mutlu olacakmis gibi...
Ilk gitmek cok zor,hele mezar tasinda ismi yaziyor ya..kaldiramiyor insan..ama mezar artik onlarin evi..biz dunya hayatiyla sanki topragin altindalarmis gibi dusunuyoruz ama oyle degil..amellerine gore cennet bahcesinden bir bahce veya cehennem cukurlarindan bir cukur gibiymis..ve biz geldigimizde bizi goruyorlar..gitmeni tavsiye ederim..
sağolunbence gitmelisiniz..evden okusanız da olur ancak gidip su dökseniz daha makbule geçer....ilk başlarda dayanılmaz gelebilir ama okuduğunuz dualarla onu ne kadar mutlu ettiğinizi düşünürseniz belki biraz hafiflersiniz....başınız sağolsun