• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mevlude gittim diye kıyamet kopmuş haberim yok ....

Tavrımız çok ağır oldu bu sefer 1 haftadır konuşmuyoruz ne esim ne ben . Bende çok gitmem hep mesafeli olurum ama anlamiyolar yazık diyorum başka.bisi demiyorum insanlık önemli . Ne kadar sevmesemde kussemde hep hasta oldukları bildiğim an hep giderim yanlarına ama 2 gün ameliyat oldum ne arayan ne soran var ...
BOŞVERIN SENDE ESININ ARKASINDA OL O GITMIYORSA SENDE GITMR BENCE..

Nasıl karşı dairelerdesiniz nasıl idare edbiliyorsun takdir ettim gerçekten Allahım yuvanda huzurunuzu daim etsin amin canım
alt kattada annem oturuyor nbenım 2 senedır bu sekıldeyız kımsede gelmez kapıma ben onlara gıderım.akşam kayınvalıdem cöp atmaya gıttıgınde dondurmacıya gıdıp dondurma almıs kapıdan verıp gıdıyor gel demezsem gelmez asla..onlarda yerını bılıyor bende ona gore davranıyorum davet ederım yoksa gelmıyor ıste.idare edıyoruz..ben ısten gelırım yemek hazırdır mesela kı kızıma bakıyor sen de yemegını yap dıyebılır annem bıle ben ıdare edemezdım dıyor..

Benim konunuzda takıldığım noktalar:
- Baya uzak 30dk mesafe evi
- Mevlüde gönderme bizi rezil eder
- Kendim döneyim yolu öğrenirim demişiniz

Siz esir misiniz o evde dışarı çıkmıyor musunuz kendi başınıza
Mevlüdde nasıl onları rezil edebilirsiniz
Ben anlayamadım.
Konunuzda eksik yerler var gibi
Evine gideceğim ablanin evi 30 dk mesafede .
Kp gelin evde oturur kv gider gerekirse kafasında bizi rezil ediceksin dedi rezil eder değil ..
Ben 1 yıldır bu sehirdeyim ve çok fazla bilmiyorum ondan kendim gidim yolu öğrenirim dedim ..
Esirlikle alakası yok genelde esimle çıkarım ve esim nereye giderse haber verir bende öyle ...

alt kattada annem oturuyor nbenım 2 senedır bu sekıldeyız kımsede gelmez kapıma ben onlara gıderım.akşam kayınvalıdem cöp atmaya gıttıgınde dondurmacıya gıdıp dondurma almıs kapıdan verıp gıdıyor gel demezsem gelmez asla..onlarda yerını bılıyor bende ona gore davranıyorum davet ederım yoksa gelmıyor ıste.idare edıyoruz..ben ısten gelırım yemek hazırdır mesela kı kızıma bakıyor sen de yemegını yap dıyebılır annem bıle ben ıdare edemezdım dıyor..
Kvden sanslisin demekki ...

Back